- 9 Mayıs 2022
- 3.911
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.161
Teşekkür ediyorum. Site yöneticilerinden böyle bir destek almak beni çok mutlu etti bende bunu anlatmak istedim. Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerimŞu konuda hem fikir olalım; dileyen dilediği başlıklara yazabilir. Burayı takip edene bak şu başlığa geçelim derse sorun o zaman başlar. Böyle bir durum söz konusu değil ise lütfen kimseye müdahale etmeyin.
Ayyyy varrr kuzumKızlar sonucum böyle çıktı 76 yani var dmi benim beynim durdu şuan
Göremiyoruz eklentiyi ama maşallahKızlar sonucum böyle çıktı 76 yani var dmi benim beynim durdu şuan
Hamilesin kuzum eveetKızlar sonucum böyle çıktı 76 yani var dmi benim beynim durdu şuan
kacıncı gun embrıyosu ve bugun kaçıncı gunun kuzumKızlar sonucum böyle çıktı 76 yani var dmi benim beynim durdu şuan
E var isteFotoğrafı yüklemedi
5.gün embriyosu cnm normalde yarın 9. Günümde Bgn 8. Gün de istedi doktorumKızlarrrr
kacıncı gun embrıyosu ve bugun kaçıncı gunun kuzum
Zaten sen evde testle öğrenmiştin dimi canım.5.gün embriyosu cnm normalde yarın 9. Günümde Bgn 8. Gün de istedi doktorum
Siz zaten gebelik testinde de görmüştünüz değil mi hatta yerleşme kanamanız olmuşt5.gün embriyosu cnm normalde yarın 9. Günümde Bgn 8. Gün de istedi doktorum
Tebrikler, saglikla devam etsin, bugun benimde 8.günüm5.gün embriyosu cnm normalde yarın 9. Günümde Bgn 8. Gün de istedi doktorum
Siz n’aptınız test yapmış mıydınız evde hiç.Tebrikler, saglikla devam etsin, bugun benimde 8.günüm
8. Gunde kanda cıkıyo kesin o zaman doktor istediğine göre5.gün embriyosu cnm normalde yarın 9. Günümde Bgn 8. Gün de istedi doktorum
Evet 5. Gün yaptım çıkmıştı sonra sabah akşam yapmaya devam ettim vardı yerleşme kanaması olmuş sanırım o olunca doktorum bir gün önceye çekememi istedi kan testini 76 iyi bir değer mi 8. Gün de bilmiyorum ama aslında şuan hiç bişey bilmiyorum şaşkınımSiz zaten gebelik testinde de görmüştünüz değil mi hatta yerleşme kanamanız olmuşt
Evet birazcık yapmiş bulundumSiz n’aptınız test yapmış mıydınız evde hiç.
Bence gayet iyi şöyleEvet 5. Gün yaptım çıkmıştı sonra sabah akşam yapmaya devam ettim vardı yerleşme kanaması olmuş sanırım o olunca doktorum bir gün önceye çekememi istedi kan testini 76 iyi bir değer mi 8. Gün de bilmiyorum ama aslında şuan hiç bişey bilmiyorum şaşkınım
Nasıl sonucunuz iyidir inşallahEvet birazcık yapmiş bulundum
Szinde 7. Gün müydü 6. Gün müydü emin olamadım.8. Gunde kanda cıkıyo kesin o zaman doktor istediğine göreayyyy beybi büyüyor bende hangi gün kan testi yapım diye araştırmadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?