Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Darısı senin başına canım
Sıkışık beklemek zor yoksa transfer 5-10 dk lik bir işlem
Sen sonucu benden önce alırsın bana testi 12 gün sonra dediler
Bir an önce bebeyi alıp dönüş yoluna geçmek istiyorum
Doktor bilmiyorum kaçıncı gün test yap der ama ben 8. Gün kan vermeyi düşünüyorum

Öyle cnm pozitif düşünmeye çalışıyorum ,Rabbim yardım etsin hepimize yine de çok türlü şeyler geliyor aklıma

Benim tüp bebek raporum var sgk anlaşmalı yaptırıyorum gonalf leri de öyle indirimli almıştım acaba bunda da gecerli mi o yoksa bidaha kadın Doğum a gitmem gerekecek
O rapor başka canim benim venöz yetmezlik diye geçiyor mesela raporum. Pihtilasma eğilimim var ama genetik pihtilasmam yook. Raporlar 6 ay uzatıldı bide onu yenilemek var inşallah gerekte olmaz bu duruma..

Canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı pozitif haberli olsunn yarın ben neler yaşayacam bakalım düşünmek dahi istemiyorum ya tutamazsam korkusu var bide acı oluyor mu kaç dk sürüyor transfer
Yok cnm acı yok ama tuvalete sıkışmış olmanız gerekiyor buda biraz stres yaptırıyor opu daha acı veriyor bence

Ama benım genımde pıhtılaşma var onu goruncede mi cıkarmıcaklar ne sacma ya, tanıdık doktor bulim barı hemşire akrabam var
Öyleyse çıkarırlardır belki canım benim yoktu öyle birşey o yüzden baya zorlandım ama devlette olmuyor özelde çıkarıyorlar sanırım

Önümüzdeki hafta yavas yavas transfer tarihleri belli olur artık
Evett inşallah canım ben bugün ilaçlara başladıktan sonra hemen kasık ağrısı başladı ya bu normalmi geçen aylarda böyle hemen başlamamıştı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…