Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar bebeğimizin kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyoruz ya kafam iyice karıştı son adet tarihimden bu yana 37. Gunumdeyim buna göre 5+2 oluyor ama bugun doktor muane etmeden 2-3 haftak bişeysin dedi hamgisi doğru

canım onu genel jinekolojik muayene yaparken soruyo kdın doğumculat. son bir yıl içinde simir testi yapıldımı diye.yapılmadıysa mutlaka yapıyorlar. içini ferah tut birşey olmaz inşallah.
bebeğin kesesini gördünüzmü

Alttan parmaklarıyla baktı kese orda dedi 15 gun sonra ultrasonla bakıp inşallah kalp atışlarını da dinleriz .evet test yapılır benimki ilkti kanatmasaydı hiç sorun yoktu

Benimde sat 5 nisan.en son 8 mayısta gittim değerim 605 di.doktorum ikiz olabilir dedi.ama genetik yok ve üstelik tek tupum var .perşembe gideceğim bakalım ne olacak
6 mayista olman gerekiyordu diye dusunuyorum 2 gun gecince 605 cikmis bnm de 2 gun gectigimde deger aybiydi ikiz degil ama :/ aynen genetik olarak da yok :) bu arada ikiz hastasiyim :))) ama hic sansim yok sende bu deger le ikiz se ben doktora gidip ayrintili usg isteyecegim

Benimde sat 5 nisan.en son 8 mayısta gittim değerim 605 di.doktorum ikiz olabilir dedi.ama genetik yok ve üstelik tek tupum var .perşembe gideceğim bakalım ne olacak
Canım adetin 3 ya da en fazla 5 gün geciktiğinde sanırım değerin 605 miş ve doktor ikiz olabilir mi dedi?

Benim bugün adetim gecikeli 4 gün oldu ve beta hcg değerim 3.423 çıktı. Doktor ikiz kesin diyemem dedi 15 gün sonraya randevu verdi keseleri görünce anlıycaz dedi. Kafam karıştı şimdi ikiz miyiz değil miyiz acaba

Bence arkadasin doktoru yanlis bilgi vermis o deferle sanmiyorum ikiz olacagini :/ ayni durumdayim ve tek

Bence arkadasin doktoru yanlis bilgi vermis o deferle sanmiyorum ikiz olacagini :/ ayni durumdayim ve tek
Sağlıklı olsun da tek çift farketmez aslında ama iki doktor fikri arasında bu kadar fark olunca şaşırdım bende.

Sağlıklı olsun da tek çift farketmez aslında ama iki doktor fikri arasında bu kadar fark olunca şaşırdım bende.
Senin degerin cok yuksek canim ikizdir muhtemelen ama bazi ikiz gebeliklerde biri kendiliginden yok olabiliyormus o yuzden kesin bisey soylememistir. Kese farkedelmeden yada farkedilse bile hic bir sorun olmaksizin kendiliginden yok olabiliyormus belki oyle biseydir.

Ama benimkisi tüp bebek tedavisi ile oldu ve tek embriyo koydular. Tek yumurta ikizi mi oldu acaba? 15 gün sonraya randevu verdi nasıl geçicek şimdi günler yaaa
Senin kese görüldü mü canım

Ama benimkisi tüp bebek tedavisi ile oldu ve tek embriyo koydular. Tek yumurta ikizi mi oldu acaba? 15 gün sonraya randevu verdi nasıl geçicek şimdi günler yaaa
Senin kese görüldü mü canım
Sonradan da bolunebiliyotmus diye biliyorum evt bnm kese gorunde 6 haftanin icindeyken de en erken 14,unde gel dedi kalp atisi icin de bnm sabrim gelmio lrkelenmem ve hafif afrim var bugun idrar yollarindandir diyorum ama biryandan da ya degilse die dusunuyorum :/ 14 u nasil gelicek yaaa

Pozitifi görünce bütün sıkıntılar biter sanıyor insan ama asıl şimdi başlıyormuş bekleyişler. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sen ne güzel keseyi görmüşsün en azından darısı başıma :)

İnşallah kötü bir şey çıkmaz canim, hayırlı haberlerini alırız.

Gormene az kalmis hepimiz icin hayirlisi olsun :)

Kızlar aslında 605 yüksek diye değilde iki gün öncesinde 200 du.böyle yükselme çoğul gebelikte gorunuyor dedi.elbette ultrason kesin tanı. İki tane var zaten,bi iki tanede çok :)güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim

Bende umutlanmistim acaba bnmki de mi diye :/ ama bnmki 258 cikmisti 2 gun sonra 605 di bnm doktorum 600,olmali dedi gercektende 600 cikti iki kat yukseldi seninki 3 kat yukselmis ikiz muhtemelen hayirli olsun adina cok sevinim :)))

Teşekkür ederim:)
Benimde 162 iken 6. Günde 2752 oldu bende hesaplayinca 2 kattan fazla ama doktor normal dedi her insanda artış farklı olabilir 2 günde bir en az %60 artmis olmasi önemli dedi kimyasal gebelik olmaması için. Bünyene göre farklı olabilir yani. Ben cumartesi kesesi zar zor gördüm ama hiç böyle birşey sormak aklıma gelmedi. Sizce sormalı miyim yoksa normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…