Amin canim. Hepimize sag salim,saglikla kavusmayi nasip etsin allah.Canım surda cok az bi zaman kaldı hiç stres yapma Allahin izniyle bise yoktur olsaydi ayrıntılida veya ultrasonda belli olurdu Allah göstermesin doktorlar cok can sikici olabiliyor niye uyarmamislar sonuclarinda ya baska bi doktora daha sorabilirsin banada özel farkli devlet cok farkli sey soyledi kendini üzerek gecirme son aylarını bebekde sıkıntıya girer rabbim yardımcın olsun bise çıkmaz insallah Allahım size sag salim saglıkla bagışlasın
Allah yardımcın olsun inşallah sag salim alırsn kucagına güzl haberlerini ver canm bekliyoruz Rabbim tek nefeste kurtarsın normal mi olacakHastanedeyim dualarınızı bekliyorum. suyum geldi bebek erken geliyo. korkuyom çok.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kurtulursunuz sizde bebekte. Rabbim yardımcınız olsun.Hastanedeyim dualarınızı bekliyorum. suyum geldi bebek erken geliyo. korkuyom çok.
Çok şükür iyisiniz önemli olan o küveze almadılar dimi nasıl geçti sen nasılsın vardır bi hayır canım saglıkla aldın çok şükür konumuzun ilk annesi :) alsalar ben bile aldırcam yani artk agrılara dayanamıyorum :)Normal olmadı sezeryan oldum. 2900 kilosu. şimdilik iyi. suyum geldi birden duramadı 1 ay daha. Hayırlısı böyleymiş diyorum. kendinizi yormayın ağır kaldırmayın az daha dikkat edin.
Hayrlı olsun cnm darısı bize inş :)Normal olmadı sezeryan oldum. 2900 kilosu. şimdilik iyi. suyum geldi birden duramadı 1 ay daha. Hayırlısı böyleymiş diyorum. kendinizi yormayın ağır kaldırmayın az daha dikkat edin.
Hadi hayırlısı olsun arkadaşım inş vaktinde gelir bebişinBugün 35haftayagirdik.kont vardi nst guzel.cikti.38hafta sezaryan planliyoruz erken gelmez ise 47cm 2600mus...umarımiyidir.Haftaya.kontvar yine
Neden sezeryan mecburimi merk ettim gün vermiş bizimki vermedi de halaBugün 35haftayagirdik.kont vardi nst guzel.cikti.38hafta sezaryan planliyoruz erken gelmez ise 47cm 2600mus...umarımiyidir.Haftaya.kontvar yine
Gayet iyi kilosu maşşallah haftaya gore normal canm sag salim alırsın inşallah kucagına da burda haberlerini verirsin guzel guzelBugün 35haftayagirdik.kont vardi nst guzel.cikti.38hafta sezaryan planliyoruz erken gelmez ise 47cm 2600mus...umarımiyidir.Haftaya.kontvar yine
Agrılar geceleri normal diyor asiri agri ve uykusuzluk var tabi hepimizde bendede buna eslik eden huysuz bi kasinti cikti geceler kabusum oldu bi an önce alsak kucagımıza gecse su son gunler hayirlisiylaBende yarın gidicem inş...iki gecedir agrıdan uyuyamıyorum bakalım bana ne dicek doktorum
İnş arkadaşım inş artık zorlaşmaya başladı bana alalım dese tamam dicek durumdayım...bakalım inş güzel haberler veririz birbirimize...uzun bir zamanı arkamızda bıraktık az bi vaktimiz kaldıAgrılar geceleri normal diyor asiri agri ve uykusuzluk var tabi hepimizde bendede buna eslik eden huysuz bi kasinti cikti geceler kabusum oldu bi an önce alsak kucagımıza gecse su son gunler hayirlisiyla
Valla bende o durumdayim zaten bebek ters mecburi sezeryan olcaz gün bile vermedi çatladım artk bende alsa al dicem aynı durumdayızİnş arkadaşım inş artık zorlaşmaya başladı bana alalım dese tamam dicek durumdayım...bakalım inş güzel haberler veririz birbirimize...uzun bir zamanı arkamızda bıraktık az bi vaktimiz kaldı
grupta ki herkes yavaş yavaş sezeryan sanırım :) bende sezeryan olucam ama henüz bana da tarih vermedi yarın bakalım vericek mi hiç sanmıyorum amaValla bende o durumdayim zaten bebek ters mecburi sezeryan olcaz gün bile vermedi çatladım artk bende alsa al dicem aynı durumdayız
Gün verdimi canım nası geçti evet hepimiz galiba sezeryana gidiyoruz evet ya imkanı olan normal yapsın vallahi en iyisi keşke normal olsaydı bizimde git gide ülkemizde sezeryan yayılıyor nolcak tabi doktorlar ugraşmıyor hayrlısı insallahgrupta ki herkes yavaş yavaş sezeryan sanırım :) bende sezeryan olucam ama henüz bana da tarih vermedi yarın bakalım vericek mi hiç sanmıyorum ama
gün vermedi arkadaşım ama çocuk çok aşagı inmiş çok erken davranıyor dedi alttan muayene etti açılma Yok henüz ama Heran gelebilir dedi sadece lavaboya kalk dedi ayaklarını yüksege koy yat dedi...daha 2700 olmuş bebiş inş erkenden gelmez ama bakalımGün verdimi canım nası geçti evet hepimiz galiba sezeryana gidiyoruz evet ya imkanı olan normal yapsın vallahi en iyisi keşke normal olsaydı bizimde git gide ülkemizde sezeryan yayılıyor nolcak tabi doktorlar ugraşmıyor hayrlısı insallah
Ani sancın suyun gelmezse haftaya gel konuşalım deriGün verdimi canım nası geçti evet hepimiz galiba sezeryana gidiyoruz evet ya imkanı olan normal yapsın vallahi en iyisi keşke normal olsaydı bizimde git gide ülkemizde sezeryan yayılıyor nolcak tabi doktorlar ugraşmıyor hayrlısı insallah
Çünkü 2. Gebeligim.ilkide sezaryan olmustu 23 ocak 2014 de buda ins ocak.ilk.haftası olucak ilki 3780 dogmustu erkek.. ama bundan zannetmiyorum bakalımNeden sezeryan mecburimi merk ettim gün vermiş bizimki vermedi de hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?