- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.121
Çabuk geçiyor merak etme cnm 10 dakikalık bir işlem bende baya korkmuştum ama anlamadım bile şu an keşke izleseydim diyorum kendimi sıkmaktan ekrana bile bakamadımAşılama zamanı da çok gerilmiştim zor oluyor sıkışıkkenbakalım nasıl geçecek
5 ve üzeri derken canım normal 5 değer mi5 ve üzeri kanda hamile demek
Ben yarım saat 45 dk kaldım 10 dk bir işlem değil ama kısa suruyor yine de yani 10 dk fazla oluyor ama korkulucak bir şey yok rahat olabilirsinÇabuk geçiyor merak etme cnm 10 dakikalık bir işlem bende baya korkmuştum ama anlamadım bile şu an keşke izleseydim diyorum kendimi sıkmaktan ekrana bile bakamadım
Dr kaç embriyo transferi olacağını ne zaman söyledi size acaba? Biz daha konuşmadıkBunlar da yeter canım tamam
Anladım canımCok sıkışık olmana gerek yok canım zaten fazla sıkışık yapmıyorlar biraz bisaltiyolar
İlk olan şeyler her zaman tedirgin ediyor insanıÇabuk geçiyor merak etme cnm 10 dakikalık bir işlem bende baya korkmuştum ama anlamadım bile şu an keşke izleseydim diyorum kendimi sıkmaktan ekrana bile bakamadım
İlaç yapıyor bende de oldu cnmBugün öuayenedede sorun yok dedi kist mist olsaydı görürdü heralde nebileyim
Aynen cnmİlk olan şeyler her zaman tedirgin ediyor insanı
Hayırlı olsun siz ne kullanıyorsunuzBende bugün başladım benimde kontrolüm haftaya salı
Ay henuz erken degil mi kizlar siz nasil cesaret edip o kadar erken yapabiliyosunuzKızlar benim transfermin 6. Günü test yaptım as evvel hiiiiçbişi çıkmadı
Hiiiç aklımda yoktı yapmak bir anda estiAy henuz erken degil mi kizlar siz nasil cesaret edip o kadar erken yapabiliyosunuz
Bunun sebebi bazilarinin 5. Gun yapip cikmasi varsa bana da cikar diye de bazen olmuyor , gec tutunma oluyor ya da testin azizligine ugruyoruz. Bence moralinizi bozmayin hic test gununuzde bi daha yapin insallah bu sefer cikarHiiiç aklımda yoktı yapmak bir anda estierken tabiii aslına bakarsak bilemiyor insan böyle olunca aa yok işte moduna giriyor ama bir yandan da varmıdır acaba düşüncesi
Bana erken kan vermeye gelmek yok dedilerBir an önce bebeyi alıp dönüş yoluna geçmek istiyorum
Doktor bilmiyorum kaçıncı gün test yap der ama ben 8. Gün kan vermeyi düşünüyorum
Bozmadım galibaBunun sebebi bazilarinin 5. Gun yapip cikmasi varsa bana da cikar diye de bazen olmuyor , gec tutunma oluyor ya da testin azizligine ugruyoruz. Bence moralinizi bozmayin hic test gununuzde bi daha yapin insallah bu sefer cikar
Canım kaçıncı gununde yaptın testiBozmadım galibaama bilemedim çıkarmı birdaha görücez testi atarken birdaha bakayım dedim 1 saat oldu yapalı sannnnki böyle innnncecik birşey varmı benmi yaratıyorum zihnimde bilmiyorum Eki Görüntüle 3189247
Bozmadım galibaama bilemedim çıkarmı birdaha görücez testi atarken birdaha bakayım dedim 1 saat oldu yapalı sannnnki böyle innnncecik birşey varmı benmi yaratıyorum zihnimde bilmiyorum Eki Görüntüle 3189247
Görürdü bişey olsa canım korkmaBugün öuayenedede sorun yok dedi kist mist olsaydı görürdü heralde nebileyim
Evet canım 5 bildiğin5 ve üzeri derken canım normal 5 değer miVala tam anlayamadım cikarmi o şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?