benim henüz ayda bir kontrollerim. Haftaya şeker yüklemesi yapılacak :) biz arabasını ve odasını aldık. Başkada birşey almadık henüz. Ya iki gündür hareketlerini çok hissedemiyorum ben. Gün içinde çalıştığımdanda olabilir tabi ama yine de kafama takıldıNasılsınız kızlar kontrollere kaç haftada gidiyorsunuz bebişlerin hareketleri nasıl :) neler aldınız biz daha bişe almadık
Çok uyuyorlar canım ondandır korkma bende fazla hissedemedim bu aralar hayırlı olsun insallah güle güle saglıkla kullanmak nasip olur :)benim henüz ayda bir kontrollerim. Haftaya şeker yüklemesi yapılacak :) biz arabasını ve odasını aldık. Başkada birşey almadık henüz. Ya iki gündür hareketlerini çok hissedemiyorum ben. Gün içinde çalıştığımdanda olabilir tabi ama yine de kafama takıldı
sağol canım amin inşallahÇok uyuyorlar canım ondandır korkma bende fazla hissedemedim bu aralar hayırlı olsun insallah güle güle saglıkla kullanmak nasip olur :)
Zorlanmaya basladik maalesef. 16 kilo aldim simdilik, ama normalde cok zayiftim. Catlak falan yok heenuz yaglaniyorum bol bol. Ama karnim cok kasiniyor catlayacaktir muhtemelen bundan sonra.Kızlar nasıl geçiyor günler yolu yarıladık hamdolsun...
Bende 12 kilo aldım şimdiden bakalım kaç kiloyla bitiricez ...kaşımamaya çalış zor amaZorlanmaya basladik maalesef. 16 kilo aldim simdilik, ama normalde cok zayiftim. Catlak falan yok heenuz yaglaniyorum bol bol. Ama karnim cok kasiniyor catlayacaktir muhtemelen bundan sonra.
Ben takım alıcam mobilya olanlardan yanı öyle düşünüyorum henüz almadım amaArkadaslar besik karyola yatak isini naptiniz?ben hala karar veremedim, fikir verebilecek arkadaslar varsa sevinirim
Ben tek gebeligi 34 kilo ile tamamlamistim o yuzden korkmuyorum veriliyor sonrasinda. Yatak isini de cok sordum herkese Yummy33 sanirim gecici olarak park yatak alacagim. Gece uyanmalar bitince odalarina yatak dusunuyorum abileriyle uyusunlar.Bende 12 kilo aldım şimdiden bakalım kaç kiloyla bitiricez ...kaşımamaya çalış zor ama
Sezeryan da da veriliyor mu acaba...bebeğim sağlıklın olsun yeter diyorum ama tartılardan kaçmaya başladımBen tek gebeligi 34 kilo ile tamamlamistim o yuzden korkmuyorum veriliyor sonrasinda. Yatak isini de cok sordum herkese Yummy33 sanirim gecici olarak park yatak alacagim. Gece uyanmalar bitince odalarina yatak dusunuyorum abileriyle uyusunlar.
Ilkim de sezeryandi canim. Hic korkma 8 atin sonunda eski kilomdaydim. Hemde diyet yapmadan. Calisiyorm ev cocuk koarurmaca gitti hepsi. Once bebisin sagligi onemli elbet.Sezeryan da da veriliyor mu acaba...bebeğim sağlıklın olsun yeter diyorum ama tartılardan kaçmaya başladım
Ayy İnan çok sevindim peki agrı durumu nasıl kaç günde normale dönüyorIlkim de sezeryandi canim. Hic korkma 8 atin sonunda eski kilomdaydim. Hemde diyet yapmadan. Calisiyorm ev cocuk koarurmaca gitti hepsi. Once bebisin sagligi onemli elbet.
Sezeryan agrisini mi sordun? Dursuk yere agrimiyor. Oksurme, hapsurma bide yataktan kalkarken 1 hafta yardim aliyorsun. Walla bana aoarsan cook konforlu istegimle sezeryan olsum ve pisman degilim. Deformasyonum yok sukur skntim hiic olmadi. Gozunuzde buyutmeyin bencwAyy İnan çok sevindim peki agrı durumu nasıl kaç günde normale dönüyor
İlk bir hafta bebeği tek başına kucağına alamazsın birilerinin vermesi gerekiyor dediler o kadar olumsuz şeyler anlatıldı ki zaman yaklaştıkça korkuda çoğaldıSezeryan agrisini mi sordun? Dursuk yere agrimiyor. Oksurme, hapsurma bide yataktan kalkarken 1 hafta yardim aliyorsun. Walla bana aoarsan cook konforlu istegimle sezeryan olsum ve pisman degilim. Deformasyonum yok sukur skntim hiic olmadi. Gozunuzde buyutmeyin bencw
Ayy komikmis walla. Hastanede kaldigim gece yani dogum gecesi kalktim annemi uyandirmadan oglumu alip emzirdim sonra tekrar uyudum. Ben saglik personeliyim kendi hastanemde dogumum oldu evimde gibiydim sukur hic bir sknti cikmadi. Bir haftalikken kpssye girmistim hatta. Hic geeilme ama uzmana denk gelmek wlbette onemli.İlk bir hafta bebeği tek başına kucağına alamazsın birilerinin vermesi gerekiyor dediler o kadar olumsuz şeyler anlatıldı ki zaman yaklaştıkça korkuda çoğaldı
İnş bende aynı durumda olurum kolay geçer teşekkür ederimAyy komikmis walla. Hastanede kaldigim gece yani dogum gecesi kalktim annemi uyandirmadan oglumu alip emzirdim sonra tekrar uyudum. Ben saglik personeliyim kendi hastanemde dogumum oldu evimde gibiydim sukur hic bir sknti cikmadi. Bir haftalikken kpssye girmistim hatta. Hic geeilme ama uzmana denk gelmek wlbette onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?