Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Arkadaşlar demin kanamam oldu hemen doktora gittik bebekte bsey yok progestoron verdi yatip dinlen dedi bol bol 6+4 bu arada. Sizlerde oldumu duzeldimi bu ilacla

Arkadaşlar demin kanamam oldu hemen doktora gittik bebekte bsey yok progestoron verdi yatip dinlen dedi bol bol 6+4 bu arada. Sizlerde oldumu duzeldimi bu ilacla
Cnm gecmis olsun bizimde 6 +4 progestan takviye aliyorum ayrica benim kese yaninda kanama varmış bide kahverengi olarak akintilar oluyo arada bir cnm merak etme o kadar cok varki bu durumda yinede hayırlısı olsun hakkimizda

Cnm gecmis olsun bizimde 6 +4 progestan takviye aliyorum ayrica benim kese yaninda kanama varmış bide kahverengi olarak akintilar oluyo arada bir cnm merak etme o kadar cok varki bu durumda yinede hayırlısı olsun hakkimizda
Evet hayırlısı ama insan çok korkuyor

Merhaba arkadaşlar bende ocak annesi olarak aranıza katıldım rabnim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin enş

O zaman ben diğer gidisimde mutlaka diğer şekilde de usg çekileyim teşekkür ederim Bakalım hayırlısı artık

Herkese merhabbaaa bende yeni katildim foruma konuyu gordum damladim hemenn Allahim hepimize saglikli dogum nasip etsin sagsalim bebislerimize kavusalim

Bn perşembe günü yptrdm 35 çıktı ama pzartsi tekrar yptrcm inşallah yükselmiştir burda paylaşalım inşallah :)
Benimde size yakın tarihim. sat a göre 3+5 ovulasyonuma göre tam 2 haftalık dün kan verdim daha regl tarihime de 3 gün filan vardı 40.20 çıktı beta hcg.

kızlar dün banyoda ayağım kaydı..bugünde duşakabine takıldım dışarı çıkarken..o sırada sağ kasığıma bir ağrı girmişti..hala devam ediyor..inşallah bir sıkıntı yoktur..böyle ufak şeylerden etkilenirmi kesee(

Gecmis olsunn kanaman yoksa bi sıkıntı yoktur bence canim icini ferah tut ama yinede bi kontrole git bence

Gecmis olsunn kanaman yoksa bi sıkıntı yoktur bence canim icini ferah tut ama yinede bi kontrole git bence
sağolasın canım..kanama yok..ama hiç olmayan şekilde bir ağrı var..sabaha kadar devam ederse sabah doktora gideyim..gelip geçiyor arada ağrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…