Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Transfer sonrasi olanlari da yazayim, içiniz rahat etsin diye.
Yarim saat sıkışık vaziyette yattim.
Sonra kalkip wc ye gittim, araba ile yarım saatlik yol gittim. Ailemin evi üçüncü kat ve dik merdivenli. Yavas yavas ciktim. Ertesi gün kalktim, evde yürüyüsler yaptim, annemin mutfagina girip orda kaldigim üc gün boyunca ana yemekleri ben yaptim. Mutfaktan da geri durmadim yani. Onun disinda bazen yattim bazen uzandim.
Şöyle düsündüm, rahim kapali bi kutu, oraya embriyo konuyor kanli canli, ialclarla destekleniyor benim yürümemle aktif olmamla ona bisey olacak degil. Allah yeter ki yazmiş oldun dedim. Dedigim gibi acıma rağmen Allaha sığındım, Rabbim yazmiş ol yeter ki dedim, oğlum abi olsun dedim. Ha sonuç ne olur bilmiyorum, cift çizgiyi gördüm diye böyle konusmuyorum düne kadar da hep pozitif düsünüyor ve buraya da öyle yaziyordum..

Bende aslinda hic olacak gibi dusunmuyorum ama hep konusuyorum onunla, duyuyormus gibi beni biz bekliyoruz seni babanla bak haziriz soyle boyle diye .

Bana yastık fln koymadılar 10 dk yattım sonra tuvalete kalktım ben 20 dk daha yatıp giyindim kalktım yani
Evde hareket et zaten canım yatmanın tutmaya etkisi olduğunu düşünmüyorum ben 3.gün çamaşır bile attım makineye astım fln uzanıp asılmadım bitek yani yormadım kendimi

Bugun 4. Gunum cok skildim esimde izin almisti hadi bi yuruyus yapalim dedim ama yoruldum hemen kasiklarim agridi dedim hadi bi oturalim kahve icelim transfer sonrasi ilk kahve decaf den bisey olmaz sanirim

Bugun 4. Gunum cok skildim esimde izin almisti hadi bi yuruyus yapalim dedim ama yoruldum hemen kasiklarim agridi dedim hadi bi oturalim kahve icelim transfer sonrasi ilk kahve decaf den bisey olmaz sanirim
Ben 3.gün bittiğinde kafeinsiz bir latte içmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…