- 12 Mart 2019
- 16.365
- 35.849
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.201
Sen ne zaman kan vereceksin canımBen kendimi 3 gün koltuktan koltuğa atıyodumvakit çok geçmiyo ya öyle
Testle yuzlesmek ten korkuyorum sanırım benBi süre sonea işte artık şey oluyor ya bi
Test mi yapsam
Bi süre sonea işte artık şey oluyor ya bi
Test mi yapsam
Bende yatak tuvalet başka bişey yokBen kendimi 3 gün koltuktan koltuğa atıyodumvakit çok geçmiyo ya öyle
Sen ne zaman kan vereceksin canım
Bende kesinlikle. Şuan mesela net gibi ya olumsuz bile olsa en azından hayırlısı diyip yoluma bakabiliyorum teslimiyetçi oluyorum daha rahatım. Diğer türlü öyle mi böylemi ay çok yoruyor beni.Beni 4.gün dürtmeye başlamıştı belirsizlik hiç sevmiyorum ben ya
Oooo baya köyü maşallahErken test dün akşamdan
Kaset test sabah
Ay süpeer çıkmış kan ne zaman ikiz olmasınErken test dün akşamdan
Kaset test sabah
Erken test dün akşamdan
Kaset test sabah
Evet canım gününde ver zaten biliyorsun cok şükür sonucuCuma kan günü benim bugün 7.günüm perşembe veririm gibi canım erkende gitsem katlancak mı diye strese girmek istemiyorum
Her gün bi testle artışa bakıyorum
Benim de aklıma ikiz geldiAy süpeer çıkmış kan ne zaman ikiz olmasın
Testle yuzlesmek ten korkuyorum sanırım ben
O zaman en iyisi kanda görmeniz. Sabrederek. Sizi biz engelleyelim yapmak isterseniz sürpriz olsun kan sonucunuz olumlu şekilde görün inşallah daha çok sevininTestle yuzlesmek ten korkuyorum sanırım ben
Erken test, bol su ictigim aksamin testi.Oooo baya köyü maşallah
Erken testler daha koyu olması gerekmezmiydi
Baya koyu çıkmış çünküBenim de aklıma ikiz geldi
Bende kesinlikle. Şuan mesela net gibi ya olumsuz bile olsa en azından hayırlısı diyip yoluma bakabiliyorum teslimiyetçi oluyorum daha rahatım. Diğer türlü öyle mi böylemi ay çok yoruyor beni.
Perşembe günüAy süpeer çıkmış kan ne zaman ikiz olmasın
Kan 12 gün sonra haftaya cumartesiO zaman en iyisi kanda görmeniz. Sabrederek. Sizi biz engelleyelim yapmak isterseniz sürpriz olsun kan sonucunuz olumlu şekilde görün inşallah daha çok sevinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?