Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende hep batma vardı yürüyünce fln 3.gün az yürüdüm ben dışarı çıktım yürüdüm oturunca kasığım çok batmaya başladı ama 5.gün belirti azalmıştı sanki olumsuz oldu diye yaptım hatta ben testide boşuna umutlanmıyım dedim
Sende belirti varmiydi

Sende belirti varmiydi
Yani şöyle ilk 2 gün adet olacakmışım gibi sanki rahimde yanma hafif batma ağrı gibiydi ama bu belirti mi bilmiyorum ben de sadece en bariz olan 6.gün minik bir kanama lekelenme olmasıydı onun dışında rabbim sağlıklı mübarek bir şekilde nasip etsin kucağımıza almayı ama ben transfer günü acaba mı bile demedim aldım seni gidiyoruz dediö

Ben az biraz bugün de yürüdüm evin içinde
Birde aklıma şey takildi transfer sonrası herkesin ayağının altına yastık koyup dinlendirmisler .
Benim transfer sonrası soldan progestran vurdular hemen sonra sola dönüp dinlen dediler kafanı kaldirmadan
Sonra bir saat öyle kaldım döndüm düz yattım yastık koydum kendime

Bende öyle bişey olmadı. Yani yarım saat dinlenme zaten ona da zor dayandım idrar sıkışık olunca. Kalktım hemen yarım saat sonra.

Yeterli bu
Belirtin varmiydi canım
Tüp bebek de ilk denemenmiydi
Neler yaptın bu süreçte
4.transferim.
Benim ilki kimyasaldi
2.si negatif
3.de yine bu hastanedeydi, cennet annesiyim
4.bu idrarda çift çizgi gördüm..
Ben en son eylül ayinda rahimde yapisikliktan 3.histeroskopimi oldum. 2.histeroskopimde oğlumun tranferinden bi ay önce perde icin olmustu.
Dogumdan sonra yapisiklik görüldü eylülde rahim acildi. Sonra transfer hazirligina geçtik.
Ben de diyabet var,spor diyet saglikli beslenme ile şekerim düstü kg verdim, bu sürece girdik.
Avakado, çig badem ciğ kabak cekirdegi tükettim.
Günlük yumurta sebze, protein, meyve agirlikli beslendim.
Evde evin düzeni ve mutfakta yemek dişinda hic bi sey yapmadim.

Benim lekelenmelerim olmadığı sürece hiç ayağımın altına yastık koyup yatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…