Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Var gibi ama kesin değil hemen cıkmadığı için 2 gün sonra ilk idrarla bidaha yap canım

-kuzeyildizi- canım merhaba diğer ocak topiğinde görüyorum seni orda devam edeceksen listeden cıkarayım.
Ben her ikisinde de aktifim aslında burda da bi konu olduğunda yazıyorum. Geçen bi arkadaşa da aynısını söylediniz ama bu durumu da pek anlamış değilim açıkçası. İlla ki bir konu üzerinden mi insanlarla iletişime geçmek gerekiyor ? Orda farklı insanlarla bazı konuları konuşuyoruz burda farklı insanlarla ? Neden direk insanlara çıkarayım diyerek böyle bi yazı da bulunuyorsunuz ? Sanmıyorum ki kk böyle bir kuralı olsun?

Öyle bi kural yok evet ama 2 topikte takilmaya da gerek yok.
2 sine nasıl yetişıyorsunuz oda ayrı bir konu.
Baktım burada ne konuşuluyorsa orda da aynı şeyler konuşuluyor farklı hiçbir şey yok.
İlk kez bir Topik kurup bu sürece geçirmiyorum kim nerede takılmak istiyorsa orada takılsın bir orada bir burada hiç hoş olmuyor.
Benim diğer topiğim o şekilde ilerliyordu yani kimse başka yerlerde takılmadı sadece tek bir Topik de takılıp üç ayımız kesintisiz geçti aradaki samimiyet daha kuvvetli oluyor.

öncelikle bu sizin fikriniz herkesin bu fikre uyum sağlamasını bekleyemezsiniz ayrıca zorundalıkları da yok.
Ben her ikisini de hatta 3. 4. Topikleri de takip ediyorum. Siz burayı devraldığınız için tüm kararları verebilme hakkını kendinizde nasıl gördüğünüzü de anlamış değilim. Sadece takip eden biri olsun diye sizden ricacı oldular bu şekilde birileri bi orda bi Burdasınız nasıl idare ediyorsunuz diyerek eleştirmek çıkarayım istersen diyip tehdit etmek kusura bakmayın ama sizin böyle bi hakkınız yok. Herkes birbirinden
Destek alıyor. Diğer topiklerde de burdaki
Aynı konuları konuşuyor olmamız farklı insanların derdinin Aynı olması.
Yani sözün özü siz bi takım şeyleri düzenliyor olabilirsiniz burada ama ne kimseyi tehdit edebilirsiniz ne de orda burda takılma diye eleştirebilirsiniz. Herkes özgür böyle bir kural yok kim nasıl yetişiyorsa kişinin kendi özgürlüğü. Size de tavsiyem bu kadar herkesi yönetmeye kalkmayın. En azından beni yönetemezsiniz kolay gelsin size daha fazla uzatmaya gerek yok

Bu kadar niye dert ettin ki kendine bunu
Ayrıca kimse bana ricada bulunmadı ben kendim üstlendim topiği
Çok güzel aktif olduğun belli oldu.
Ben kimseyi yönetmiyorum 4 5 yerde takılacaksanız da gidin orada takılın burada da orada da aktifim diyip sadece tek bir yerde aktif oluyorsunuz listede yer kaplamaya hiç gerek yok.
Ayrıca Topik yönetmek benim görevimse istediğim kişinin yazıp yazmamasını engellemek de benim görevim sadece yukarıda bir buton var oraya basıp sizi engelleyebilirdim ama yine de yapmadım bunu hata etmişim hiç münakaşaya girmeyip engellemeliyimişim teşekkür ederim

Bu Topikdeki arkadaşlar bazı kişiler arkamdan orada burada atıp tutuyor lütfen burada olmak isteyen burada olsun 3-4 topiğe birden yazılmasın.
Uyardığım zaman da benden kötüsü benden Egolu su olmuyor
Milleti etiketleyip konuşuyor hiç gerek yok bu kadar çirkinleşmeye isteyen kalsın isteyen gitsin çıkmak isteyen söylesin tek bir tuşla çıkartabiliyoruz.
Ben hayatımda ilk kez Topik yürütmüyorum o güzel enerji o güzel samimiyeti yakalayabilmek için on yerde takılınmaz.
Öyle olacaksa herkes gitsin bende dahil..

Benimde ilk gebeliğimi kanda öğrendim 346 falandı 2 ncı olan zaten olmadı 0.2 yedi bu ne olucak çok meraktayim inslalah güzel haber alirim
İnşallah inşallah cok güzel haberler olur ben ilk doğal yolla hamile kalmıştım 1 aylıkken öğrenmiştm onu yüksekti beta ama gelişmedi 6 haftada kürtaj olmuştum. Bunda da işte 4 ocak transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…