- 9 Aralık 2021
- 1.302
- 2.496
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.261
AA maşallah pozitif mi oldu yeni bu dimiErken test dün akşamdan
Kaset test sabah
Evet dun aksam beugun sabah testiAA maşallah pozitif mi oldu yeni bu dimi
Cok güzel sağlıkla ilerlesinEvet dun aksam beugun sabah testi
Çok ye ediyorum o kadar zorlu bir süreç ki böyle şaşkınım ama rabbim herkesi sevindirsin burda tek beni değil hepimiz mutlu olalımVar var maşallah
kan testini ne zmn vereceksiniz pekiEvet dun aksam beugun sabah testi
Bende aslinda hic olacak gibi dusunmuyorum ama hep konusuyorum onunla, duyuyormus gibi beniYani şöyle ilk 2 gün adet olacakmışım gibi sanki rahimde yanma hafif batma ağrı gibiydi ama bu belirti mi bilmiyorum ben de sadece en bariz olan 6.gün minik bir kanama lekelenme olmasıydı onun dışında rabbim sağlıklı mübarek bir şekilde nasip etsin kucağımıza almayı ama ben transfer günü acaba mı bile demedim aldım seni gidiyoruz dediö
Persembe günü test günümÇok ye ediyorum o kadar zorlu bir süreç ki böyle şaşkınım ama rabbim herkesi sevindirsin burda tek beni değil hepimiz mutlu olalım
kan testini ne zmn vereceksiniz peki
İnşallah canm kimsenin boynu bükük kalmasınÇok ye ediyorum o kadar zorlu bir süreç ki böyle şaşkınım ama rabbim herkesi sevindirsin burda tek beni değil hepimiz mutlu olalım
Sonradan okudum canim yaKanaması oldu ondan dolayı erken istedi doktoru canım
Yumurtalarla her hucreyle konuşuyoruz buda bize has ,Bende aslinda hic olacak gibi dusunmuyorum ama hep konusuyorum onunla, duyuyormus gibi benibiz bekliyoruz seni babanla bak haziriz soyle boyle diye .
Verdim cnm 76 çıktıÇok ye ediyorum o kadar zorlu bir süreç ki böyle şaşkınım ama rabbim herkesi sevindirsin burda tek beni değil hepimiz mutlu olalım
Tabi tabi rahmim hazir bak istedigin gibi yerles miyom polip herseyi aldirdim sana salon salomanje rahim hazirladim keyfine bak diyorum daha ne yapayim bir ana olarakYumurtalarla her hucreyle konuşuyoruz buda bize has ,
BeraberAyyy beklemek kadar can sıkıcı bişey yok belirsizliği hiç sevmıyorum bende yaparım heralde bu sefer 8. Gunde falan
İnşallah canım benimSonradan okudum canim yageriden geliyorum hep :)) ne guzel darisi basimiza insallah.
Psikolojık baskı yapıyosunBeraber
Sen bide Transfer olduktan sonra görPsikolojık baskı yapıyosun
Valla zaten sabırsız bi insanım belirsizliğide sevmıyorumSen bide Transfer olduktan sonra gör
Ben az biraz bugün de yürüdüm evin içinde
Birde aklıma şey takildi transfer sonrası herkesin ayağının altına yastık koyup dinlendirmisler .
Benim transfer sonrası soldan progestran vurdular hemen sonra sola dönüp dinlen dediler kafanı kaldirmadan
Sonra bir saat öyle kaldım döndüm düz yattım yastık koydum kendime
Ben 3.gün bittiğinde kafeinsiz bir latte içmiştimBugun 4. Gunum cok skildim esimde izin almisti hadi bi yuruyus yapalim dedim ama yoruldum hemen kasiklarim agridi dedim hadi bi oturalim kahve icelim transfer sonrasi ilk kahve decaf den bisey olmaz sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?