- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 53
- 35
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.081
Devlet hastanesinde yatmistim onlar da çıkardı kadın doğum da çıkarmıştı özelde sanırım canmraporu kim cıkardı canım
Benim tüp bebek raporum var sgk anlaşmalı yaptırıyorum gonalf leri de öyle indirimli almıştım acaba bunda da gecerli mi o yoksa bidaha kadın Doğum a gitmem gerekecekDevlet hastanesinde yatmistim onlar da çıkardı kadın doğum da çıkarmıştı özelde sanırım canm
Aynen canım kesinlikle öyle,insallaaahh devam edelim de bebisler gelsinDevam etmek gerekirse bende öyle yaparım sabah işe giderken sağlık ocağında vurulur giderim
Öteki çok pahalı
Bende klandim kalcadan. Cok zor degildi, belki de 8 yil sonra bu asamaya geldigim icin bana koymuyordu bilemiyorumBen 12 haftama kadar kalçadan progestan vurulmuştum 2 ampul birden 2 günde bir olarak.
Aile hekimine yazdırıp alıyordum cok uyguna geliyordu.
İnş Rabbim dualarımızı boş çevirmesin hepimize anneliği tattirsinÖyle düşünmeyin yaa
Belirti aramak da doğru değil
Herkesde belirti olacak diye bişey yok sabırla dua ile bekleyeceğiz
Belkide bana da ondan cok acı verici gelmiyodu.Bende klandim kalcadan. Cok zor degildi, belki de 8 yil sonra bu asamaya geldigim icin bana koymuyordu bilemiyorum
İnş Rabbim dualarımızı boş çevirmesin hepimize anneliği tattirsinÖyle düşünmeyin yaa
Belirti aramak da doğru değil
Herkesde belirti olacak diye bişey yok sabırla dua ile bekleyeceğiz
8yildir uğraşıyormusun nasıl yani anlamadımBende klandim kalcadan. Cok zor degildi, belki de 8 yil sonra bu asamaya geldigim icin bana koymuyordu bilemiyorum
Evet. 3.transferde 8 yillik evliydik simdi 10 yili coktaan devirdikİnş Rabbim dualarımızı boş çevirmesin hepimize anneliği tattirsinminik civcivlerimize kavuştursun
8yildir uğraşıyormusun nasıl yani anlamadım
Şimdi ne durumdasın ne diyor doktor belli bir sorundan dolayı mı acabaEvet. 3.transferde 8 yillik evliydik simdi 10 yili coktaan devirdik
Tekrar kontrol ne zman canım bana haftaya salı gel dediBende aynı canım estrofem 3 tane 1 aspirin ve probiyotik alıyorum şimdilik
Pcosluyum, rahimden iki kez perde operasyonu oldum, dört ay öncede yapisiklik operasyonu oldum. 2016 dan beri 6 yildir tüp bebek tedavisi görüyorum.Şimdi ne durumdasın ne diyor doktor belli bir sorundan dolayı mı acaba
Çok geçmiş olsun cnm çok zor,bende pcosluyum ilk denemem ve çok korkuyorum aslında her gelişimde ağlıyorum yabancı bir şehirde olmak da zor ,kolay şeyler değil yaşadıkların Rabbim yardımcın olsunPcosluyum, rahimden iki kez perde operasyonu oldum, dört ay öncede yapisiklik operasyonu oldum. 2016 dan beri 6 yildir tüp bebek tedavisi görüyorum.
Dua edin bana, acılı bi geçmisim var
Pazartesi de ben gidicemTekrar kontrol ne zman canım bana haftaya salı gel dedi
Allahim bu yolda olan her kadinin maddi manevi yardimcisi olsun. Ama buna da sükretmek lazim. Umudumuz var, cabalayacak imkan var. Ben böyle durumlarda hic umudu olmayan kadinlari düsünüyorum, yutkunamiyorum.Çok geçmiş olsun cnm çok zor,bende pcosluyum ilk denemem ve çok korkuyorum aslında her gelişimde ağlıyorum yabancı bir şehirde olmak da zor ,kolay şeyler değil yaşadıkların Rabbim yardımcın olsun
Ay maşallahhhh sağ salim kucağınıza alın inşallahhhhhBugün 6.gün üstteki dün alttaki bugünki test canım
Erken gebelikte daha net çıkıyo ama
Canımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı pozitif haberli olsunnHiç bu kadar zor geçeceğini düşünmemiştim valla
Neyse fotoğrafı aldım ona bakarım
İlk transfer miCanımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı pozitif haberli olsunnyarın ben neler yaşayacam bakalım düşünmek dahi istemiyorum ya tutamazsam korkusu var bide acı oluyor mu kaç dk sürüyor transfer
Darısı senin başına canımCanımmm hayırlı uğurlu olsun sağlıklı pozitif haberli olsunnyarın ben neler yaşayacam bakalım düşünmek dahi istemiyorum ya tutamazsam korkusu var bide acı oluyor mu kaç dk sürüyor transfer
Aynen canımİlk transfer mi
Sımsıkı tutunsun inşallah alda gelAynen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?