- 29 Aralık 2020
- 4.633
- 5.238
- 108
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.221
Sende belirti varmiydiBende hiç yapamam diyodum yüzleşemem diye ama belirsizlik çok yordu beni yapıp göreyim istedim dayanamadım
Az kalmışPerşembe günü
8.günüm cnmTransfer sonrası kaçıncı günün bugün canım
Evet.Az kalmış
Yeterli buErken test, bol su ictigim aksamin testi.
Digeri su tüketmedigim sabah idrari
Daha da nasil detay vereyim ki
Sende belirti varmiydi
8. Gün için normal değer bence8.günüm cnm
Bi saat sonra oldugu icin kuruma cizgisi de olabilir ama umarim bebisim seninledirBozmadım galibaama bilemedim çıkarmı birdaha görücez testi atarken birdaha bakayım dedim 1 saat oldu yapalı sannnnki böyle innnncecik birşey varmı benmi yaratıyorum zihnimde bilmiyorum Eki Görüntüle 3189247
Yani şöyle ilk 2 gün adet olacakmışım gibi sanki rahimde yanma hafif batma ağrı gibiydi ama bu belirti mi bilmiyorum ben de sadece en bariz olan 6.gün minik bir kanama lekelenme olmasıydı onun dışında rabbim sağlıklı mübarek bir şekilde nasip etsin kucağımıza almayı ama ben transfer günü acaba mı bile demedim aldım seni gidiyoruz dediöSende belirti varmiydi
Aynen pozitif çıkcak diye yapmadım zaten bende bitsin dedim bu belirsizlikhep diyodum etkenden öğreniyolar ne gerek var dayanılmıyomuş
evet biraz uzunmuşKan 12 gün sonra haftaya cumartesi
Teskere gelmez
Tek embriyo mu çift mi canım?Evet.
Ben 3.transferimde yine 8.gün yapmistim onda kaset bu kadar net degildi, o da devam etmisti
Ben az biraz bugün de yürüdüm evin içindeBende hep batma vardı yürüyünce fln 3.gün az yürüdüm ben dışarı çıktım yürüdüm oturunca kasığım çok batmaya başladı ama 5.gün belirti azalmıştı sanki olumsuz oldu diye yaptım hatta ben testide boşuna umutlanmıyım dedim
Var var maşallahKızlar sonucum böyle çıktı 76 yani var dmi benim beynim durdu şuan
Bende öyle bişey olmadı. Yani yarım saat dinlenme zaten ona da zor dayandım idrar sıkışık olunca. Kalktım hemen yarım saat sonra.Ben az biraz bugün de yürüdüm evin içinde
Birde aklıma şey takildi transfer sonrası herkesin ayağının altına yastık koyup dinlendirmisler .
Benim transfer sonrası soldan progestran vurdular hemen sonra sola dönüp dinlen dediler kafanı kaldirmadan
Sonra bir saat öyle kaldım döndüm düz yattım yastık koydum kendime
4.transferim.Yeterli bu
Belirtin varmiydi canım
Tüp bebek de ilk denemenmiydi
Neler yaptın bu süreçte
Yok ben daha transfer olmadım haftaya transferımSzinde 7. Gün müydü 6. Gün müydü emin olamadım.
Bende ne sallamışım amaYok ben daha transfer olmadım haftaya transferım
Çift canimTek embriyo mu çift mi canım?
Benim lekelenmelerim olmadığı sürece hiç ayağımın altına yastık koyup yatmadımBen az biraz bugün de yürüdüm evin içinde
Birde aklıma şey takildi transfer sonrası herkesin ayağının altına yastık koyup dinlendirmisler .
Benim transfer sonrası soldan progestran vurdular hemen sonra sola dönüp dinlen dediler kafanı kaldirmadan
Sonra bir saat öyle kaldım döndüm düz yattım yastık koydum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?