Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Arkadaslar bugun doktor kontrolum vardi,34 hafta bitince nst cekelim demisti. Nst cektirdim,bebegimde tasikardi durumu cikti,sonra kalp ritmi toparladi ama onlem amacli bu gece beni hastaneye yatirdilar. Ara ara gelip nst cekiliyor. Hipotroid olayinin ustune de bu oldu ama vardir Allah'in bir bildigi. Bebegim saglikli dogsun da yeterki bu gunlere de raziyim. Gecer,gider hepsi. Onemli olan dermansiz dert vermesin.Lutfen sizde benim icin dua edin. Herkese kolayliklar diliyorum

Allah yardımcın olsun stresden etkilenmis olabilir moralini bozma inşallah saglıklı şekilde alırsın kucagına ya şafi ya fettah ya vedud zikirlerini cek canım aklına geldikçe

Agrılar geceleri normal diyor asiri agri ve uykusuzluk var tabi hepimizde bendede buna eslik eden huysuz bi kasinti cikti geceler kabusum oldu bi an önce alsak kucagımıza gecse su son gunler hayirlisiyla
Doktorunuza sordunuz mu kaşıntıyı acaba bu aralar bende de varda bir arkadaşta da varmış karaciğer enzimleri yükselmiş sezaryenle alacaklarmış bebeği önemli olabiliyormuş demekki.

Doktorunuza sordunuz mu kaşıntıyı acaba bu aralar bende de varda bir arkadaşta da varmış karaciğer enzimleri yükselmiş sezaryenle alacaklarmış bebeği önemli olabiliyormuş demekki.
Sordum normal dedi sanırım tansiyonla beraber olunca tahlil yapiyor tansiyonum normal tahlil yapmadi bana ama bilmiyorum

Evet sanırım inşallah bise yoktur canm kötü dusunme
Hayırlısı olsun kötü birşey olduğunu pek düşünmüyorum birkaç gece bacaklarım filan çok kaşındı ama şuan pek yok gibi kaşıntı. Mevsimden de olabiliyor bana bazen cildim kuruyor.

Hanımlar merhaba yeniyim ben buralarda Şuan 37+0 haftamız. 34+1'de randevum vardı oğlumun bpd(kafa çapı) 9.48 olmuş. Normal doğum için çok zor dedi doktorum. 22 aralıkta 37+3 olcaz randevumuz var yine. Bu sefer çatı muayenesi ve doğum için değerlendirme yapcakmış doktorum. Normal doğum olmasını çok istiyodum (

Cati muaynesi erken degilmi 38den once aslinda pek iyi degil acilmaya sebep nisan gelebiliyor insallah normal olur canim kafa capi ne kadar buyuk olursa olsun bebek kanala girdikten sonra acilman oldukdan sonra önemi yok bizimkide buyuk sonucta bi okadar kesi atiyolar

Bu arada dogum tarihi ayni gün canim bizimde 9u ama erken bekliyorum hayirlisi insallah bizim bebiş tersdi bugün kontrole gittigimde kafasini assada gorduk sukur insallah kalir oyle dönmez bidaha bende ondan korkuyorum

Banada gece gelip gidiyor sancim gelsin diye dua eder oldum bebek dönmüşken kanala girsin diye sezeryandan cok korkuyorum bide bi kac gundur hep ayaktayim etkisi varmidir bilmiyorm da agri artiyor
Bende normal istiyorum Insallah öyle olur hurma yiyorum artik kolaylaştırdığını duymustum Allah yardımcımız olsun

Çatı muayenesi oldunmu peki ne zaman oluyo bilgin varmi
Doktor 38den önce yapmayalım nts sonuçları iyi dedi o yüzden yapmadi daha haftaya pazartesi gidicem insallah o zaman bakacak bide bebek yeni döndü tersti tam 37de döndü insallah tekrar dönmezse iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…