Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende her ne kadar korksam da normal dogum istiyorum. Bebegimiz icin her seyde en iyisini isterken bu konuda da en iyiyi dusunmemiz lazim. Hem bagisiklik sistemi acisindan hem de anestezinin etkisini hem emzirme hem de dogum surecinde yasamamasi acisindan hemde vucudun dogal surecini yasamasi gerektigine olan inancimdan boyle dusunuyorum. Umarim bir aksilik yasanmaz ve dusundugum sekilde saglikla gelir bebisim. Saglikla kavusuruz birbirimize. Ilk tecrubem oldugu icin alisveris konusunda ne onerirsiniz?yani ilk etapta ne alinmali?mesela bebek arabasi su an icin cok elzem gibi gorunmuyor ama tecrubesizim tabi bu konuda

Ben ilk Doğumum için hep dua ettim. Normal istememe rağmen Allah tan hayırlısını istedim. Çok çok zor geçmesine rağmen hiç düşünmeden bu doğumu da normal istiyorum. Allah tan hayırlısı tabi.

Bebek arabasına gelince, bize hediye gelmişti.

Eğer maddi sıkıntı yoksa,
Şimdiden almakta fayda var, herşeyi...
Yani Bebek arabasını da öyle. Çok pahalı birşeye de gerek yok. Pratik, altında sepeti olan, kolay açılır kapanır bir şey almak lazım.

Bana kalırsa herşeyi Doğumdan önce hazır etmek lazım, Doğum zamanı ve sonrasında bunlarla uğraşmak zor.

En güzeli 4 4 şükür hazır olunsun. Hepsi zamanı geldiğinde elinizin altında olsun... Allah Doğumuzunu gönlünüze göre versin...
Allah yardımcımız olsun...

Selam kızlar günler ne çabuk geçti degilmi bu aralar fazla geçmiyor sıkılmış durumdayım geceleri uyuyamıyorum karnım agrımaya başladı sancı mı emin degilim ama yanları çok agrıyor çatlak olmadı henüz ama kaşıntı çok beşik aldım sadece 2 yaşına kadar kullanabilirim diye umut ediyorum arabasıda hazır kıyafet olarak fazla almadım bi dogsun idare ederiz bi sekilde acele etmiyim dedim çantamızı hazırladım ne olur ne olmaz korkularım cogaldi :) insallah sag salim kucaklarimiza aliriz siz neler yaptiniz bakalim :)

Merhaba kizlar catlak olusmamasi icin ne kullanıyor sunuz araba benim karnim cok gergin ikinci hamileligim bide yumuşak sadece dustan sonra oluyor

Merhaba kizlar catlak olusmamasi icin ne kullanıyor sunuz araba benim karnim cok gergin ikinci hamileligim bide yumuşak sadece dustan sonra oluyor
Hindistan cevizi yağı kullanıyorım göbeğime düzenli sürdüm sadece küçük bi çatlağım var ama belimin yanlarına sürmüyordum göbeğim çatlamadı gitti yanlarım biraz çatladı artık oralara da sürüyorum çok belirgin değiller şimdi

Tokluk şekerim 138çıktı şeker yüklemesi yaptırmadım nun yerne dikkatli besleniyorum benşm gibi yaptırmayan var mı
Bende yaptirmadim canim,alet aldim ara sira bakiyorum,kontrollu besleniyorum. 2 baklavaya denk diyor bazi doktorlar ama o zaman neden 2 baklava yedirmiyorlar?bana sagliksiz geliyor yukleme,o yuzden boyle devam edecegim

Hindistan cevizi yagiyla bugday yagini karistirip suruyorum canim.benimki de cok gerildi ama cok sukur simdilik sikinti yok. Bol yagla ve bol su ic

Besigi hangi marka aldin canim ya?ben hala kararsizim,70x110 boylardan besik karyola alayim diyorum ama bir turlu begenemedim

Besigi hangi marka aldin canim ya?ben hala kararsizim,70x110 boylardan besik karyola alayim diyorum ama bir turlu begenemedim
Agashi aldim hem anne yanı olabiliyor hem tekerlekli hemde sallanabiliyor kurulumunu kendimiz yaptık çok basitti ama suan memnunum çok rahat gibi insallah kullanmak nasip olursa :)

Agashi aldim hem anne yanı olabiliyor hem tekerlekli hemde sallanabiliyor kurulumunu kendimiz yaptık çok basitti ama suan memnunum çok rahat gibi insallah kullanmak nasip olursa :)
Hayirli olsun canim benim.insallah iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin allah.

Kizlar bide dogumda kim gelcek bellimi kaynanam görümcem gelip kalmayı düşünüyor bizde ben pek sıcak bakmıyorum ilk cocugum çok ugraştık bebegimiz için şükür ki nasip oldu 3 düşük kürtajdan sonra kendim bişeyler yapmak istiyorum yanlışmıyım yani

Valla canim dogumdan sonra yaninda yardimci birilerinin olmasi cok cok iyi bir seymis. Senin kurtaricin olacaklar ama tabi ben kayinvalidem yerine kendi annemi tercih ediyorum cunku kayinvalidemin sigara sorunu var Ama adim gibi eminim ki annem disinda o da muhtemelen kalir. Insana ihtiyac duyacagin bir donem bence,kim gelirse fayda saglar

Yani kaynanamın karışmicandan emin degilim ya kırmaktan çekiniyorum hani köyden gelicek oraların gelenegi çok farklı bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…