Benim doktor haftaya tekrar çağırdı ultrasonda sizin kaç cm yazıyor aramızda 2 gün görünüyor gebelik takviminize göre beta değeriniz kaçtıArkadaslar bende 5 haftalik ken gittim.40 günlük kesenin olduğunu ama kalp atisinin henüz duyulmayacagini söyledi. 2 hafta sonrasına randevu verdi.sağlıkla kucağımiza alırız insallah
Ankara üniversitesinin en yetkili kadın doğumcusu olan beyle konuşmuştuk daha önce tabi o Zaman hamile değildim. Dedi ki şimdi ki hamileler çok panik ve stresli. Sürekli doktorsalar bi hamilenin ilk gelmesi gereken hafta çöl büyük bi sıkıntı olmadığı sürece 7-8. Haftalardır. Doktorun baktığı vajinal ultrason da düşük yapmayı tetikleyebilir. Falan demişti.mbaya uzun konuşmuştu da ben bu kadarını hatırlıyorum. Ben aile hekimliğine kan verdim öğrendim. Sağolsun doktorum tüm kan değerlerime de baktı hekimlikte. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gitmek için de 7 yi bitirmeyi bekliyorumcanlarım Allah korusun ama dış gebelik mol gebelik kimyasal gebelik gibi bir sürü sağlıksız gebelik var..özellikle dış gebelikte erken tanı çok önemli..doktora biraz erken gitmenin ne gibi zararı olabilirki..gitmeden de bekleyişteyiz gidincede..en azından kesenizi görün Allahın izniyle.. yani 6. hafta gibi gidin derim benn..
Maşallah inşallah ikiside sağlıkla gelişir. Bu kadar erken belli olmaz sanıyordum ikiz olunca demek oluyormuş. Ultrasonda mı göründü? Birde merak ettim doğal yolla mı oldu? Hakkınızda hayırlısı?Merhaba kizlar bende 6+1 im bugun bulantilar basladi cok fena ikiz bekleyen varmi benim gibi bir tanesi biraz kucuk gelisicekmi merak icindeyiz kontrol gunu geçmek bilmiyor herkese hayirli bir surec diliyorum
Bahsettiğiniz en yetkili kadın doğumcu Cem bey sanırım kendisi zaten muayenehanesi olmadığı için hastanede kolay kolay alttan bakmaz ama asla bir profesör olarak alttan bakmak düşüğe sebep olur gibi bir cümle kuracağını zannetmiyorum bilimsel olarak böyle bir kanıt yok çünkü ayrıca Ankara'daki en ünlü iyi doktorlardan benim bildiklerim aksine vajinal bakıyorlar insanları böyle yanlış yönlendirmeyin derim. Gecikmiş bir dış gebeliğin vebalini kim ödeyebilir ? Anne adayı gitmek istemez kendi tercihidir kimse birşey diyemez ama kafası karışık olanları böyle yönlendirmeyin lütfen en yetkili falan diyerek bir de.Ankara üniversitesinin en yetkili kadın doğumcusu olan beyle konuşmuştuk daha önce tabi o Zaman hamile değildim. Dedi ki şimdi ki hamileler çok panik ve stresli. Sürekli doktorsalar bi hamilenin ilk gelmesi gereken hafta çöl büyük bi sıkıntı olmadığı sürece 7-8. Haftalardır. Doktorun baktığı vajinal ultrason da düşük yapmayı tetikleyebilir. Falan demişti.mbaya uzun konuşmuştu da ben bu kadarını hatırlıyorum. Ben aile hekimliğine kan verdim öğrendim. Sağolsun doktorum tüm kan değerlerime de baktı hekimlikte. Kadın hastalıkları ve doğum uzmanına gitmek için de 7 yi bitirmeyi bekliyorum
İlginç benim ilk gebeligim dış gebeliktigec farkettim doktora geç gittim gittigimde 7 8 haftalikti sonra noldu iç kanama gecrdim tuplerimin biri alindi doktora ne kadar erken gidilirse o kadar iyi simdi ogrenir ogrenmez gittim allaha şükür normal gebelikBahsettiğiniz en yetkili kadın doğumcu Cem bey sanırım kendisi zaten muayenehanesi olmadığı için hastanede kolay kolay alttan bakmaz ama asla bir profesör olarak alttan bakmak düşüğe sebep olur gibi bir cümle kuracağını zannetmiyorum bilimsel olarak böyle bir kanıt yok çünkü ayrıca Ankara'daki en ünlü iyi doktorlardan benim bildiklerim aksine vajinal bakıyorlar insanları böyle yanlış yönlendirmeyin derim. Gecikmiş bir dış gebeliğin vebalini kim ödeyebilir ? Anne adayı gitmek istemez kendi tercihidir kimse birşey diyemez ama kafası karışık olanları böyle yönlendirmeyin lütfen en yetkili falan diyerek bir de.
Birebir konuştuğum şeyi iyi biliyorum. Ben düşüşe sebep olur dedi demedim böyle bir ihtimalin olduğunu söylediğini söyledim. Ayrıca memorial hastanesinde ki doktor da arkadaşıma aynısını dedi. İki kez vajinal ultrason yaptı kese ve kalp atımı için ve daha sonrasında bir daha vajinal muayene mümkün olduğunca olmaması gerektiğini söyledi. Hele ki kanaması olan hastalarda buna çok çok dikkat etmek gerektiğini söyledi. Burda herkes duyduğu gördüğü şahit olduğu tecrübeler paylaşıyor sonuçta değil öi.Bahsettiğiniz en yetkili kadın doğumcu Cem bey sanırım kendisi zaten muayenehanesi olmadığı için hastanede kolay kolay alttan bakmaz ama asla bir profesör olarak alttan bakmak düşüğe sebep olur gibi bir cümle kuracağını zannetmiyorum bilimsel olarak böyle bir kanıt yok çünkü ayrıca Ankara'daki en ünlü iyi doktorlardan benim bildiklerim aksine vajinal bakıyorlar insanları böyle yanlış yönlendirmeyin derim. Gecikmiş bir dış gebeliğin vebalini kim ödeyebilir ? Anne adayı gitmek istemez kendi tercihidir kimse birşey diyemez ama kafası karışık olanları böyle yönlendirmeyin lütfen en yetkili falan diyerek bir de.
Hayırlı olsunMerhaba kızlar bu ocak çabuk gelirmi ki :) tabi ki hayırlısıyla
Bende bundan bahsediyorum insanlar çok ciddi kayıplar yaşıyor ihmal yüzünden yazık günah bunun vebalini kimse ödeyemez o yüzden geç gidin diyebilen insanları ben anlayamıyorum.İlginç benim ilk gebeligim dış gebeliktigec farkettim doktora geç gittim gittigimde 7 8 haftalikti sonra noldu iç kanama gecrdim tuplerimin biri alindi doktora ne kadar erken gidilirse o kadar iyi simdi ogrenir ogrenmez gittim allaha şükür normal gebelik
Arkadaşım neyin vebalinden bahsediyorsın bizzat duyduğum arkadaşımın muayenelerinde memorial hastanesinde şahit olduğum seyleri söylüyorum burda iyi misin neyin vebali. Komşum 3 ay boyu gitti muayeneye 3. Ayın sonunda anladılar dış gebelik olduğunu ve sorunsuz bi şekilde atlattı. Demek ki 4. Haftada da anlaşılamıyor olabilir değil mi yada geç anlaşıldı diye herkeste aynı sonuç olmuyor. Birebir kulağımla duyduğum şeyi söylemenin vebali nedir söyler misin. Sonuçta bende bunu başkasından duyarak anlatmıyorum.Bende bundan bahsediyorum insanlar çok ciddi kayıplar yaşıyor ihmal yüzünden yazık günah bunun vebalini kimse ödeyemez o yüzden geç gidin diyebilen insanları ben anlayamıyorum.
Aynen bnde şaşırdım doktorun söylediklerineBende bundan bahsediyorum insanlar çok ciddi kayıplar yaşıyor ihmal yüzünden yazık günah bunun vebalini kimse ödeyemez o yüzden geç gidin diyebilen insanları ben anlayamıyorum.
Aminn canmZynpunb hadi bakalım hayırlı haberler al inşallah gönlünce olur :)
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş senin beta değerlerin kaçtı canım bide ultrasonda ilk görüntü kaç cm görünüyor benim ilk olduğu için sormayı unuttum kağıtta da 5.4 cm 34 mhz yaziyor bide GS 0.45 cm bu 4+6 GS 0.37 de 4+1 günlük doktor dedi şuanda 4+1 desiniz sat a göre de 4+6 ymış
nasıl dış gebelik belirtisi ney nasıl farkediliyo ki korktum şuan canmİlginç benim ilk gebeligim dış gebeliktigec farkettim doktora geç gittim gittigimde 7 8 haftalikti sonra noldu iç kanama gecrdim tuplerimin biri alindi doktora ne kadar erken gidilirse o kadar iyi simdi ogrenir ogrenmez gittim allaha şükür normal gebelik
Benim 10 gün lekelenme şeklinde kanamam olmuştu bende adet oldum sandım hamilelik aklıma ble gelmedi doktora farklı bsey için gittim orda anlaşıldı dış gebelik ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi erken farkedilirse iğneyle dusuruluyo geç kalinirsa ameliyatnasıl dış gebelik belirtisi ney nasıl farkediliyo ki korktum şuan canm
ayyy Allah korusun bnde çok korkuyom daha keseyi görmedim diye kalbim ağzımda atıyo resmen çok streste yapmak istemiyom bol bol dua ediyorum Allahm herkesin evladını korusun inş pazartesi gitcem bakalım inş görünür yavrumBenim 10 gün lekelenme şeklinde kanamam olmuştu bende adet oldum sandım hamilelik aklıma ble gelmedi doktora farklı bsey için gittim orda anlaşıldı dış gebelik ne kadar erken farkedilirse o kadar iyi erken farkedilirse iğneyle dusuruluyo geç kalinirsa ameliyat
İnş hayırlı sonuçlar alirsnz bthcg kacti en sonayyy Allah korusun bnde çok korkuyom daha keseyi görmedim diye kalbim ağzımda atıyo resmen çok streste yapmak istemiyom bol bol dua ediyorum Allahm herkesin evladını korusun inş pazartesi gitcem bakalım inş görünür yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?