inşallah canım..katlamıştır merak etmee..32.77 cıktı doktor bgunde yaptıtmamı söyledi katlaması gerekmiş değerin kendını bakalım akşam acıldr yaptıtıcaz.hayırlısı ile inşallah yükselmiştir.
Canm bilmiyom ki midem felaket ondan mı acabacanım bide bebe aspirini mi daha iyi acaba coraspin mi..bebe aspirini mideye pek iyi gelmiyor galiba..
Canm merhaba biraz küçük derken ne kadar?Merhaba kizlar bende 6+1 im bugun bulantilar basladi cok fena ikiz bekleyen varmi benim gibi bir tanesi biraz kucuk gelisicekmi merak icindeyiz kontrol gunu geçmek bilmiyor herkese hayirli bir surec diliyorum
Cnm gecmis olsun bizimde 6 +4 progestan takviye aliyorum ayrica benim kese yaninda kanama varmış bide kahverengi olarak akintilar oluyo arada bir cnm merak etme o kadar cok varki bu durumda yinede hayırlısı olsun hakkimizdaArkadaşlar demin kanamam oldu hemen doktora gittik bebekte bsey yok progestoron verdi yatip dinlen dedi bol bol 6+4 bu arada. Sizlerde oldumu duzeldimi bu ilacla
Inşallah cnm hayirlisi olsunbende insallah bu ay gebelik haberi alir araniza katilirm
Evet hayırlısı ama insan çok korkuyorCnm gecmis olsun bizimde 6 +4 progestan takviye aliyorum ayrica benim kese yaninda kanama varmış bide kahverengi olarak akintilar oluyo arada bir cnm merak etme o kadar cok varki bu durumda yinede hayırlısı olsun hakkimizda
Allah korusun inşallah korkuyla yaşamak çok zorEvet hayırlısı ama insan çok korkuyor
Hayırlı olsun Allah kavuştursun canım tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar bende ocak annesi olarak aranıza katıldım rabnim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin enş
Amin inşaallah arkadaşım hepimize nasip etsin inş...bu topigin olması çok iyi olmuş baya faydalanıcaz birbirimizdenHayırlı olsun Allah kavuştursun canım tebrik ederim rabbim kucagına almayı nasip etsin
O zaman ben diğer gidisimde mutlaka diğer şekilde de usg çekileyim teşekkür ederim Bakalım hayırlısı artıkCanim ben vajinal ultrason da gördüm 5 +1 di yanılmıyorsam kalp atışınida 6+1 sata gore gördüm ama herkesin ayni olmaz benim ilk hamileligimdede 5 yerine 6 hafta deyince bos gebelik zannedip cok uzulmustum suanki hamileligimde ise dr sata gore kesenin daha büyük olduğunu söyledi hatta erken falanmi yumurtladim diye düşündüm kalp atisinda ise normal çıktı kisacasi o kadar küçük ki şuanda kese falan milimetrik ölçümler hata pahi mutlaka vardir.
Benimde size yakın tarihim. sat a göre 3+5 ovulasyonuma göre tam 2 haftalık dün kan verdim daha regl tarihime de 3 gün filan vardı 40.20 çıktı beta hcg.Bn perşembe günü yptrdm 35 çıktı ama pzartsi tekrar yptrcm inşallah yükselmiştir burda paylaşalım inşallah :)
Gecmis olsunn kanaman yoksa bi sıkıntı yoktur bence canim icini ferah tut ama yinede bi kontrole git bencekızlar dün banyoda ayağım kaydı..bugünde duşakabine takıldım dışarı çıkarken..o sırada sağ kasığıma bir ağrı girmişti..hala devam ediyor..inşallah bir sıkıntı yoktur..böyle ufak şeylerden etkilenirmi kesee(
sağolasın canım..kanama yok..ama hiç olmayan şekilde bir ağrı var..sabaha kadar devam ederse sabah doktora gideyim..gelip geçiyor arada ağrı..Gecmis olsunn kanaman yoksa bi sıkıntı yoktur bence canim icini ferah tut ama yinede bi kontrole git bence
Aynen canim ihmale gelmez git icin rahat olsunsağolasın canım..kanama yok..ama hiç olmayan şekilde bir ağrı var..sabaha kadar devam ederse sabah doktora gideyim..gelip geçiyor arada ağrı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?