Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Lutinus günde 3 tane 7 günde bitiyor benimde
Prolutex de içinde 7 tane var sabah aksam 3 günde bitiyor çok pahalı şimdi yine aldım 3000 harcadım

Aile hekimide yazsa o parayı buluyor.
Oksapar pahalı
Bana serum verirse haftalık oda cok pahalı
Oksapar ve serum yok bende canım
Yazdıkları ilaçlar hep özel
Devlet karşılamıyor
Bide Opu zamanı kullanılan ilaçlar var
Tüp bebek gerçekten maliyetli bir iş
Durumu olmayan ne yapacak bilmiyorum
Allah herkesin yardımcısı olsun

yalnız idrarı araştırmışsın embrıyo var mı diye cunku ben yaparken hiç idrarıma bakmadım yani embrıyo baloncuk degıldir zaten offf gercekten cok başkayız 1 sene sonra bu halime gülmek istıyorum
Ay tabiki aslinda biliyorum neyin ne oldugunu da ama o anki psikoloji saniyelik bisey iste sonra cok gulmustim esimle. Inan bende bu hikayeleri dusunup bunlari yasamistim ya demek istiyorum

Ya ben oksapar 6000 kullanıyorum gecen gun sordum fiyatı 270 lira ve içinde 2 adet iğne var kadın doğumdan cıkarıyoruz raporu degıl mi
Evet ama ben çok uğraştım çıkarmak için devlette asla çıkarmıyorlar. Benim geçmiş düşük öykümü bilen eski doktoruma gittimde o çıkarttı

Bende aynı şekilde tedbir amaclı kullanıyorum canım ama ben aile hekimine de yazdıramadım yani raporsuz yazmadı kesinlikle. Devlet hastanesinde de hiçbir doktor rapor çıkarmadı: en sonunda özelde eski doktorumdan çıkarttırdım.
Hatta hematolojiye gittim pıhtılaima sorunu olmadığından çıkaramam ne tanısı ile çıkarcam dedi bana ama çıkartan pelvik ağrısı tanısıyla bile çıkarabiliyor yani

Eklentiler

• 222C5791-BB80-4563-B438-40647A34E4DD.webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 83
Prolutexi kaçıncı haftaya kadar vurduruyorlar bilginiz var mi?
Bir de benim bi arkadaşima doktoru, beta hcg testi yaptirdigi gün progesteron testi de yaptirmasini söylemis. İcinizde progesteron degerine de bak denen oldu mu. Benim ki istemedi ama ben baktirayim mi diye sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…