Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Hayırlısı olsun kötü birşey olduğunu pek düşünmüyorum birkaç gece bacaklarım filan çok kaşındı ama şuan pek yok gibi kaşıntı. Mevsimden de olabiliyor bana bazen cildim kuruyor.

Cnm özel mesajlara cevap vermeyince burdan ulaşayım dedimyarın son gün hatırlatmak istedim.yetiştirmeproblemi varsa bize mesaj yaz konferanstan

Dünkü kontrolüm fena geçmedi. İlk NST ye girdim. sancı 20 lerde seyretti. kilosu 2.650 ilki de 3.400 doğmuştu. Bu da 3.200 olur dedi doktorum. İlki normaldi. Allah nasip ederse bu da normal gözüküyor ama son dakika ne olur bilinmez tabiki. Çünkü ilkinde çok zorlanmıştım. Çok zor geçmişti. 10 dikişim vardı. Alttan sezeryan gibi birşey oldu Hepimizin birbirimize dua edelim de sağlıkla en rahat ve güzel şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım...
Allah yar ve yardımcımız olsun...

Normal olsunda razıyım diyorum bizimkide tahmini 3. 700 olmus 4ü gecerse doguramassin artik sadece sanci bekliyoruz dedi

Dikiş ten korkuyorum çok yakesi olayı takiliyo aklıma

Kizlar gece 12de dogum yaptim Allah yardimciniz olsun bi sorun yok simdilik normal oldu ama suni sancilarla oldum dirildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…