- 12 Mart 2019
- 16.365
- 35.849
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.241
YaaÇift canim
4 bb kalitesi
Sen 5. Gun kaset testtende oğrenıyosun7. Gün kanlarımda öğrendim ben
Ahhh canım4.transferim.
Benim ilki kimyasaldi
2.si negatif
3.de yine bu hastanedeydi, cennet annesiyim
4.bu idrarda çift çizgi gördüm..
Ben en son eylül ayinda rahimde yapisikliktan 3.histeroskopimi oldum. 2.histeroskopimde oğlumun tranferinden bi ay önce perde icin olmustu.
Dogumdan sonra yapisiklik görüldü eylülde rahim acildi. Sonra transfer hazirligina geçtik.
Ben de diyabet var,spor diyet saglikli beslenme ile şekerim düstü kg verdim, bu sürece girdik.
Avakado, çig badem ciğ kabak cekirdegi tükettim.
Günlük yumurta sebze, protein, meyve agirlikli beslendim.
Evde evin düzeni ve mutfakta yemek dişinda hic bi sey yapmadim.
Allah büyük, o ne derse o olur. İns saglikla hayirla kolaylikla nasip etsin yeterYaabence ikizler geliyor
Bu denememde ona bende cesaret edemiyorumSen 5. Gun kaset testtende oğrenıyosunben cesaret edemem 5. Gune
Amin amin amin.Ahhh canım
Ne çok aşamadan gecmissin
Tüm sıkıntıların son bulsun inşallah
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Bana 10 dk sonra ördek getirdilerBende öyle bişey olmadı. Yani yarım saat dinlenme zaten ona da zor dayandım idrar sıkışık olunca. Kalktım hemen yarım saat sonra.
Vay be erken isteyen doktorda ilk defa goruyorum gozun aldin kuzum insallah saglikla artar degerin5.gün embriyosu cnm normalde yarın 9. Günümde Bgn 8. Gün de istedi doktorum
Amin canım amiiinAllah büyük, o ne derse o olur. İns saglikla hayirla kolaylikla nasip etsin yeter
Kanaması oldu ondan dolayı erken istedi doktoru canımVay be erken isteyen doktorda ilk defa goruyorum gozun aldin kuzum insallah saglikla artar degerin
Kimini öyle yatirmislar beni sola yatırdılarBenim lekelenmelerim olmadığı sürece hiç ayağımın altına yastık koyup yatmadım
Bende getirmediler ya zaten doldu kalkabilir dedilerBana 10 dk sonra ördek getirdiler
Tüm sıkıntılarım o an gitti gibi hissettim
Amin canım amiiin
Cennet annesiyim dedin acını deşmek istemem ama bende cennet annesiyim neden kaybettiniz?
ne güzel fazla yatırmışlarKimini öyle yatirmislar beni sola yatırdılar
Birde 4 saat sonra taburcu oldum
9 da geldim 18.00 de çıktım hastaneden
Bende belirsizliği hiç sevmıyorum ya o yuzden cok gıcık gelıyo bu sürecBeni 4.gün dürtmeye başlamıştı belirsizlik hiç sevmiyorum ben ya
Rabbim bidaha yaşatmasın inşallahSezaryene iki hafta kala plasenta ayrildi.
Aaa hemen sezaryene alamadılar mıSezaryene iki hafta kala plasenta ayrildi.
Sadece transferden önce yemek getirdiler zaten patliycam yemek mi düşünüyorumne güzel fazla yatırmışlar
Bende severim transfer sonrası hastanede biraz yatmayı en son biz cıkıyoruz hep psikolojik olarak rahatlatıyor
En güzelini yapmışsınSadece transferden önce yemek getirdiler zaten patliycam yemek mi düşünüyorum
Transferden sonra 1.5 saat daah yattım oturdum sonra yemeği yedim geri yattım
Ayyy beklemek kadar can sıkıcı bişey yok belirsizliği hiç sevmıyorum bende yaparım heralde bu sefer 8. Gunde falanBu denememde ona bende cesaret edemiyorum
7. Günü beklicem bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?