Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bana 12. Gune kadar yap eger gebelik varsa 12. Haftaya kadar vericez dedi. Ama progestron falan istemedi canim.

Bana 12. Gune kadar yap eger gebelik varsa 12. Haftaya kadar vericez dedi. Ama progestron falan istemedi canim.
Prolutex miydi senin ki canim. Ben daha evvel progestan kalcadan olmustum. Onu devlet karsiliyordu. Bu özel bi ilaç. Saglikla beta hcg ler pozitif gelsinde dr ne derse o,ilaci degistirin bile demek lüx benim icin

Prolutex miydi senin ki canim. Ben daha evvel progestan kalcadan olmustum. Onu devlet karsiliyordu. Bu özel bi ilaç. Saglikla beta hcg ler pozitif gelsinde dr ne derse o,ilaci degistirin bile demek lüx benim icin
Evet canim o aslinda bi oncekinde. Elimde 5/6 tane progrstan dex var ama o dotkr bunu verdi bana da. Gerci kalcadan olandansa buna raziyim. O beni felc etti.

Transfer sürecinde hesapladım ilaçlarıma
5200 TL harcamışim
Doğrudur karşılamayan iğne ve fitil olunca birde daha pahalı onlar..
Bende göbekten progestan istiycem pahalı ama napiyim gebelik olur ise inşallah kalçadan olana dönerim doktora sorup..

Yine özellere kaldık desene
Benim aile hekimim yazıyordu bi değişiklik olmadıysa inşallah ona yazdıracağım

Yine özellere kaldık desene
Benim aile hekimim yazıyordu bi değişiklik olmadıysa inşallah ona yazdıracağım
İnşallah yazılıyordur sizinkinde de uğraşmazsın hiç aman çok zor yaa hep önüne taş koyuyorlar sanki

Gercekten öyle bi ilaç almak için bile dört dönüyoruz. Bu da demek oluyor ki sınanıyoruz bu aşamada bile sabır şükür gerekiyor
Kesinlikle rabbim mükafatını versin inşallah canım. Gecicek bu günlerde inşallah

Doğrudur karşılamayan iğne ve fitil olunca birde daha pahalı onlar..
Bende göbekten progestan istiycem pahalı ama napiyim gebelik olur ise inşallah kalçadan olana dönerim doktora sorup..
Kalçadan olan dan pek memnun değil kimse
Ben birini dün akşam birini transfer den hemen sonra vurdular ama bı ağrı bişey yok şuan
Ben anormalim her halde
Sadece kalçadan olması sürekli bı yere vurdurmaya gitmek gerekiyor
Bana 3 güne bir dedi
gob keten olan günde 2 devam

Evet kalçadan olan için de ağrı va yapıyor diyorlar zaman içinde..
Bakalım yani ikisini vermez ise şuan göbekten olanı tercih ederim ..
Ama bazen üç ay kullanım oluyor onun için kalçaya geçerim inşallah bebiş gelirse.cunku diğeri baya pahalı olur üç dört ay

Evet ama ben çok uğraştım çıkarmak için devlette asla çıkarmıyorlar. Benim geçmiş düşük öykümü bilen eski doktoruma gittimde o çıkarttı
Ama benım genımde pıhtılaşma var onu goruncede mi cıkarmıcaklar ne sacma ya, tanıdık doktor bulim barı hemşire akrabam var

Devam etmek gerekirse bende öyle yaparım sabah işe giderken sağlık ocağında vurulur giderim
Öteki çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…