Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

hayırlı akşamlar arkadaşlar keseyi görüpte SAT tarihine göre haftası geri olan var mıı?? ben SAT a göre 5+3 üm. doktor keseye göre 4bucuk haftalık dedi yaa

slm kızlar..benimde ilk gebeliğim olcak Allah nasip ederse..pazar günü yani annler gününde öğrendim hamileliğimi ama henüz çok yenii..değerimde daha çok düşük..inşallah bir sıkıntı çıkmaz..Allah tamamına erdirsin..sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımıza..bende biraz mide bulantısı,alınganlık,sinir ve hafif göğüs ağrısı var..akıntıda yok dencek kadar az..pazar günü öğrendiğimde 17 idi değerim pazartesi 27 bugün yaptırmadım doktor haftaya gel belki görürrüz dedi keseyi..ama 2şer kat artsa bile pazartesiye pazartesiye görünmez ama hayırlısı bakalımm..hem çok mutluyum hem de streslii..inşallah sıkıntısız geçer hamileliklerimiz..

Sorun olsa soylefdi bence

kese için çok erken canım. ben beta 2450 iken vajinal ultrasyondan anca gördük. beta 4700 olunca karından rahatlıkla gördük. bu değer ve keseye göre 4bucuk haftalık çıktı ya. ben diyorum 37günlük doktor 30 :)

canım sen beta testi olmuyor musun. bana altı kez yaptılar 10 günde. beta yükselince kese için ultrasyona bakıldı
Ben adete bir gün kala aile hekimliğine gittim 132.5 çıktı. Ultrasonda keseyi görünce tekrar gel dedi doktor. İlk kızıma hamileyken direk tek beta ölçümüyle kese ve bebeği görmüştüm

bencede görünmez ama doktor pazartesi bi gel bakalım görürsek görürüz yoksa sonra bi daha bakarız dedi..kan tahlili bir daha istmedi ama içim rahat etmiyor perşembe yine yaptırcam..hayırlısı bakalım bekleyişte olmak da zorr:)

Sanci ve ağrı bendede oluyor canım gece uyurken agri vuruyor kramp gibi ama geciyor bi sure sonra ama hergece oluyor mutlaka..doktora sorduğum da rahim genişliyor ondan olduğunu söylemisti. .

İlk zamanlar ağrı oluo kızlar bende her gün özellikle geceleri ağrı çektim çok korktum kanamam olcak diye ama normalmiş şimdi daha nadir oluyor

Ben adete bir gün kala aile hekimliğine gittim 132.5 çıktı. Ultrasonda keseyi görünce tekrar gel dedi doktor. İlk kızıma hamileyken direk tek beta ölçümüyle kese ve bebeği görmüştüm

ben sdetin üstüne 10 gün geçince karından tam keseyi gördük. daha önce görmek istedim doktor beta az bunla kese yoktur dedi

Allah sabır versin aynen çok zor çok. haftaya kalp atışı için çağırdı şu bi hafta gözümde çok büyüyor.

eşimde bana gülüyor bu havada elektrikli sobamı yakılır diye..bir haftadır bende öyleyim..hamilelerin üşüdüğünü bilmiyordum ondan demek:)

hayırlı akşamlar arkadaşlar keseyi görüpte SAT tarihine göre haftası geri olan var mıı?? ben SAT a göre 5+3 üm. doktor keseye göre 4bucuk haftalık dedi yaa

Cnm benimdr 3 -4 gün fatkediyor sende 1 hafta sonra döllenme olmuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…