- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.061
İlk idrar filan degil di miBugün 6.gün üstteki dün alttaki bugünki test canım
Erken gebelikte daha net çıkıyo ama
İlk idrar filan degil di mi
Ayyy cok heyecanliBugün 6.gün üstteki dün alttaki bugünki test canım
Erken gebelikte daha net çıkıyo ama
Bana 12. Gune kadar yap eger gebelik varsa 12. Haftaya kadar vericez dedi. Ama progestron falan istemedi canim.Prolutexi kaçıncı haftaya kadar vurduruyorlar bilginiz var mi?
Bir de benim bi arkadaşima doktoru, beta hcg testi yaptirdigi gün progesteron testi de yaptirmasini söylemis. İcinizde progesteron degerine de bak denen oldu mu. Benim ki istemedi ama ben baktirayim mi diye sormak istiyorum
Prolutex miydi senin ki canim. Ben daha evvel progestan kalcadan olmustum. Onu devlet karsiliyordu. Bu özel bi ilaç. Saglikla beta hcg ler pozitif gelsinde dr ne derse o,ilaci degistirin bile demek lüx benim icinBana 12. Gune kadar yap eger gebelik varsa 12. Haftaya kadar vericez dedi. Ama progestron falan istemedi canim.
Evet canim o aslinda bi oncekinde. Elimde 5/6 tane progrstan dex var ama o dotkr bunu verdi bana da. Gerci kalcadan olandansa buna raziyim. O beni felc etti.Prolutex miydi senin ki canim. Ben daha evvel progestan kalcadan olmustum. Onu devlet karsiliyordu. Bu özel bi ilaç. Saglikla beta hcg ler pozitif gelsinde dr ne derse o,ilaci degistirin bile demek lüx benim icin
Doğrudur karşılamayan iğne ve fitil olunca birde daha pahalı onlar..Transfer sürecinde hesapladım ilaçlarıma
5200 TL harcamışim
Yine özellere kaldık deseneBende aynı şekilde tedbir amaclı kullanıyorum canım ama ben aile hekimine de yazdıramadım yani raporsuz yazmadı kesinlikle. Devlet hastanesinde de hiçbir doktor rapor çıkarmadı: en sonunda özelde eski doktorumdan çıkarttırdım.
Hatta hematolojiye gittim pıhtılaima sorunu olmadığından çıkaramam ne tanısı ile çıkarcam dedi bana ama çıkartan pelvik ağrısı tanısıyla bile çıkarabiliyor yani
İnşallah yazılıyordur sizinkinde de uğraşmazsın hiç aman çok zor yaa hep önüne taş koyuyorlar sankiYine özellere kaldık desene
Benim aile hekimim yazıyordu bi değişiklik olmadıysa inşallah ona yazdıracağım
Gercekten öyle bi ilaç almak için bile dört dönüyoruz. Bu da demek oluyor ki sınanıyoruz bu aşamada bile sabır şükür gerekiyorİnşallah yazılıyordur sizinkinde de uğraşmazsın hiç aman çok zor yaa hep önüne taş koyuyorlar sanki
Kesinlikle rabbim mükafatını versin inşallah canım. Gecicek bu günlerde inşallahGercekten öyle bi ilaç almak için bile dört dönüyoruz. Bu da demek oluyor ki sınanıyoruz bu aşamada bile sabır şükür gerekiyor
Kesinlikle öyle+1
En sevdigimiz bölüm de izin verdiklerinde idrar yapmak di mi
Kalçadan olan dan pek memnun değil kimseDoğrudur karşılamayan iğne ve fitil olunca birde daha pahalı onlar..
Bende göbekten progestan istiycem pahalı ama napiyim gebelik olur ise inşallah kalçadan olana dönerim doktora sorup..
Evet kalçadan olan için de ağrı va yapıyor diyorlar zaman içinde..Kalçadan olan dan pek memnun değil kimse
Ben birini dün akşam birini transfer den hemen sonra vurdular ama bı ağrı bişey yok şuan
Ben anormalim her halde
Sadece kalçadan olması sürekli bı yere vurdurmaya gitmek gerekiyor
Bana 3 güne bir dedi
gob keten olan günde 2 devam
Ama benım genımde pıhtılaşma var onu goruncede mi cıkarmıcaklar ne sacma ya, tanıdık doktor bulim barı hemşire akrabam varEvet ama ben çok uğraştım çıkarmak için devlette asla çıkarmıyorlar. Benim geçmiş düşük öykümü bilen eski doktoruma gittimde o çıkarttı
Devam etmek gerekirse bende öyle yaparım sabah işe giderken sağlık ocağında vurulur giderimEvet kalçadan olan için de ağrı va yapıyor diyorlar zaman içinde..
Bakalım yani ikisini vermez ise şuan göbekten olanı tercih ederim ..
Ama bazen üç ay kullanım oluyor onun için kalçaya geçerim inşallah bebiş gelirse.cunku diğeri baya pahalı olur üç dört ay
Evet canım raporla ücretsiz aldım bende tedbir amaçlı dusuklerim olduğu için alıyorumNe 662 mi??? O ne ya bana niye 270 dedi
Ben 12 haftama kadar kalçadan progestan vurulmuştum 2 ampul birden 2 günde bir olarak.Bu göbekten igneler cok konforlu ücreti fazla ama
raporu kim cıkardı canımEvet canım raporla ücretsiz aldım bende tedbir amaçlı dusuklerim olduğu için alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?