Bnm 36+6 bugün doğum iznine ayrılacağım için kontrole gittim çatı muayene si ni de yaptıÇatı muayenesi oldunmu peki ne zaman oluyo bilgin varmi
Hm yapılır ozaman artik peki nasil yapılıyo acidimi yok demi acilmanBnm 36+6 bugün doğum iznine ayrılacağım için kontrole gittim çatı muayene si ni de yaptı
Normal vajinal ultrason gibiydi extra bi acı olmadı çok kısa anlık bişe. açılma fln demedi yok heral de. gayet iyi normal için dediHm yapılır ozaman artik peki nasil yapılıyo acidimi yok demi acilman
Sanırım kişiye göre değişiyor ve dr a da bağlı heralde. korkuyordum yorumlardan hepNormal vajinal ultrason gibiydi extra bi acı olmadı çok kısa anlık bişe. açılma fln demedi yok heral de. gayet iyi normal için dedi
Evet bende yorumlardan etkilendiğim için merak ettim o yüzden sordum olcak yani biraz acıda bi anlık iste dayancaz artikSanırım kişiye göre değişiyor ve dr a da bağlı heralde. korkuyordum yorumlardan hep
Hayırlısı olsun kötü birşey olduğunu pek düşünmüyorum birkaç gece bacaklarım filan çok kaşındı ama şuan pek yok gibi kaşıntı. Mevsimden de olabiliyor bana bazen cildim kuruyor.
Aynen öyle cnm . ufak bi acı bnce oda korktuğu muz için kasiyoruz ondan sanırımEvet bende yorumlardan etkilendiğim için merak ettim o yüzden sordum olcak yani biraz acıda bi anlık iste dayancaz artik
e
Ev işi yaparken soğukta grip oldumEv isleri yemek konusunda napiyosuz agirlastiniz mi cok :)
Cok gecmis olsun dikkat et atlamassin tam dogum arifesi dinlene
Ev işi yaparken soğukta grip oldumen iyisi çok ugrasmamak bnce . böyle iyice kötu oldum
Aynen dinlenme moduna girdim zaten . grip le daha sıkıntı li oldu . olsa bi an once modundayim 9 ay çok mus yawCok gecmis olsun dikkat et atlamassin tam dogum arifesi dinlen
Son günler geçmeyince çok geliyo bende aynı moddayım bugün yarın gelse artık diyorum :)Aynen dinlenme moduna girdim zaten . grip le daha sıkıntı li oldu . olsa bi an once modundayim 9 ay çok mus yaw
Aynen öyle :)Son günler geçmeyince çok geliyo bende aynı moddayım bugün yarın gelse artık diyorum :)
Normal olsunda razıyım diyorum bizimkide tahmini 3. 700 olmus 4ü gecerse doguramassin artik sadece sanci bekliyoruz dediDünkü kontrolüm fena geçmedi. İlk NST ye girdim. sancı 20 lerde seyretti. kilosu 2.650 ilki de 3.400 doğmuştu. Bu da 3.200 olur dedi doktorum. İlki normaldi. Allah nasip ederse bu da normal gözüküyor ama son dakika ne olur bilinmez tabiki. Çünkü ilkinde çok zorlanmıştım. Çok zor geçmişti. 10 dikişim vardı. Alttan sezeryan gibi birşey olduHepimizin birbirimize dua edelim de sağlıkla en rahat ve güzel şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım...
Allah yar ve yardımcımız olsun...
Bnm de 3200 demişti 36+6 da normal olacak dedi ya bakalım aksilik olmazsa inş ufak ağrılar oluyor Belim de . doğsa lar artık ağırlastım iyiceNormal olsunda razıyım diyorum bizimkide tahmini 3. 700 olmus 4ü gecerse doguramassin artik sadece sanci bekliyoruz dedi
Dikiş ten korkuyorum çok yakesi olayı takiliyo aklımaDünkü kontrolüm fena geçmedi. İlk NST ye girdim. sancı 20 lerde seyretti. kilosu 2.650 ilki de 3.400 doğmuştu. Bu da 3.200 olur dedi doktorum. İlki normaldi. Allah nasip ederse bu da normal gözüküyor ama son dakika ne olur bilinmez tabiki. Çünkü ilkinde çok zorlanmıştım. Çok zor geçmişti. 10 dikişim vardı. Alttan sezeryan gibi birşey olduHepimizin birbirimize dua edelim de sağlıkla en rahat ve güzel şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım...
Allah yar ve yardımcımız olsun...
Bizimkinin gelesi yok gibi ne sanci ne bise sadece kramp gibi agri girip cikiyor yalanci sancilarBnm de 3200 demişti 36+6 da normal olacak dedi ya bakalım aksilik olmazsa inş ufak ağrılar oluyor Belim de . doğsa lar artık ağırlastım iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?