- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.101
Bir an önce bebeyi alıp dönüş yoluna geçmek istiyorumDarısı senin başına canım
Sıkışık beklemek zor yoksa transfer 5-10 dk lik bir işlem
Sen sonucu benden önce alırsın bana testi 12 gün sonra dediler
AminnnSımsıkı tutunsun inşallah alda gel
Güzel haber getir bizeBen de kan vereceğim yarın
Öyle cnm pozitif düşünmeye çalışıyorum ,Rabbim yardım etsin hepimizeAllahim bu yolda olan her kadinin maddi manevi yardimcisi olsun. Ama buna da sükretmek lazim. Umudumuz var, cabalayacak imkan var. Ben böyle durumlarda hic umudu olmayan kadinlari düsünüyorum, yutkunamiyorum.
Hem pcoslu olmak tüp bebekte avantaj haline dönüşebiliyor, bir cok pcoslu kadindan cok daha fazla yumurta cikiyor.
Bir de moral bu olayin %50'sini olusturuyor. Pozituf düşünmek,Allaha teslim olmak lazim
O rapor başka canim benim venöz yetmezlik diye geçiyor mesela raporum. Pihtilasma eğilimim var ama genetik pihtilasmam yook. Raporlar 6 ay uzatıldı bide onu yenilemek var inşallah gerekte olmaz bu duruma..Benim tüp bebek raporum var sgk anlaşmalı yaptırıyorum gonalf leri de öyle indirimli almıştım acaba bunda da gecerli mi o yoksa bidaha kadın Doğum a gitmem gerekecek
Yok cnm acı yok ama tuvalete sıkışmış olmanız gerekiyor buda biraz stres yaptırıyor opu daha acı veriyor benceCanımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı pozitif haberli olsunnyarın ben neler yaşayacam bakalım düşünmek dahi istemiyorum ya tutamazsam korkusu var bide acı oluyor mu kaç dk sürüyor transfer
Öyleyse çıkarırlardır belki canım benim yoktu öyle birşey o yüzden baya zorlandım ama devlette olmuyor özelde çıkarıyorlar sanırımAma benım genımde pıhtılaşma var onu goruncede mi cıkarmıcaklar ne sacma ya, tanıdık doktor bulim barı hemşire akrabam var
Bende bugün başladım benimde kontrolüm haftaya salıTekrar kontrol ne zman canım bana haftaya salı gel dedi
İnşallah canım bi o aşamaya geleyim bakalım araştırıcaz artıkO rapor başka canim benim venöz yetmezlik diye geçiyor mesela raporum. Pihtilasma eğilimim var ama genetik pihtilasmam yook. Raporlar 6 ay uzatıldı bide onu yenilemek var inşallah gerekte olmaz bu duruma..
Önümüzdeki hafta yavas yavas transfer tarihleri belli olur artıkBende bugün başladım benimde kontrolüm haftaya salı
Aşılama zamanı da çok gerilmiştim zor oluyor sıkışıkkenYok cnm acı yok ama tuvalete sıkışmış olmanız gerekiyor buda biraz stres yaptırıyor opu daha acı veriyor bence
Evett inşallah canımÖnümüzdeki hafta yavas yavas transfer tarihleri belli olur artık
Kizlar hamilelik için Değer kaç olmadı gerekiyor ?Tamam canım
Cok sıkışık olmana gerek yok canım zaten fazla sıkışık yapmıyorlar biraz bisaltiyolarAşılama zamanı da çok gerilmiştim zor oluyor sıkışıkkenbakalım nasıl geçecek
Alla alla bilemiyorum canım bende hiç olmaz agrı filanEvett inşallah canımben bugün ilaçlara başladıktan sonra hemen kasık ağrısı başladı ya bu normalmi geçen aylarda böyle hemen başlamamıştı sanki
5 ve üzeri kanda hamile demekKizlar hamilelik için Değer kaç olmadı gerekiyor ?
Bugün öuayenedede sorun yok dedi kist mist olsaydı görürdü heralde nebileyimAlla alla bilemiyorum canım bende hiç olmaz agrı filan
Bende de olmadı ağrı fln neden acaba seninkiAlla alla bilemiyorum canım bende hiç olmaz agrı filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?