Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bende sizle aynıyım 6. Gün yaptım negatifti bugün 8 yaptım gene negatif sizinle aynı duygulardayım dikkat etmiyorum. Yarın test günüm. Hayra Çıksın inşallah sonumuz
İnşallah Kaset test mi yaptınız yoksa erken gebelik testi mi? Benim ki kaset testti. Belirtileriniz var mı peki? Kasığımda yanma var şuan benim.

Hosgeldin
İşte bu yüzden erken test yapmayin diyorlar, tek cizgiyi görüp tedbiri birakmayalim diye ama biz sabirsiz davranip yapiyoruz.
İdrar testi yaniltici olabilir,az kalmis kan testini beklemekte fayda var.

İnşallah Kaset test mi yaptınız yoksa erken gebelik testi mi? Benim ki kaset testti. Belirtileriniz var mı peki? Kasığımda yanma var şuan benim.
Kaset yaptım bugün ama dün erken testti oda negatifti bence. Yani çok silik vardı onda ama o test biraz uyduruk olduğu için daha belirgin olmalıydı.
Bende adet olcak gibi artık ağrılarım oluyor. Kendimi biliyorum yani. Zaten 2 gün sonra da regl tarihim maalesef.

Kesinlikle katılıyorum ilk transferimde ilk 3 gün hep yattım sonra bu böyle olmaz tutunan tutunur deyip ayaklandım yattığım zaman benim psikolojim bozuluyordu eee stres en büyük etkendir zaten bu süreçte. Ve 9. Günün akşamı silik çizgi ile pozitifi gördüm tabi 6.7 haftada düşük yaptım ama beta hcg 7000lere geldi hamile kalabildiğimi gördüm bu benim için çok farklı deneyimdi. Temmuzda düşük yaşadık ve ben anca toparladım nasipse bu cuma transferim olacak ve ben yine çok heyecanlıyım

İki hamileliğimde de adet olacakmışım gibi ağrım vardı gebelik sürecince devam etti yani ağrınız varsa negatif diye bir şey yok canım

biz 13 yıllık evliyiz bende kist var 43 yaşındayım eşimde sorun yok çok nadir adet görüyorum 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı yumurtalarım kalitesiz yok gibi bişiy kıbrısta yumurta dönasyonu yaptırmak istiyoruz ücreti gidişi gelişi olanı olmayanı bilgi verebilir misiniz hiç uçağa da binmedik ankarada yaşıyoruz. yapıpta mutlu olan oldu mu uçak bileti ne kadar, kaç gün sürüyor aklımızda bir sürü soru var yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba ben Kıbrıs'ta tedavi görüyorum yumurta Donasyonu yaptırdım bu 3 yaptırmam oldu.Su an için memnunum ilk transferim tuttu 2 tutmadı bu 3 sonuç Bekliyorum.Cok basit ve çok kolay gidiliyor .Brnde uçakla gidip geliyorum 1 2 günde işlem hallediliyor donebilirsin istersen ertesi gün hemen dönersin.istanbulda oturuyorum bende .İlk transfer olucaksan değişiyor fiyatları 2 3 indirim uyguluyorlar.dondurma ücreti ve işlem ücreti aliyolar.Benimki Kaliteli taze emriyo 5.Gun emriyosu

canımm selam,
bende dogal sıklus ıle transfer olcam gıbı duruyor, bugun kontrole gıttım reglın ıkıncı gunuydu dogal sıklus dedı doktorum.
pazartesı kontrole gıtcem...
sen transfer oldun mu? oncesınde bıseyler kullandın mı acaba?
bana suan folık asıt kullan sadece dedı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…