Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Olmuş, Allah'a binlerce şükür... :)
Henüz doktora gitmedim, belli olsun diye pazartesi günü gideceğim, henüz kan tahlilim de var gözüküyor. ilki 168.8 2 gün sonra 420 idi...
Allah tan hayırlısı..
Çok mide bulantım var.
Hem de 3. haftadan sonra başladı.
İnşallah bir sıkıntı yoktur ve keseyi ve bebişi görebiliriz...
Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Bu arada benimle doğum takvimi yakın olan arkadaşlarım cevap verebilirler mi keseleri veya bebişleri gözüktü mü ultrasonla?

elbette canım..zaten önemli olan kan değerine baktırmak..

Merhaba kizlar bende 6+1 im bugun bulantilar basladi cok fena ikiz bekleyen varmi benim gibi bir tanesi biraz kucuk gelisicekmi merak icindeyiz kontrol gunu geçmek bilmiyor herkese hayirli bir surec diliyorum
ikiz olduğunu keseler görünene kadar kandan anlamışmıydınız canım..benimde öyle bir ihtimal var ama..kanım normal artıyor sanki..

Merhaba,
4+2 deyim henüz. Cumartesi keseye bakmaya gideceğim.
Benim de ikinci bebeğim olacak inşallah. İlkinde 16 kilo almıştım ama erken doğmuştu (8 aylık)

.........
Benim de ikincisi ve ben de 14 kilo almıştım.
Bebeklerimizin muhtemel doğum tarihi aynı. :)
Sanırım bugün dr a gitmiş olacaksın, cumartesi yazmışsın.
Ben de kese ve bebiş rahat görünsün diye(varsa inşaallah) pazartesi gününe randevu aldım.
Dr sonrası yazabilir misin kese bebiş gözüktü mü?

canlarım merhaba bende ocak annesi olucam inş .. biz çok zorluklarla geldik bu aşamalara bir çok tedavi gördük tüp bebeğe , hocalara, türbelere herşeye gittik olmadı 3 sene. artık umudumu kaybetmiştim olmicak diyordum artık bütün herşeyden elimizi kolumuzu çektik tam. rabbim hiç ummadığımız anda nasip etti :))

Benim doktor haftaya tekrar çağırdı ultrasonda sizin kaç cm yazıyor aramızda 2 gün görünüyor gebelik takviminize göre beta değeriniz kaçtı
Adetimi 2 gün gecmisti ki 605 çıktı. 9.8ml yazıyor eğer yanlış anlamadiysam.doktorum ölçüsünü söylemedi.sadece 40 günlük dedi

Ben dün gördüm canım takvime göre 2 gün öndeyim senden siyah bir nokta rabbim isteyen herkese görmeyi nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 5 mayıs idrar testinde silik çıktı 6 mayıs 154 9mayıs 430 12mayıs 1393 beta değeri dünde vajinal ultrasonla gördük çok şükür sat a göre 4+6 ultrason a göre 4+1 günlük dedi

Selam kızlar gebelik kesesi ne kadarken embriyo içerisinde görünür. Bugün doktora gittim geçen haftaya göre kese gelişimini görmek için doktor kese boyut olarak gelişmiş ama alt yapısında biraz şekil bozukluğu var gibi görünüyor dedi. Bende bebek görünmüyor mu diye sordum yaklaşık 1 dakika boyunca baktı göremedi istersen alttan bakayım dedim veya haftaya tekrar gel dedi. Ben istemedim bugün bakmasını hiç hazır değildim. Boş gebelik olabilir dedi kese bugün 6+2 gözüküyor ama perşembe devlette 5+1 demişti ve şekli normal demişti. Ne yapmalıyım ( Pazartesine yine özelde aynı doktora randevu aldım 10 gün geçmiş olsun diye. Siz ne zaman bebeği gördünüz?

Canım inşallah bir sorun yoktur ultrason görüntüsüyle ilgili pek bilgim yok

Canim ben vajinal ultrason da gördüm 5 +1 di yanılmıyorsam kalp atışınida 6+1 sata gore gördüm ama herkesin ayni olmaz benim ilk hamileligimdede 5 yerine 6 hafta deyince bos gebelik zannedip cok uzulmustum suanki hamileligimde ise dr sata gore kesenin daha büyük olduğunu söyledi hatta erken falanmi yumurtladim diye düşündüm kalp atisinda ise normal çıktı kisacasi o kadar küçük ki şuanda kese falan milimetrik ölçümler hata pahi mutlaka vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…