Canım tebrik ederim Allah kavuştursun hadi gözün aydın :) bende tam 2 sene bekledim olmadıMerhaba arkadaşlar. Rabbim bu en güzel zamanlarımızı sağlıklı bir sekilde geçirmemizi nasib etsin. Evlatlarımızı sağlıkla inşallah kucağımıza almamızı nasib etsin. Hepimize maşallah öncelikle :)
Ben 2 yıllık evliyim ve 2 senedir her ay çocuk yapmayı denedik. Rabbim bu zamanı beklemiş demekki. her ay test yaptım hep negatif çıkmıştı. en son olarak Benim sat tarihim 7 nisandı. Daha sonrasında 5 mayısta bat olması gerekiyordu. ancak geciktim. ben 10 mayıs salıya kadar bekledim yine hayal kırıklığına uğrarım korkusundan, test yaptım ve pozitif çıktı. iş yerinden öğleden sonra izin aldım ve doktora gittim. kan testi 643 çıktı. doktor perşembe yabi 2 gün sonra yine gel dedi ben gittim ve 1506 çıktı. Ancak normal usg'den görülmedi. Bende vajinal usg girdim ve orda gördüm kendi mucizemi. doktor 5 haftalık dedi yani benim hesabımla tutuyor 5+2 günüm. 10 gün sonra yine gel kalp atışlarını bile duyarsın dedi.
Çok uzattım lafı biliyorum ama paylaşmak istedim. Çok heyecanlıyım çünkü desteklerinizi bekliyorum :)
tebrik ederim allah sağsalim kucağınıza almanızı cümlemizin kucağımıza almamamızı nasip eder inşallah
profil adınızın üzerine tıklayın kişisel bilgilere girin orada hamilelik takvimi diye yazıyorteşekkür ederim çok sağolun :) cümlemize insallah bişey sorucam bu hamilelik takvimini ben yapamadım yardımcı olabilirmisiniz ;(
canm herkeste olmuyo sıkma canını canm benim arkadaşta olmamıştı hiç hamile hissetmiyom kendimi dedibenim göğüslerimde ağrı yok her gebeliğin başlarında olması gerekirmi acaba
Canım tebrik ederim Allah kavuştursun hadi gözün aydın :) bende tam 2 sene bekledim olmadı
sigara kullanıyordum bende şuan çok zorlanıyorum ama direniyorumteşekkür ederim amin hepimizi inşallah
Ayrıca ben sigara günde hemen hemen 1 paket içiyodum ve şimdi de tek tük kaçamak yapıyorum en fazla 3-5 taneye düşürdüm onlarda yarım yarım işte
çok az ağrı var fazla yokcanm herkeste olmuyo sıkma canını canm benim arkadaşta olmamıştı hiç hamile hissetmiyom kendimi dedi
açık renk çok açık sarı olabiliyorarkadaşlar sizdede akıntı oluyomu hamilelikle alakalı sanırım daha önce hiç böle bişy yoktu
aynen benimde öle normal sayılıyo heralde buaçık renk çok açık sarı olabiliyor
bende de yok dencek kadar az..herkeste aynı belirtiler olması gerekmiyor canım..mesela bende akıntı felan da yok..benim göğüslerimde ağrı yok her gebeliğin başlarında olması gerekirmi acaba
ne kadarlıksın canmbende de yok dencek kadar az..herkeste aynı belirtiler olması gerekmiyor canım..mesela bende akıntı felan da yok..
daha çok yeni canım..belki ondan belirtiler yok henüz..kanda değerim dün 93 çıktı..adetim 3 gün geçti..ne kadarlık oluyorum bilmiyorum:) bu ay geç yumurtlamıştım..ne kadarlıksın canm
Son adet 7 nisan benim .1 gun war aramizda galibanekadarlıksın cnm bende gitmedim çokta merak ediyorum ama eşim gitme dyo erken daha diyo
Yaaa neden moral bozuyolarki ne dediler sanaGördük canim. Ben vajinal usg istemedim. Karından bakıldı ona rağmen görebildik nihayet. Erken gitme zaten doktorlar çok moral bozucu oluyor ilk dönemlerde. Biz haftaya tekrar gideceğiz mesela kesenin gelişimini takip icin.
karnımdan ultrasonla baktı cnmalttanmı muayene yaptı cnm yoksa karnındanmı baktı
kan değerin kaçlardaydı canım..beni pazarteiye çağırdı ama daha çok erken gibi..karnımdan ultrasonla baktı cnm
Yaaa neden moral bozuyolarki ne dediler sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?