Bi an depresyon flan mı dedim acaba hamilelik dengemi bozdu galiba ne tuhaf oldum her sey batiyo sanki :)o her hamilede oluyo canim ben ilk gebeligimde zaman azaldikca esime iste ben olursem cocugumuza iyi bak sevgisiz buyutme vs gibi seyler bile soyleyip yemin ettiriyodum normal yani aklina gelirse ole seyler bil ki her hamile kadin bunlari dusunup triplere girmistir :))
Insallah az kaldikca insan geriliyor sanki o cocuk nasi cikacak diye Allah sag salim kucaklarımıza almayı nasip etsin :)Rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin Bebiş leri mi ze. bnm de aklımdan geçmiyor değil ya sıkıntılı olur sa inş bişe olmaz
ilk gebelikler inan daha kolay ben ikociyi bekliyorum ve diyorum ki ilk hamileligim ne kolaymis bide evde sana bakan kucuk bi cocugun varsa daha zor daha halsiz oluyosun bulantin vs daha fazla daha agirsin gobegin daha buyuk bebek daha asagida agrilarin cok aman anliyacagin hamilelik sadece kadinlarin birbirini anlayacagi kadar ozel ve bir o kadar mucizevi bisey duygularin sacmalamalarin hepsi bizde karsiligi var erkekler zaten normal zamanda bizim ic dunyamizi anlamiyo :)) bide duygusal yogunlugun hat safhada oldugu bi donemde cok caresiz kaliyolar en son esim bende hamile olcam ya diye isyan etti :)))Bi an depresyon flan mı dedim acaba hamilelik dengemi bozdu galiba ne tuhaf oldum her sey batiyo sanki :)
Evet cok dogru anlatmışsınız karmakarışık oldum ve öyle biseyki etraftaki insanlardan akrabalardan uzaklastim biri bise diyince ruhum daraliyo evde yanliz kalmak kimseyi istemiyorum gibi ilk olunca ama ne guzel etmissiniz valla ikisi beraber buyur genc yasta kurtulursunuz :)ilk gebelikler inan daha kolay ben ikociyi bekliyorum ve diyorum ki ilk hamileligim ne kolaymis bide evde sana bakan kucuk bi cocugun varsa daha zor daha halsiz oluyosun bulantin vs daha fazla daha agirsin gobegin daha buyuk bebek daha asagida agrilarin cok aman anliyacagin hamilelik sadece kadinlarin birbirini anlayacagi kadar ozel ve bir o kadar mucizevi bisey duygularin sacmalamalarin hepsi bizde karsiligi var erkekler zaten normal zamanda bizim ic dunyamizi anlamiyo :)) bide duygusal yogunlugun hat safhada oldugu bi donemde cok caresiz kaliyolar en son esim bende hamile olcam ya diye isyan etti :)))
Allah kavustursun hos geldin Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinMerhabalar bende ocak sonu Allah kısmet ederse 2. bebeğimi kucağıma alacağım.
Bugün itibariyle 29. haftaya girdik gerçi bizim 40. haftamız 12 şubat'ta ama sezaryen olacağı için büyük ihtimal ocak sonu doğacağız.:)
İlk oğlumda KK'nın Aralık anneleri sayfasında çok zaman geçirmiştim şimdi buraya yazın eskiye gittim.
Allah herkese bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Daha 5 haftanız var kilosu artar muhakkak. Endişelenecek birşey olsa doktorunuz derdi.Merhaba 32+6haftadyız dub kont vardi bebegin kilosu 2150grm dedi 2.gebeligim 38hafta sezaryan ile alicak sizce.kilo.alirmi zayif gibi .geldi
Bnm arkadaşımın da yaklaşık öyleydi 3400 doğdu 39.hafta sezer yan olduMerhaba 32+6haftadyız dub kont vardi bebegin kilosu 2150grm dedi 2.gebeligim 38hafta sezaryan ile alicak sizce.kilo.alirmi zayif gibi .geldi
Aynen oyle bu ara beni rahatsiz eden tek sey o sertlesmeler .arabada her kasis canimi acitiyor artikZaman azaldikca heyecanlaniyorum. Karnimin kasilmasindan bazen hareket edemiyorum sizlerde de oylemi?
Canım surda cok az bi zaman kaldı hiç stres yapma Allahin izniyle bise yoktur olsaydi ayrıntılida veya ultrasonda belli olurdu Allah göstermesin doktorlar cok can sikici olabiliyor niye uyarmamislar sonuclarinda ya baska bi doktora daha sorabilirsin banada özel farkli devlet cok farkli sey soyledi kendini üzerek gecirme son aylarını bebekde sıkıntıya girer rabbim yardımcın olsun bise çıkmaz insallah Allahım size sag salim saglıkla bagışlasınMerhaba arkadaslar, sunun surasi doguma 1-1,5 ay zaman kala tesaduf eseri hipotroidimin oldugunu ogrendimkadin dogumcular daha rahatlatici konusmakla birlikte,endokrinciler bebegin zihinsel gelisimini etkileme ihtimali oldugunu soylediler. Inanin cok moralimiz bozuldu. Artik pek fazla yapacak bir sey de kalmadi,ilac basladim ama zaten bu kullandigim artik kendim icin olacakmis cunku bebek ilk 3 ayda anneden bu hormona ihtiyac duyuyormus. Belki hamilelik basinda degerlerim yuksektir diye eski testlerimizi arastirdik bulduk o donemde yapilan tiroid testi her ne kadar normal degerler icinde gozukse de hamileler icin yine de dusuk deger sinirindaymis ve bu konuda kimse bizi yonlendirmedi o donemde anlayacaginiz doguma az bir zaman kala kafamizda keskeler,acabalarla doluyuz. Dua edin arkadaslar benim icin de,bebegimi zihnen,bedenen saglikla kucagima alayim insallah. Hepimiz icin dualarim ve dilegim bu benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?