Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

benim kaynanam 4 4 lük olmasına rağmen, ki görümcemler de öyleler. Allah razı olsun hep yardım ettiler ilk doğumda ama ne olursa olsun,
2-3 günden sonra yalnız kalınmalı, size en büyük tavsiyem bu...!!!

Yani kaynanamın karışmicandan emin degilim ya kırmaktan çekiniyorum hani köyden gelicek oraların gelenegi çok farklı bilmiyorum ki
Esine bu durumu kirmadan izah edersin o zaman, cok fazla kalmazlar belki o zaman canim. Ayrica kendi annenin gelebilme durumu var mi?o gelirse fazla kalmazlar zaten

benim kaynanam 4 4 lük olmasına rağmen, ki görümcemler de öyleler. Allah razı olsun hep yardım ettiler ilk doğumda ama ne olursa olsun,
2-3 günden sonra yalnız kalınmalı, size en büyük tavsiyem bu...!!!
İnşallah yoksa kafayı yerim sanırım kışı geçirmeyi düşünüyor şimdiden fikirde esimden cikti tabi ne olacak sıkıntı şimdiden başladı

Esine bu durumu kirmadan izah edersin o zaman, cok fazla kalmazlar belki o zaman canim. Ayrica kendi annenin gelebilme durumu var mi?o gelirse fazla kalmazlar zaten
Annem kanser oldugu için ablamın bakmasını rica ettim gelme ihtimali yok ikisininde malesef sabır dicem şimdiden sıkıntı bastı doguma gelcekbide esim kışı bizde geçir sobayla ugraşma dedi kaynanama uzunca bi süre dayanamam sanırım sabahları uyandırmak için kapı çalmadan pat diye yatak odama girmesi sinirlerimi bozmaya yetiyor çocuk olunca dusunemiyorum ya nasi izah edicem ben bu durumu bilmiyorum

Ayy canim yaa cok fena o zaman. Allah sabir versin,ama bence esinle mutlaka konus bu konuyu,kendim halledebilirim dersen belki o uygun dille izah eder,valla benimki de gelecek ustelik sigara tiryakisi,bende sigarasi yuzunden gerim gerim geriliyorum,cocuk olunca daha beter sinirlerim bozulabilir ama iste gelme de denmiyor. Bir de etrafimda yeni dogum yapan arkadaslarim birinin olmasi o kadar iyi ki diyorlar,cok uykusuz kalindigi icin sinirler yipraniyormus,cocugu bikac saat bile verecek birini bulmak buyuk nimet diyorlar. Bilmiyorum valla canim,benim de ilk bebegim olacak,yasayarak gorecegiz heralde. Ama sinirlerini bozuyorsa olmasindan cok olmamasi daha iyi,esine citlat bence uygun dille

Insallah konusu acilinca soyleyim bakalim tepkisi ne olur evet dogumdan sonra yaninda düşmanın bile olsa büyük nimet diyorlar yaşamadan bilemiyoruz tabi sag saglim o güne gelelim inşallah bebişlerle az kaldı şurda

Koca bi Karnım var sanki bütün kiLo orda. göbeği min altı catladi. şükür kramplarim azaldı bari
Karnım o kadar çıkmadı çatlak olmadı henüz kramp degilde sancılar başlıyor sanırım bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor 1 dkya geciyor

Daha 2 aya yakın zaman var ama ben korkmaya başladım kızlar dogumdan dogum planı yaptınız mı özeldemi devlettemi yapacaksınız kararınız ne simdilik

Daha 2 aya yakın zaman var ama ben korkmaya başladım kızlar dogumdan dogum planı yaptınız mı özeldemi devlettemi yapacaksınız kararınız ne simdilik
Aynı durum bendede var ani bir değişiklik olmadığı sürece benim sezeryan olacak

Allah kolaylık versin hayırlısı bende sezaryenden çok korkuyorum bebek iri diyor doktor bu gidişle bizde sezeryan gibiyiz
Kendimi alıştırdım gibi ben yavrularımızı kucağımıza alalım da o zamana kadar gelgitli korkular bizimkisi

Merhaba hanımlar. Ben 28+2hamileyim. 78 kilo ile başladım şuan 80 kiloyum sizce normal mi 2 kilo almam . Bebek için endişe ediyorum gelişmez mi diye yoksa kalan süre de az kaldı. İlk gebeliğim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…