Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Canım tebrik ederim Allah kavuştursun hadi gözün aydın :) bende tam 2 sene bekledim olmadı

teşekkür ederim çok sağolun :) cümlemize insallah bişey sorucam bu hamilelik takvimini ben yapamadım yardımcı olabilirmisiniz ;(
profil adınızın üzerine tıklayın kişisel bilgilere girin orada hamilelik takvimi diye yazıyor

benim göğüslerimde ağrı yok her gebeliğin başlarında olması gerekirmi acaba

arkadaşlar sizdede akıntı oluyomu hamilelikle alakalı sanırım daha önce hiç böle bişy yoktu

Canım tebrik ederim Allah kavuştursun hadi gözün aydın :) bende tam 2 sene bekledim olmadı

teşekkür ederim amin hepimizi inşallah

Ayrıca ben sigara günde hemen hemen 1 paket içiyodum ve şimdi de tek tük kaçamak yapıyorum en fazla 3-5 taneye düşürdüm onlarda yarım yarım işte

teşekkür ederim amin hepimizi inşallah

Ayrıca ben sigara günde hemen hemen 1 paket içiyodum ve şimdi de tek tük kaçamak yapıyorum en fazla 3-5 taneye düşürdüm onlarda yarım yarım işte
sigara kullanıyordum bende şuan çok zorlanıyorum ama direniyorum

Yaaa neden moral bozuyolarki ne dediler sana

Yaaa neden moral bozuyolarki ne dediler sana

Klasik şeyler. Gebelik var ama heveslenmeyin. Kalp atışını duyalım. Hcg embriyo rahime inmeden yükselir zaten. (Şükür bizimki inmiş.) Vs. vs. Benim kasık ağrım çoktu o yüzden endişelenip erken gittim. Yoksa en ideali 7-8 hafta bana göre de. Hem kalp atışı, hem bebek, hem de kese oluşmuş oluyor zaten. Böyle stres yapmıyorsun. Kasık ağrısı da normalmiş, hatta doktorum adet oluyorum dahi sanabilirsin dedi. Gece de öyle bir ağrıyla uyandım, doktor dememiş olsa hastaneye koşardım mesela. :) Daha simdiden gece uyutmuyor bizimkisi hiç. Folio yazdı bir de ama cidden folik asit kullanınca tüm o ağrı sızı geçiyor bendeki. Psikolojik midir nedir anlamadım. Sağ salim gelsinler de, ben 24 saat ağrıdan kivranmaya razıyım gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…