Hayırlı olsun çanim allah analı babalı büyütsün inş . epizyotomi oldu mu ? darısı bize inş sağ salimKizlar gece 12de dogum yaptim Allah yardimciniz olsun bi sorun yok simdilik normal oldu ama suni sancilarla oldum dirildim
Hyrlı olsun cnm Rabbim analı babalı buyutsun inş ne kadar sancı çektin çok mu zordu doğumKizlar gece 12de dogum yaptim Allah yardimciniz olsun bi sorun yok simdilik normal oldu ama suni sancilarla oldum dirildim
Gözün aydın Can'ım darısı başımızaAllah yardimciniz olsun guzel haberlerinizi verin insallah tez zamanda tek avazla kurtulun ben cok cektim hastanede sanci flan cekmeyin vallahi
Allah analı babalı büyütsün cnm :) darısı bize hergün bi doğum :) Belim ağrıyor karnim sertleşip duruyor taş gibi bakalımKızlar bugün saat 00.10 sıralarında suyum ve kanamam geldi bir anda hastaneye geldik açılmam yoktu sezeryana aldılar...bebeğimi kucağıma aldım çok şükür rabbim hepinizi kurtarsın inş
Ay canım nasılsınız iyi yapmissin bendede acilma olmadi kanama gelince ben sanciyi cektim 2 gün öldüm pisman oldum etkisinden cikamadim daha sütüm yok 1 damla bile Allah anali babali buyutsun gözün aydın canim hayirli evlat olur insallahKızlar bugün saat 00.10 sıralarında suyum ve kanamam geldi bir anda hastaneye geldik açılmam yoktu sezeryana aldılar...bebeğimi kucağıma aldım çok şükür rabbim hepinizi kurtarsın inş
Insallah amin cümlesinin valla Allah razi olsun :)Hayırlı sabahlar.
Bende 2010 Ocak annesiyim.
Konuyu görünce selam vermek istedim
Hepinize hayırlı kolay doğumlar dilerim...
ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN.
Benim oğlum büyüdü şimdi ilkokul 1e gidiyor. Darısı güzel günler başınıza olsun
Dogumun yakın canım hadi hayirlisi hastane yakinsa sancini cek evde :)Allah analı babalı büyütsün cnm :) darısı bize hergün bi doğum :) Belim ağrıyor karnim sertleşip duruyor taş gibi bakalım
Niyetim evde çekmek canım bakalım nasıl olacak hayırlısı :) heyecanla bekliyoruzDogumun yakın canım hadi hayirlisi hastane yakinsa sancini cek evde :)
Ay hadi iyi haberlerini bekliyoruz insallah :)Niyetim evde çekmek canım bakalım nasıl olacak hayırlısı :) heyecanla bekliyoruz
Ins bakalım :)Ay hadi iyi haberlerini bekliyoruz insallah :)
Doğum haberlerinizi aldikca heyecan basmaya başladı kizlar. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin insallah. Darısı başımıza:) ilk doğum olacağı icin cok tecrubesizim ya nasil olacak sanci ne zaman başlayacak cati muayenesi falan filan kafamda deli sorular:) kesik atmadan normal doğum olmuyor mu artık doktorlarin kolaylarina mi geliyor anlamadım.
Hayirli dogumlar nasip etsin Allah insallah canım kesi olayi bana yag sürdü 12 saat boyunca sanci cektim saatte bir ebe geldi yag sürdü acmaya calisti acilmam ilerlemedi 12 saat sonunda masaya cik ikin dedi 7 cm aciklikla zar zor ikindim kafayi gordum ikin diye bagiriyordu yagi doktu iyice iki eliyle acmaya calisti olmadi en son kesmis ama emin ol hic anlamiyosun kesiyi hatta acmaya calisirken o sanci arasinda bir agriyor ki basta kesmedikleri icin kizdim bile o cocuk ciksinda nasi cikarsa diyosun bi medet bekliyosun yani sadece dikerken biraz hissediyosun ondada bebegin yaninda oluyor onu incelemekten bu benden mi cikti diye bakmaktan hissetsende bise olmuyor ertesi gün oturamicak gibi oluyosun 2. Gun yani benim suan ki halim cok iyi dune gore oturup kalkiyorum umarim icini rahatlatmisimdir masaya cikinca sadece dusuncen bebegin oluyor zaten o durumda hic bise aklina gelmez :) rabbim kurtarsin bi avazda sizleri insallahDoğum haberlerinizi aldikca heyecan basmaya başladı kizlar. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin insallah. Darısı başımıza:) ilk doğum olacağı icin cok tecrubesizim ya nasil olacak sanci ne zaman başlayacak cati muayenesi falan filan kafamda deli sorular:) kesik atmadan normal doğum olmuyor mu artık doktorlarin kolaylarina mi geliyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?