Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Ben 12 haftama kadar kalçadan progestan vurulmuştum 2 ampul birden 2 günde bir olarak.
Aile hekimine yazdırıp alıyordum cok uyguna geliyordu.
Bende klandim kalcadan. Cok zor degildi, belki de 8 yil sonra bu asamaya geldigim icin bana koymuyordu bilemiyorum

Bende klandim kalcadan. Cok zor degildi, belki de 8 yil sonra bu asamaya geldigim icin bana koymuyordu bilemiyorum
Belkide bana da ondan cok acı verici gelmiyodu.
Yani abartıldıgı kadar yok beze beze olup mosmor oluyodu evet en basiti bi agrı kesicide vurulsak agrı oluyo sonuçta

Öyle düşünmeyin yaa
Belirti aramak da doğru değil
Herkesde belirti olacak diye bişey yok sabırla dua ile bekleyeceğiz
İnş Rabbim dualarımızı boş çevirmesin hepimize anneliği tattirsinminik civcivlerimize kavuştursun
8yildir uğraşıyormusun nasıl yani anlamadım

Şimdi ne durumdasın ne diyor doktor belli bir sorundan dolayı mı acaba
Pcosluyum, rahimden iki kez perde operasyonu oldum, dört ay öncede yapisiklik operasyonu oldum. 2016 dan beri 6 yildir tüp bebek tedavisi görüyorum.
Dua edin bana, acılı bi geçmisim var

Pcosluyum, rahimden iki kez perde operasyonu oldum, dört ay öncede yapisiklik operasyonu oldum. 2016 dan beri 6 yildir tüp bebek tedavisi görüyorum.
Dua edin bana, acılı bi geçmisim var
Çok geçmiş olsun cnm çok zor,bende pcosluyum ilk denemem ve çok korkuyorum aslında her gelişimde ağlıyorum yabancı bir şehirde olmak da zor ,kolay şeyler değil yaşadıkların Rabbim yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun cnm çok zor,bende pcosluyum ilk denemem ve çok korkuyorum aslında her gelişimde ağlıyorum yabancı bir şehirde olmak da zor ,kolay şeyler değil yaşadıkların Rabbim yardımcın olsun
Allahim bu yolda olan her kadinin maddi manevi yardimcisi olsun. Ama buna da sükretmek lazim. Umudumuz var, cabalayacak imkan var. Ben böyle durumlarda hic umudu olmayan kadinlari düsünüyorum, yutkunamiyorum.

Hem pcoslu olmak tüp bebekte avantaj haline dönüşebiliyor, bir cok pcoslu kadindan cok daha fazla yumurta cikiyor.
Bir de moral bu olayin %50'sini olusturuyor. Pozituf düşünmek,Allaha teslim olmak lazim

Hiç bu kadar zor geçeceğini düşünmemiştim valla
Neyse fotoğrafı aldım ona bakarım
Canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı pozitif haberli olsunn yarın ben neler yaşayacam bakalım düşünmek dahi istemiyorum ya tutamazsam korkusu var bide acı oluyor mu kaç dk sürüyor transfer

Canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı pozitif haberli olsunn yarın ben neler yaşayacam bakalım düşünmek dahi istemiyorum ya tutamazsam korkusu var bide acı oluyor mu kaç dk sürüyor transfer
Darısı senin başına canım
Sıkışık beklemek zor yoksa transfer 5-10 dk lik bir işlem
Sen sonucu benden önce alırsın bana testi 12 gün sonra dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…