- 12 Mart 2019
- 16.363
- 35.845
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.141
Genelde transferden önceki muayene de söyler canımDr kaç embriyo transferi olacağını ne zaman söyledi size acaba? Biz daha konuşmadık
Var gibi ama kesin değil hemen cıkmadığı için 2 gün sonra ilk idrarla bidaha yap canımBozmadım galibaama bilemedim çıkarmı birdaha görücez testi atarken birdaha bakayım dedim 1 saat oldu yapalı sannnnki böyle innnncecik birşey varmı benmi yaratıyorum zihnimde bilmiyorum Eki Görüntüle 3189247
Aynen perşembe tekrarlayacağım bakalımVar gibi ama kesin değil hemen cıkmadığı için 2 gün sonra ilk idrarla bidaha yap canım
Cıkar inşallah yaAynen perşembe tekrarlayacağım bakalım
Hadi ya iyiymiş valaEvet canım 5 bildiğin
Benim bugün 5 günüm transfer olalı kizlarCıkar inşallah ya
Ben 7. Günümde kanda öğrenmiştim iki gebeliğimide biri 38 biri 99 çıkmıştıHadi ya iyiymiş vala
Az kalmış sanadaBenim bugün 5 günüm transfer olalı kizlar
Ben her ikisinde de aktifim aslında burda da bi konu olduğunda yazıyorum. Geçen bi arkadaşa da aynısını söylediniz ama bu durumu da pek anlamış değilim açıkçası. İlla ki bir konu üzerinden mi insanlarla iletişime geçmek gerekiyor ? Orda farklı insanlarla bazı konuları konuşuyoruz burda farklı insanlarla ? Neden direk insanlara çıkarayım diyerek böyle bi yazı da bulunuyorsunuz ? Sanmıyorum ki kk böyle bir kuralı olsun?-kuzeyildizi- canım merhaba diğer ocak topiğinde görüyorum seni orda devam edeceksen listeden cıkarayım.
Ay evet çok heyecanlıyım hiç bir belirtim yok ara ara kasık ağrım oluyor yada iğne batması ilaçlardan ignelerden diye düşünüyorum şu an amaAz kalmış sanada
Benimde ilk gebeliğimi kanda öğrendim 346 falandı 2 ncı olan zaten olmadı 0.2 yedi bu ne olucak çok meraktayim inslalah güzel haber alirimBen 7. Günümde kanda öğrenmiştim iki gebeliğimide biri 38 biri 99 çıkmıştı
Öyle bi kural yok evet ama 2 topikte takilmaya da gerek yok.Ben her ikisinde de aktifim aslında burda da bi konu olduğunda yazıyorum. Geçen bi arkadaşa da aynısını söylediniz ama bu durumu da pek anlamış değilim açıkçası. İlla ki bir konu üzerinden mi insanlarla iletişime geçmek gerekiyor ? Orda farklı insanlarla bazı konuları konuşuyoruz burda farklı insanlarla ? Neden direk insanlara çıkarayım diyerek böyle bi yazı da bulunuyorsunuz ? Sanmıyorum ki kk böyle bir kuralı olsun?
öncelikle bu sizin fikriniz herkesin bu fikre uyum sağlamasını bekleyemezsiniz ayrıca zorundalıkları da yok.Öyle bi kural yok evet ama 2 topikte takilmaya da gerek yok.
2 sine nasıl yetişıyorsunuz oda ayrı bir konu.
Baktım burada ne konuşuluyorsa orda da aynı şeyler konuşuluyor farklı hiçbir şey yok.
İlk kez bir Topik kurup bu sürece geçirmiyorum kim nerede takılmak istiyorsa orada takılsın bir orada bir burada hiç hoş olmuyor.
Benim diğer topiğim o şekilde ilerliyordu yani kimse başka yerlerde takılmadı sadece tek bir Topik de takılıp üç ayımız kesintisiz geçti aradaki samimiyet daha kuvvetli oluyor.
Bu kadar niye dert ettin ki kendine bunuöncelikle bu sizin fikriniz herkesin bu fikre uyum sağlamasını bekleyemezsiniz ayrıca zorundalıkları da yok.
Ben her ikisini de hatta 3. 4. Topikleri de takip ediyorum. Siz burayı devraldığınız için tüm kararları verebilme hakkını kendinizde nasıl gördüğünüzü de anlamış değilim. Sadece takip eden biri olsun diye sizden ricacı oldular bu şekilde birileri bi orda bi Burdasınız nasıl idare ediyorsunuz diyerek eleştirmek çıkarayım istersen diyip tehdit etmek kusura bakmayın ama sizin böyle bi hakkınız yok. Herkes birbirinden
Destek alıyor. Diğer topiklerde de burdaki
Aynı konuları konuşuyor olmamız farklı insanların derdinin Aynı olması.
Yani sözün özü siz bi takım şeyleri düzenliyor olabilirsiniz burada ama ne kimseyi tehdit edebilirsiniz ne de orda burda takılma diye eleştirebilirsiniz. Herkes özgür böyle bir kural yok kim nasıl yetişiyorsa kişinin kendi özgürlüğü. Size de tavsiyem bu kadar herkesi yönetmeye kalkmayın. En azından beni yönetemezsinizkolay gelsin size daha fazla uzatmaya gerek yok
İnşallahhhhhh az evvel attım testi baktım birdaha atarken hafif belirginleşmiş ama 2-3 saat oldu tabı yapalı umudumuzu kaybetmiyoruz tabiCıkar inşallah ya
İnşallah inşallah cok güzel haberler olurBenimde ilk gebeliğimi kanda öğrendim 346 falandı 2 ncı olan zaten olmadı 0.2 yedi bu ne olucak çok meraktayim inslalah güzel haber alirim
Bende de aynısı kasıkta ağrı gibi değil de yanma gibi diyeyimAy evet çok heyecanlıyım hiç bir belirtim yok ara ara kasık ağrım oluyor yada iğne batması ilaçlardan ignelerden diye düşünüyorum şu an ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?