- 12 Mart 2019
- 16.365
- 35.849
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.181
7. Gün kanlarımda öğrendim ben8. Gunde kanda cıkıyo kesin o zaman doktor istediğine göreayyyy beybi büyüyor bende hangi gün kan testi yapım diye araştırmadayım
Transfer sonrası kaçıncı günün bugün canımKızlar sonucum böyle çıktı 76 yani var dmi benim beynim durdu şuan
At bakalımEvet birazcık yapmiş bulundum
Şükür Çift gördümNasıl sonucunuz iyidir inşallah
Ayy çok şükürŞükür Çift gördüm
Aminn ins ,sağolun varolunAyy çok şükürkan testinizde iyi çıksın inşallah
Öylesi daha iyi değil mi canımBu pozitif gören arkadaslar evde bu günleri nasıl geçirdiniz
Benim aklıma bişey gelmiyor
Sanki öyle izne çıkmış yatıyorum gibi
Transfer olduğumu da unutuyorum arada
Ne heyecan ne stres
İlk günler öyle geçiyor da sonra sıkılmaya başlar gibi olunca merak başlıyor bende öyle olmuştu yani.Bu pozitif gören arkadaslar evde bu günleri nasıl geçirdiniz
Ne heyecan ne stres
İyimi kötü mü bilemedim ki yaÖylesi daha iyi değil mi canım
Daha iyi inankiİyimi kötü mü bilemedim ki ya
Ben heyecanlı bir insan niye sakinim anlamadım
Kız at şu testi de gönlümüz açılsınDün gece idrara sikisik bekleyip erken test yaptim cift cizgi belirdi. Bu sabahda uyaninca kaset test yaptim daha belirgin cikti
Senin kacinci gündü, test ne zamandi, neden sonuc almis gibi konustun ki canimİlk günler öyle geçiyor da sonra sıkılmaya başlar gibi olunca merak başlıyor bende öyle olmuştu yani.Ha ben pozitif değilim ama genel olarak söyledim
Ben şimdiden sıkılmaya başladım yolun başındaİlk günler öyle geçiyor da sonra sıkılmaya başlar gibi olunca merak başlıyor bende öyle olmuştu yani.Ha ben pozitif değilim ama genel olarak söyledim
Benim yarın test günüm ama 5. Günden sonea her gün test yaptım 5.gün biraz vardı siliklik sonra hiç belirginleşmedi Hatta silikleşti şuan tertemizSenin kacinci gündü, test ne zamandi, neden sonuc almis gibi konustun ki canim
Testi at artıkDün gece idrara sikisik bekleyip erken test yaptim cift cizgi belirdi. Bu sabahda uyaninca kaset test yaptim daha belirgin cikti
Bu pozitif gören arkadaslar evde bu günleri nasıl geçirdiniz
Ne heyecan ne stres
Bi süre sonea işte artık şey oluyor ya biBen şimdiden sıkılmaya başladım yolun başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?