Bebegin kilosu kaç o önemli canım normalde ayda 1 yada 2 kilo alınması tavsiye ediliyor ama kilo almayıp da tombiş saglıklı bebek çok var maşşallah bebisin kilosu iyiyse şanslısınMerhaba hanımlar. Ben 28+2hamileyim. 78 kilo ile başladım şuan 80 kiloyum sizce normal mi 2 kilo almam . Bebek için endişe ediyorum gelişmez mi diye yoksa kalan süre de az kaldı. İlk gebeliğim bu arada.
En son 23+2de doktor kontrolüne gitmiştim o zaman 27 cm 597gr di bebeğim. Yarın kontrolü m bakalım ne durumda. İnşallah sıkıntı yoktur. KanıM çok düştü. Çok iştah da yok bende bilmiyorum.Bebegin kilosu kaç o önemli canım normalde ayda 1 yada 2 kilo alınması tavsiye ediliyor ama kilo almayıp da tombiş saglıklı bebek çok var maşşallah bebisin kilosu iyiyse şanslısın
Insallah bise yoktur icini ferah tut sakin stres yapma kalsiyum icerikli seyler ye kab ilaci yazmis olmali siyah cekirdekli kuru uzum ye bol bolEn son 23+2de doktor kontrolüne gitmiştim o zaman 27 cm 597gr di bebeğim. Yarın kontrolü m bakalım ne durumda. İnşallah sıkıntı yoktur. KanıM çok düştü. Çok iştah da yok bende bilmiyorum.
Aynen bnde de başladı öyle ufakcik sancı gibiKarnım o kadar çıkmadı çatlak olmadı henüz kramp degilde sancılar başlıyor sanırım bazen bıçak saplanıyor gibi oluyor 1 dkya geciyor
Bugün kontrol e gittim canım boyu 35 cm kilo da 1349 gr. 4gün geride ama bu anormal anlamına gelmez benim açımdan gayet sağlıklı dedi doktorum.28+6 dediInsallah bise yoktur icini ferah tut sakin stres yapma kalsiyum icerikli seyler ye kab ilaci yazmis olmali siyah cekirdekli kuru uzum ye bol bol
Yok canim ne gerisi gayet iyi kilosu cok sükür 28 haftada bizde 1500 du doktor fazla dedi hatta saglikla gelsinlerde yeterkiBugün kontrol e gittim canım boyu 35 cm kilo da 1349 gr. 4gün geride ama bu anormal anlamına gelmez benim açımdan gayet sağlıklı dedi doktorum.28+6 dedi
Amin inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla gelsin . Ne bileyim işte bende tedirgin olmuştum kilo bende aynı değişiklik yok bakalım . Teşekkür ederim cevabın içinYok canim ne gerisi gayet iyi kilosu cok sükür 28 haftada bizde 1500 du doktor fazla dedi hatta saglikla gelsinlerde yeterki
Eskiler oyle der de alakasi yok bebis buyudukce midede hazimsizlik oluyor tam sindirim yapamiyor az ve sık sık yemek gerek mide asitlerinden kaynaklaniyorBNM ki de 30+2 de 1450 gr di :)bu aralar yediklerim ağzıma geliyor gibi oluyor A yiyorum oysa . saçı çıkmış dedi ondan mi ki
Mantıklı az öğün yiyorum belki çok yiyorum dur :))Eskiler oyle der de alakasi yok bebis buyudukce midede hazimsizlik oluyor tam sindirim yapamiyor az ve sık sık yemek gerek mide asitlerinden kaynaklaniyor
Korkunuz hat safhadaysa belki psikologla görüsülebilir ama kendinizi sakinleştirmeyi deneyin önce dua edin iyi gelir inşallah.Kızlar doguma girince çıkamicak korkusu sarıyor beni öyle bişe yaşayan varmı yani dogumdan sag çıkamicak gibi bi his var içimde sonrasını düşünemiyorum acaba hamile depresyonu flan mı geçiriyorum psikologa görünmeli miyim
Bnide 15 gun sonra çağırdı.2 200 olmusuz pazartesi gittim bende ilk nst ye girdim git git sona yaklasiyoruz :) 10 gun sonra gel dedi size bise dedimi
Rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin Bebiş leri mi ze. bnm de aklımdan geçmiyor değil ya sıkıntılı olur sa inş bişe olmazKızlar doguma girince çıkamicak korkusu sarıyor beni öyle bişe yaşayan varmı yani dogumdan sag çıkamicak gibi bi his var içimde sonrasını düşünemiyorum acaba hamile depresyonu flan mı geçiriyorum psikologa görünmeli miyim
Allah kavuştursun sag salim inşallah hoş geldin yeni gördüm :)Bizde varııııız :) Ocağın sonu olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?