- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.281
Türk kahvesi ince noktamız bende seviyorumBir de her gün Türk kahvesi de içtim
Antalya İvf de doktorum Murat berkkanoğlu eğer gelebilen olursa çok çok çok tavsiyemdir ben Böyle ilgi alaka görmedim hatta eşime diyorum eğer ilgi böyle olmalıysa bnm önceki gittiğim yer merdiven altıymışTürk kahvesi ince noktamız bende seviyorumSiz hangi merkezde yaptırmıştınız bu denemenizi
Ben istanbuldayım ama gene de aklımda olsun bi ihtiyacı olan olursaAntalya İvf de doktorum Murat berkkanoğlu eğer gelebilen olursa çok çok çok tavsiyemdir ben Böyle ilgi alaka görmedim hatta eşime diyorum eğer ilgi böyle olmalıysa bnm önceki gittiğim yer merdiven altıymış
Ya vala sevindim bende yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum erken diye İnsalalh benimde poziktiftirİnşallahhhhhh az evvel attım testi baktım birdaha atarken hafif belirginleşmiş ama 2-3 saat oldu tabı yapalı umudumuzu kaybetmiyoruz tabi
Ay doktor çok önemli kizlar vala size iyi gelen doktorlara gidinAntalya İvf de doktorum Murat berkkanoğlu eğer gelebilen olursa çok çok çok tavsiyemdir ben Böyle ilgi alaka görmedim hatta eşime diyorum eğer ilgi böyle olmalıysa bnm önceki gittiğim yer merdiven altıymış
Canım öncelikle hosbgeldin aramıza.Hayirli olsun.umarim herşey gönlünce olur.Daha erken bazıları geç titunuyormus ama .Bende 6 Ocakta transfer oldum bugün 5.Gunum ama hiç bir belirtim yok bugün biraz hafif baş donmesi hissettim ara ara da ağrım oluyor ama şiddetli değil hafif öyle belirtim yok ilaçlardan da olabilir.İstersen gününü bekle.Mide yanması da çektim 2 gündür.Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza. 2 Ocakta transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Sürekli yazdıklarınızı okuyorum. Bugün 8. günüm ve adet olacakmış gibi hissediyorum. Tüm belirtiler var. Kasık karın ve mide ağrısı. Ben de hep böyle olur. 6. Gün kaset test yaptım negatif çıktı. Sizce sonuç negatif mi?
Hadi hayırlısı inşallah canım benimİnşallah inşallah cok güzel haberler olurben ilk doğal yolla hamile kalmıştım 1 aylıkken öğrenmiştm onu yüksekti beta ama gelişmedi 6 haftada kürtaj olmuştum. Bunda da işte 4 ocak transferim
Vala şu an ne duygu içinde olduğumu bilmiyorum ağrım var bile diyemiyorum fazla anlamıyorum bile insllalahBende de aynısı kasıkta ağrı gibi değil de yanma gibi diyeyim
Hoşbulduk. Senin de hayırlı olsun. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsınCanım öncelikle hosbgeldin aramıza.Hayirli olsun.umarim herşey gönlünce olur.Daha erken bazıları geç titunuyormus ama .Bende 6 Ocakta transfer oldum bugün 5.Gunum ama hiç bir belirtim yok bugün biraz hafif baş donmesi hissettim ara ara da ağrım oluyor ama şiddetli değil hafif öyle belirtim yok ilaçlardan da olabilir.İstersen gününü bekle.Mide yanması da çektim 2 gündür.
İn canim saol inşallahHoşbulduk. Senin de hayırlı olsun. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın6. Gün erken diyorlar ama test yapıp çıkanlarda olmuş. Bu kadar net adet belirtileri yaşamak hiç normal gelmiyor. O gündür beri de eskisi gibi dikkat etmiyorum hiç.
Estrofemide mi saatınde almadın canımKızlar gerçekten yatmanın hiç bir anlamı yok ben 2 kez transfer oldum ikisinde de doktor kıpırdatmadı transfer olduğum masadan bile kaldırmadan odaya çıkardılar 1 saat yatırdılar eve geldim çoğunlukla yattım annemle aynı apartmanda oturuyorum kapıyı açmaya bile kalkamamıştım ve 2 kez de 2 embriyo transferimde negatif oldu vardır bir hayr tabi sonra merkez deştirdim burda transfer oldum kalk dedi doktor şaşırdım kalp kendin giyin hadi dedi ben tabi kendimi sıkıyorum sanki sıkmazsam bebek düşüverecekmiş gibi geldihiç bir faydası yok istersen saatlerce uçak yolculuğu Bile yapabilirsin dedi hatta çıktım eşim ertelendi yapmadılar sanmış eve geldim hiç yatmadım hemen hemen evi süpürmek hariç herşeyi yaptım zaten 3 gün de bir iğne için dışarı çıkıyordum onda da eve gelmedim bir mekana gidip oturduk sonra arabayla ailemle gezmeye gittim bir sürü yürüdüm hoplayıp zıplamadım tabi ama sakin yürüyüşler yaptım.doğru düzgün kahvaltı bile yapmadım hatta ilaçlarımı bile öyle saati saatine içmedim mesela gündüz 11 de uyandım zaten sabah ilaçlarımın vakti bile çoktan geçiyordu yani demem o ki ne kadar kasarsan kas rabbim ol demeyince olmuyor bırakın akışına öyle daha güzel geçiyor günler
Bende buna inanıyorum hareketle bebek düşmez normal hamılelikte düşmüyo ki insanlar cinsel ilişkiye bıle giriyo düşmüyo hareket insan doğasında var niye düşsün ki.. bana doktorum şöyle dedi sağlıklı emb ve saglıklı rahım şart, saglıklıda olsa her ikiside bazı durumlarda tutmuyo yani birbirleriyle uyumlarıda şart. Emb bi salgı salıyomuş o salgıyı rahım begenırse tutunmasına izin verıyomuşKızlar gerçekten yatmanın hiç bir anlamı yok ben 2 kez transfer oldum ikisinde de doktor kıpırdatmadı transfer olduğum masadan bile kaldırmadan odaya çıkardılar 1 saat yatırdılar eve geldim çoğunlukla yattım annemle aynı apartmanda oturuyorum kapıyı açmaya bile kalkamamıştım ve 2 kez de 2 embriyo transferimde negatif oldu vardır bir hayr tabi sonra merkez deştirdim burda transfer oldum kalk dedi doktor şaşırdım kalp kendin giyin hadi dedi ben tabi kendimi sıkıyorum sanki sıkmazsam bebek düşüverecekmiş gibi geldihiç bir faydası yok istersen saatlerce uçak yolculuğu Bile yapabilirsin dedi hatta çıktım eşim ertelendi yapmadılar sanmış eve geldim hiç yatmadım hemen hemen evi süpürmek hariç herşeyi yaptım zaten 3 gün de bir iğne için dışarı çıkıyordum onda da eve gelmedim bir mekana gidip oturduk sonra arabayla ailemle gezmeye gittim bir sürü yürüdüm hoplayıp zıplamadım tabi ama sakin yürüyüşler yaptım.doğru düzgün kahvaltı bile yapmadım hatta ilaçlarımı bile öyle saati saatine içmedim mesela gündüz 11 de uyandım zaten sabah ilaçlarımın vakti bile çoktan geçiyordu yani demem o ki ne kadar kasarsan kas rabbim ol demeyince olmuyor bırakın akışına öyle daha güzel geçiyor günler
Ve sunu da eklim bebek zaten ilk 10 gun anneden beslenmiyomuş sadece yer edınmeye kazmaya calışıyo yani kahvaltı yapmadım diye tutunmamazlıkta olmuyor 10 gunden sonrada eger yemek yıyemezsen annenin depolarından beslenıyo yani. Biz zor oldugu için aanıyoruz ki hareketsiz kalalım yemek yiyelim hepsi kuruntumuz aslındaKızlar gerçekten yatmanın hiç bir anlamı yok ben 2 kez transfer oldum ikisinde de doktor kıpırdatmadı transfer olduğum masadan bile kaldırmadan odaya çıkardılar 1 saat yatırdılar eve geldim çoğunlukla yattım annemle aynı apartmanda oturuyorum kapıyı açmaya bile kalkamamıştım ve 2 kez de 2 embriyo transferimde negatif oldu vardır bir hayr tabi sonra merkez deştirdim burda transfer oldum kalk dedi doktor şaşırdım kalp kendin giyin hadi dedi ben tabi kendimi sıkıyorum sanki sıkmazsam bebek düşüverecekmiş gibi geldihiç bir faydası yok istersen saatlerce uçak yolculuğu Bile yapabilirsin dedi hatta çıktım eşim ertelendi yapmadılar sanmış eve geldim hiç yatmadım hemen hemen evi süpürmek hariç herşeyi yaptım zaten 3 gün de bir iğne için dışarı çıkıyordum onda da eve gelmedim bir mekana gidip oturduk sonra arabayla ailemle gezmeye gittim bir sürü yürüdüm hoplayıp zıplamadım tabi ama sakin yürüyüşler yaptım.doğru düzgün kahvaltı bile yapmadım hatta ilaçlarımı bile öyle saati saatine içmedim mesela gündüz 11 de uyandım zaten sabah ilaçlarımın vakti bile çoktan geçiyordu yani demem o ki ne kadar kasarsan kas rabbim ol demeyince olmuyor bırakın akışına öyle daha güzel geçiyor günler
Evet hep 11 12 gibiEstrofemide mi saatınde almadın canım
Tekrar bir test yap cnmArkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza. 2 Ocakta transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Sürekli yazdıklarınızı okuyorum. Bugün 8. günüm ve adet olacakmış gibi hissediyorum. Tüm belirtiler var. Kasık karın ve mide ağrısı. Ben de hep böyle olur. 6. Gün kaset test yaptım negatif çıktı. Sizce sonuç negatif mi?
Bende sizle aynıyım 6. Gün yaptım negatifti bugün 8 yaptım gene negatif sizinle aynı duygulardayım dikkat etmiyorum. Yarın test günüm. Hayra Çıksın inşallah sonumuzArkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza. 2 Ocakta transfer oldum. 5. Gün embriyosu. Sürekli yazdıklarınızı okuyorum. Bugün 8. günüm ve adet olacakmış gibi hissediyorum. Tüm belirtiler var. Kasık karın ve mide ağrısı. Ben de hep böyle olur. 6. Gün kaset test yaptım negatif çıktı. Sizce sonuç negatif mi?
Bu sefer eşim gününü bekleyelim artık diyor. Adet belirtilerim olduğu için de hiç umudum yok. Benim gibi olup pozitif olan var mıydı acabaTekrar bir test yap cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?