- 12 Mart 2019
- 16.356
- 35.843
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.041
Aile hekimin de yazdırıp öyle alacağım canım.Oksapar 600 662 TL olması lazım ben 0.4 lukleri doldurdum eve raporla tabi şimdide 0.6 Lik kullancan dedi dokgor bakalım ne olcak.
Lutinus günde 3 tane 7 günde bitiyor benimdelutinus la progestan dex te çok pahalı. Benim lutinus 5 günde bitiyor. Progestanda 7 günde. Yani 5 günde bir ikisini alıp 1000 tl ödeme yapıyorum. Estrofem climara redostimdw işin içine girince hesaplamaya yüreğim bile dayanmıypr
Oksapar ve serum yok bende canımAile hekimide yazsa o parayı buluyor.
Oksapar pahalı
Bana serum verirse haftalık oda cok pahalı
Kesinlikle öyle canımOksapar ve serum yok bende canım
Yazdıkları ilaçlar hep özel
Devlet karşılamıyor
Bide Opu zamanı kullanılan ilaçlar var
Tüp bebek gerçekten maliyetli bir iş
Durumu olmayan ne yapacak bilmiyorum
Allah herkesin yardımcısı olsun
Ay tabiki aslinda biliyorum neyin ne oldugunu da ama o anki psikoloji saniyelik bisey iste sonra cok gulmustim esimle. Inan bende bu hikayeleri dusunup bunlari yasamistim ya demek istiyorumyalnız idrarı araştırmışsın embrıyo var mı diye cunku ben yaparken hiç idrarıma bakmadım yani embrıyo baloncuk degıldir zaten offf gercekten cok başkayız 1 sene sonra bu halime gülmek istıyorum
Peki transfer gününü sayıyormusunuz . Hangi ayın kaçında transfer oldunuzve kaçında test yaptınız onu soralım ya da :)
+1Aman hiç sevmedigim bölüm idrara sıkışmak
Ne 662 mi??? O ne ya bana niye 270 dediOksapar 600 662 TL olması lazım ben 0.4 lukleri doldurdum eve raporla tabi şimdide 0.6 Lik kullancan dedi dokgor bakalım ne olcak.
Ben o zaman da yapamıyorum+1
En sevdigimiz bölüm de izin verdiklerinde idrar yapmak di mi
270 mi oksaparı sigorta karşılamıyormuNe 662 mi??? O ne ya bana niye 270 dedi
Hee süper benimde 4 Ocak yarın sabah evee yapsam mı bir test diyorum3 ocakta transfer oldum canım o günü saymıyoruz 5.günde pozitif çıktı test daha kan vermedim bende bugün 6.gün
Evet benımde oyle sacma sapan triplerdeyım bazen bu sürec boyle malesefAy tabiki aslinda biliyorum neyin ne oldugunu da ama o anki psikoloji saniyelik bisey iste sonra cok gulmustim esimle. Inan bende bu hikayeleri dusunup bunlari yasamistim ya demek istiyorum
O anda da bi tikaniklik hissediyoruzBen o zaman da yapamıyorumgelmiyor yani
Hemde nasıl+1
En sevdigimiz bölüm de izin verdiklerinde idrar yapmak di mi
Valla ya her anı her hali cok zor bizler içinO anda da bi tikaniklik hissediyoruz
Analik zor zanaat
Evet ama ben çok uğraştım çıkarmak için devlette asla çıkarmıyorlar. Benim geçmiş düşük öykümü bilen eski doktoruma gittimde o çıkarttıYa ben oksapar 6000 kullanıyorum gecen gun sordum fiyatı 270 lira ve içinde 2 adet iğne varkadın doğumdan cıkarıyoruz raporu degıl mi
Bende aynı şekilde tedbir amaclı kullanıyorum canım ama ben aile hekimine de yazdıramadım yani raporsuz yazmadı kesinlikle. Devlet hastanesinde de hiçbir doktor rapor çıkarmadı: en sonunda özelde eski doktorumdan çıkarttırdım.Benim pıhtılaşma sorunum yok ki canım tedbir amaçlı veriliyor ilk üç ay.
Aile hekimin de yazdırıp öyle alıyorum.
Yine de gebeliğim devam ederse gebelik takibini yapan özel hastanede çıkarttırıcam oluyorsa
Hee süper benimde 4 Ocak yarın sabah evee yapsam mı bir test diyorum
Allah yardımcımız olsunLutinus günde 3 tane 7 günde bitiyor benimde
Prolutex de içinde 7 tane var sabah aksam 3 günde bitiyor çok pahalı şimdi yine aldım 3000 harcadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?