İNŞ NORMALDİR BENDE DE OLUYO ARA ARAbende geçen hafta gittim ilk kontrole 5+3 te .. kesem 1.20 cm göründü ama bebişi göremedim. dr. ada gelecek hafta çarşamba gidecem tam 7+0 da inşallah kalp atışını duyarım. beklemek çok heycanlı ilk gebeliğim. ve arada kasık ağrım oluyo iğne batar gibi normalmi acaba..
Benimde kasık ağrım varbende geçen hafta gittim ilk kontrole 5+3 te .. kesem 1.20 cm göründü ama bebişi göremedim. dr. ada gelecek hafta çarşamba gidecem tam 7+0 da inşallah kalp atışını duyarım. beklemek çok heycanlı ilk gebeliğim. ve arada kasık ağrım oluyo iğne batar gibi normalmi acaba..
Kahvede zaten kafein oldugu malum. Ama çikolatada da bol miktarda var. artmasına neden olmuş olabilirkafeinle ne ilgisi var dün arkadaşlar okulda kahve yapmış içtik üstünede çikolata yedik..ondan mı arttıkii..içmeyeyim madem artık..
anladım canım çikolata çok sevmem zaten de artık yemem..kolayı da bıraktım..çayı içiyorum hala ama azaltım..onu içime bunu içme ne içeceğimi de bilemiyorummKahvede zaten kafein oldugu malum. Ama çikolatada da bol miktarda var. artmasına neden olmuş olabilir
hayırlı olsun canım..aminn inşallahh..sağlıkla kucağımza alırız inşallah bebeklerimizi..Merhaba arkadaslar bende ins Allah nasip ederse ocak annesi olucam cok mutluyum rabbim tamammina erdirir ins
Canm neden kullanıyosun bende bebe asprini kullanıyorumkızlar içinizde coraspin kullanan var mı? doktora söylemedim bunnu kullandığımı bıraksam mı acaba..
Benim ilk gebeliğim kalbi durdu alındı tek. Kayıp diye de hiç bi doktor test yapmadı en de pıhtılaşmadan koruyodum 5 doktora sordum 4ü kullan zararsız dedi2-3 ay önce bronşit oldum..kan değerlerimde pıhtılaşmaya meyil çıkmıştı..o ay idrar testinde pozitif gördüm ama sonra adet oldum ya ateşli hastalık olduğu için yada pıhtılaşmadan tutunamadı diye düşündüm..bende başka bir doktora giderken söylemiştim ben coraspin kullanıyorum demiştim tamam zararı olmaz dedi..geçen ay yine kan testi yaptırdım pıhtılaşmayla ilgili bişey çıkmadı ama ben korkudan kullanıyoum hala doktora sormayı da unuttumm(şuan başka doktora gidiyorum)..ama çoğu yerde coraspin ve folik asitin bebeğin yerleşmesine yardım ettiğini okumuştum..ne bileyim kendi başıma iş yapıyorum açıkcası Rabbim korusun inşallah..yarın bırakayım artık..gidince de sorarım..
Canm benim 5 hafta bitmişti vücudymda kırmıI lekeler oldu stresten diye düşünüyorumarkadaşlarrrr yardım
benim lekelenmeler başladı yüzümdeee. ne yapmalıyım sizde böyle bişi oldu mu. krem vs araştıran var mııı
Canm 6+5 im 4 gündür bulantıdan çok fenayım dün akşam çıkardım mahvoldumKızlar 6+5 günlük olduk mide bulantıları başladı bendemide bulantısı yaşayan varmı
ya canım önceden kan tahlilimin birinde pıhtılaşmayla ilgili bir değer yüksek çıkmıştı..ama o zaman ağır bronşit olmuştum..doktor enfeksiyondan olmuş olabilir dedi..geçen ay öylesine bir daha baktırayım demiştim o zaman normal çıktı..ama ben korktuğumdan önlem amaçlı kullanıyorum..bide bir çok yerde bebeğin yerleşmesini kolaylaştırır yazıyordu..zararı olmaz heralde diye düşündüm ama doktora sormadan kullandığımdan da içim içimi yiyor..pazartesi giidicem o zaman sorcam..zaten gerçek anlamda pıhtılaşma testi baya pahalı oluyor..benim yaptırdığım meyil var mı diye yapılan bir testmiş..sen neden kullanıyorsun canım?Canm neden kullanıyosun bende bebe asprini kullanıyorum
ayy canım bu mesaj içimi çok rahatlattı..1 doktor ne dedi peki..özel bir hastanede yaptırsaydın keşke o testi..ben şuan gittiğim hastaneye sordum yapıyoruz dedi..kese için gittiğimde bu testi yaptırmak istiyorum dicem doktora ne olur nolmaz önlem alalım..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklrimizi..Benim ilk gebeliğim kalbi durdu alındı tek. Kayıp diye de hiç bi doktor test yapmadı en de pıhtılaşmadan koruyodum 5 doktora sordum 4ü kullan zararsız dedi
canım bide bebe aspirini mi daha iyi acaba coraspin mi..bebe aspirini mideye pek iyi gelmiyor galiba..Benim ilk gebeliğim kalbi durdu alındı tek. Kayıp diye de hiç bi doktor test yapmadı en de pıhtılaşmadan koruyodum 5 doktora sordum 4ü kullan zararsız dedi
Evet canım Elhamdülillah gördük minnağımızıSağol canim. Sen ne yaptın, gördunuz mu bebisin kesesini? Ben de yumurtlama takibinden biliyorum. Hep 18. günü yumurtluyorum sat'tan sonra. Doktor keseye dört haftalık dedi ama benim hesaba göre daha 20 günlük bile değil henüz. Gerçi sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısı ile gerisi teferruat.
Merhaba kizlar bende 6+1 im bugun bulantilar basladi cok fena ikiz bekleyen varmi benim gibi bir tanesi biraz kucuk gelisicekmi merak icindeyiz kontrol gunu geçmek bilmiyor herkese hayirli bir surec diliyorumEvet canım Elhamdülillah gördük minnağımızı
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş senin beta değerlerin kaçtı canım bide ultrasonda ilk görüntü kaç cm görünüyor benim ilk olduğu için sormayı unuttum kağıtta da 5.4 cm 34 mhz yaziyor bide GS 0.45 cm bu 4+6 GS 0.37 de 4+1 günlük doktor dedi şuanda 4+1 desiniz sat a göre de 4+6 ymışMerhaba kizlar bende 6+1 im bugun bulantilar basladi cok fena ikiz bekleyen varmi benim gibi bir tanesi biraz kucuk gelisicekmi merak icindeyiz kontrol gunu geçmek bilmiyor herkese hayirli bir surec diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?