Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

İNŞ NORMALDİR BENDE DE OLUYO ARA ARA

Merhaba arkadaşlar bende 5 HAFTALIK hamileyim ve acayıp mutluyum çok garip bi his kendimi hiç hamile hissetmiyorum Kafam çok karışık hangi doktor hangi hastane hiç bi fikrim yok

Benimde kasık ağrım var

kafeinle ne ilgisi var dün arkadaşlar okulda kahve yapmış içtik üstünede çikolata yedik..ondan mı arttıkii..içmeyeyim madem artık..
Kahvede zaten kafein oldugu malum. Ama çikolatada da bol miktarda var. artmasına neden olmuş olabilir

Merhaba arkadaslar bende ins Allah nasip ederse ocak annesi olucam cok mutluyum rabbim tamammina erdirir ins

Kahvede zaten kafein oldugu malum. Ama çikolatada da bol miktarda var. artmasına neden olmuş olabilir
anladım canım çikolata çok sevmem zaten de artık yemem..kolayı da bıraktım..çayı içiyorum hala ama azaltım..onu içime bunu içme ne içeceğimi de bilemiyorumm

Kızlar bende de bulantı değilde mide yanması var. Bulantılar haftaya başlayacak sanırım. Bende bugün kan verdim pazartesi sonucu çıkacak pazartesi bir daha vereyim diyorum bakalım. Hadi hayırlısı...

Benim ilk gebeliğim kalbi durdu alındı tek. Kayıp diye de hiç bi doktor test yapmadı en de pıhtılaşmadan koruyodum 5 doktora sordum 4ü kullan zararsız dedi

Canm neden kullanıyosun bende bebe asprini kullanıyorum
ya canım önceden kan tahlilimin birinde pıhtılaşmayla ilgili bir değer yüksek çıkmıştı..ama o zaman ağır bronşit olmuştum..doktor enfeksiyondan olmuş olabilir dedi..geçen ay öylesine bir daha baktırayım demiştim o zaman normal çıktı..ama ben korktuğumdan önlem amaçlı kullanıyorum..bide bir çok yerde bebeğin yerleşmesini kolaylaştırır yazıyordu..zararı olmaz heralde diye düşündüm ama doktora sormadan kullandığımdan da içim içimi yiyor..pazartesi giidicem o zaman sorcam..zaten gerçek anlamda pıhtılaşma testi baya pahalı oluyor..benim yaptırdığım meyil var mı diye yapılan bir testmiş..sen neden kullanıyorsun canım?

Benim ilk gebeliğim kalbi durdu alındı tek. Kayıp diye de hiç bi doktor test yapmadı en de pıhtılaşmadan koruyodum 5 doktora sordum 4ü kullan zararsız dedi
ayy canım bu mesaj içimi çok rahatlattı..1 doktor ne dedi peki..özel bir hastanede yaptırsaydın keşke o testi..ben şuan gittiğim hastaneye sordum yapıyoruz dedi..kese için gittiğimde bu testi yaptırmak istiyorum dicem doktora ne olur nolmaz önlem alalım..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklrimizi..

Evet canım Elhamdülillah gördük minnağımızı

Arkadaslar bende 5 haftalik ken gittim.40 günlük kesenin olduğunu ama kalp atisinin henüz duyulmayacagini söyledi. 2 hafta sonrasına randevu verdi.sağlıkla kucağımiza alırız insallah

Merhaba kizlar bende 6+1 im bugun bulantilar basladi cok fena ikiz bekleyen varmi benim gibi bir tanesi biraz kucuk gelisicekmi merak icindeyiz kontrol gunu geçmek bilmiyor herkese hayirli bir surec diliyorum
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş senin beta değerlerin kaçtı canım bide ultrasonda ilk görüntü kaç cm görünüyor benim ilk olduğu için sormayı unuttum kağıtta da 5.4 cm 34 mhz yaziyor bide GS 0.45 cm bu 4+6 GS 0.37 de 4+1 günlük doktor dedi şuanda 4+1 desiniz sat a göre de 4+6 ymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…