Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Evet gücüm tükendi 7 den belli bise yememistim ikinamadim öldüm dirildim hemsireler yardim ettide oyle dogurdum son saatlerde sezeryana alin diye bagiriyordum sancim coktu zor acilmam oldu 5 iç dikiş 5 dış dikiş oldu hic hissetmedim kestigini dikerken agridi biraz oda zaten bebegi izlerken unutuyosunuz :)

Kizlar gece 12de dogum yaptim Allah yardimciniz olsun bi sorun yok simdilik normal oldu ama suni sancilarla oldum dirildim
Hyrlı olsun cnm Rabbim analı babalı buyutsun inş ne kadar sancı çektin çok mu zordu doğum

Amin insallah guzel haberleri verirsiniz bekliyor olcagim kizlar hayirlisiyla alin bebislerinizi sag salim

Kızlar bugün saat 00.10 sıralarında suyum ve kanamam geldi bir anda hastaneye geldik açılmam yoktu sezeryana aldılar...bebeğimi kucağıma aldım çok şükür rabbim hepinizi kurtarsın inş

Kızlar bugün saat 00.10 sıralarında suyum ve kanamam geldi bir anda hastaneye geldik açılmam yoktu sezeryana aldılar...bebeğimi kucağıma aldım çok şükür rabbim hepinizi kurtarsın inş
Allah analı babalı büyütsün cnm :) darısı bize hergün bi doğum :) Belim ağrıyor karnim sertleşip duruyor taş gibi bakalım

Hayırlı sabahlar.
Bende 2010 Ocak annesiyim.
Konuyu görünce selam vermek istedim
Hepinize hayırlı kolay doğumlar dilerim...
ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN.
Benim oğlum büyüdü şimdi ilkokul 1e gidiyor. Darısı güzel günler başınıza olsun

Ay canım nasılsınız iyi yapmissin bendede acilma olmadi kanama gelince ben sanciyi cektim 2 gün öldüm pisman oldum etkisinden cikamadim daha sütüm yok 1 damla bile Allah anali babali buyutsun gözün aydın canim hayirli evlat olur insallah

Insallah amin cümlesinin valla Allah razi olsun :)

Doğum haberlerinizi aldikca heyecan basmaya başladı kizlar. Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin insallah. Darısı başımıza:) ilk doğum olacağı icin cok tecrubesizim ya nasil olacak sanci ne zaman başlayacak cati muayenesi falan filan kafamda deli sorular:) kesik atmadan normal doğum olmuyor mu artık doktorlarin kolaylarina mi geliyor anlamadım.

Ben de bu kesi konusunda delirip guzel bi doktor buldum, acik acik kesi yapmayi seviyorum cunku o an buna karar vermek bizim acimizdan cok zor ama yaglarla vs o an uygulama yapabilirim dedi. Hangi durumlarda drun kesi yapmasi kötü oluyor onu da anlatti dobra dobra. Mesela bebek eli yüzünde gelirse bianda benim attigim 2cmlik kesiyi kocaman yapabiliyor dedi. Ama perine masajini gosterdi kendi de yapti bana boyle yaparsan azcik keseriz iyi olur dedi.
Acikcasi ben dogum yaklasinca oturdum düşündüm guzelce, orda işim hemen bitsin ve bebeğime kavusmak istiyorum. Yagla magla ugrasamicam :)) o yara iyilesir sonucta, kendi kendime yirtilrsam bide nerden yirtildigimi bulmakla mi ugrassin. Isim sipsak bitsin istiyorum. Artk o kdr sabrsizimki umrumda bile deil :)) zaten sevisemicez hemen daha once vajinami yanlislikla jiletle kestigimden geciyo bi sekilde ya

Hayirli dogumlar nasip etsin Allah insallah canım kesi olayi bana yag sürdü 12 saat boyunca sanci cektim saatte bir ebe geldi yag sürdü acmaya calisti acilmam ilerlemedi 12 saat sonunda masaya cik ikin dedi 7 cm aciklikla zar zor ikindim kafayi gordum ikin diye bagiriyordu yagi doktu iyice iki eliyle acmaya calisti olmadi en son kesmis ama emin ol hic anlamiyosun kesiyi hatta acmaya calisirken o sanci arasinda bir agriyor ki basta kesmedikleri icin kizdim bile o cocuk ciksinda nasi cikarsa diyosun bi medet bekliyosun yani sadece dikerken biraz hissediyosun ondada bebegin yaninda oluyor onu incelemekten bu benden mi cikti diye bakmaktan hissetsende bise olmuyor ertesi gün oturamicak gibi oluyosun 2. Gun yani benim suan ki halim cok iyi dune gore oturup kalkiyorum umarim icini rahatlatmisimdir masaya cikinca sadece dusuncen bebegin oluyor zaten o durumda hic bise aklina gelmez :) rabbim kurtarsin bi avazda sizleri insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…