- 10 Ocak 2023
- 48
- 35
- 3
- 31
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.301
İnşallahBende sizle aynıyım 6. Gün yaptım negatifti bugün 8 yaptım gene negatif sizinle aynı duygulardayım dikkat etmiyorum. Yarın test günüm. Hayra Çıksın inşallah sonumuz
Bencede canım bekle daha net sonuç olur.Yinede moralini bozma hayırlısı olsunBu sefer eşim gününü bekleyelim artık diyor. Adet belirtilerim olduğu için de hiç umudum yok. Benim gibi olup pozitif olan var mıydı acaba
HosgeldinHoşbulduk. Senin de hayırlı olsun. İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın6. Gün erken diyorlar ama test yapıp çıkanlarda olmuş. Bu kadar net adet belirtileri yaşamak hiç normal gelmiyor. O gündür beri de eskisi gibi dikkat etmiyorum hiç.
Kaset yaptım bugün ama dün erken testti oda negatifti bence. Yani çok silik vardı onda ama o test biraz uyduruk olduğu için daha belirgin olmalıydı.İnşallahKaset test mi yaptınız yoksa erken gebelik testi mi? Benim ki kaset testti. Belirtileriniz var mı peki? Kasığımda yanma var şuan benim.
Kesinlikle katılıyorum ilk transferimde ilk 3 gün hep yattım sonra bu böyle olmaz tutunan tutunur deyip ayaklandım yattığım zaman benim psikolojim bozuluyordu eee stres en büyük etkendir zaten bu süreçte. Ve 9. Günün akşamı silik çizgi ile pozitifi gördüm tabi 6.7 haftada düşük yaptım ama beta hcg 7000lere geldi hamile kalabildiğimi gördüm bu benim için çok farklı deneyimdi. Temmuzda düşük yaşadık ve ben anca toparladım nasipse bu cuma transferim olacak ve ben yine çok heyecanlıyımKızlar gerçekten yatmanın hiç bir anlamı yok ben 2 kez transfer oldum ikisinde de doktor kıpırdatmadı transfer olduğum masadan bile kaldırmadan odaya çıkardılar 1 saat yatırdılar eve geldim çoğunlukla yattım annemle aynı apartmanda oturuyorum kapıyı açmaya bile kalkamamıştım ve 2 kez de 2 embriyo transferimde negatif oldu vardır bir hayr tabi sonra merkez deştirdim burda transfer oldum kalk dedi doktor şaşırdım kalp kendin giyin hadi dedi ben tabi kendimi sıkıyorum sanki sıkmazsam bebek düşüverecekmiş gibi geldihiç bir faydası yok istersen saatlerce uçak yolculuğu Bile yapabilirsin dedi hatta çıktım eşim ertelendi yapmadılar sanmış eve geldim hiç yatmadım hemen hemen evi süpürmek hariç herşeyi yaptım zaten 3 gün de bir iğne için dışarı çıkıyordum onda da eve gelmedim bir mekana gidip oturduk sonra arabayla ailemle gezmeye gittim bir sürü yürüdüm hoplayıp zıplamadım tabi ama sakin yürüyüşler yaptım.doğru düzgün kahvaltı bile yapmadım hatta ilaçlarımı bile öyle saati saatine içmedim mesela gündüz 11 de uyandım zaten sabah ilaçlarımın vakti bile çoktan geçiyordu yani demem o ki ne kadar kasarsan kas rabbim ol demeyince olmuyor bırakın akışına öyle daha güzel geçiyor günler
Aynen öyle aslında sabretmek lazım. Ama insan fıtratı işte hemen oluversin istiyorHosgeldin
İşte bu yüzden erken test yapmayin diyorlar, tek cizgiyi görüp tedbiri birakmayalim diye ama biz sabirsiz davranip yapiyoruz.
İdrar testi yaniltici olabilir,az kalmis kan testini beklemekte fayda var.
Aaa ona cesaret edemezdımEvet hep 11 12 gibi
Kesinlikle canımHosgeldin
İşte bu yüzden erken test yapmayin diyorlar, tek cizgiyi görüp tedbiri birakmayalim diye ama biz sabirsiz davranip yapiyoruz.
İdrar testi yaniltici olabilir,az kalmis kan testini beklemekte fayda var.
Cok geç oluyor birde sabah öğle akşam olunca saati oluyor tabiiiAaa ona cesaret edemezdım
Bana hemşire sakın geciktirme eger geçiktirirsen haber ver süreci iptal etcz dediCok geç oluyor birde sabah öğle akşam olunca saati oluyor tabiii
Transferden sonra mı iptal dedi anlamadımBana hemşire sakın geciktirme eger geçiktirirsen haber ver süreci iptal etcz dedi
İki hamileliğimde de adet olacakmışım gibi ağrım vardı gebelik sürecince devam etti yani ağrınız varsa negatif diye bir şey yok canımİnşallahKaset test mi yaptınız yoksa erken gebelik testi mi? Benim ki kaset testti. Belirtileriniz var mı peki? Kasığımda yanma var şuan benim.
Aa neden ki iptallik kadar mıymışBana hemşire sakın geciktirme eger geçiktirirsen haber ver süreci iptal etcz dedi
Yok canım transfer oncesi süreci durdurcaz dediler cok onemli saatleri dediTransferden sonra mı iptal dedi anlamadım
Bilmiyorum öyle dedi diye saatınde aldım bende alarm kurdumAa neden ki iptallik kadar mıymış
Ama baksana saatinde almayanlarında tutuyoAa neden ki iptallik kadar mıymış
Evet canım önemli tabiki dikkat etmek lazımYok canım transfer oncesi süreci durdurcaz dediler cok onemli saatleri dedi
Merhaba ben Kıbrıs'ta tedavi görüyorum yumurta Donasyonu yaptırdım bu 3 yaptırmam oldu.Su an için memnunum ilk transferim tuttu 2 tutmadı bu 3 sonuç Bekliyorum.Cok basit ve çok kolay gidiliyor .Brnde uçakla gidip geliyorum 1 2 günde işlem hallediliyor donebilirsin istersen ertesi gün hemen dönersin.istanbulda oturuyorum bende .İlk transfer olucaksan değişiyor fiyatları 2 3 indirim uyguluyorlar.dondurma ücreti ve işlem ücreti aliyolar.Benimki Kaliteli taze emriyo 5.Gun emriyosubiz 13 yıllık evliyiz bende kist var 43 yaşındayım eşimde sorun yok çok nadir adet görüyorum 3 defa tüp bebek yaptırdık olmadı yumurtalarım kalitesiz yok gibi bişiy kıbrısta yumurta dönasyonu yaptırmak istiyoruz ücreti gidişi gelişi olanı olmayanı bilgi verebilir misiniz hiç uçağa da binmedik ankarada yaşıyoruz. yapıpta mutlu olan oldu mu uçak bileti ne kadar, kaç gün sürüyor aklımızda bir sürü soru var yardımcı olur musunuz lütfen
canımm selam,Evet doğal siklus estrofem tarzı ilaç kullanmadım transfer aşamasında, doğal takip yumurta 18mm olduğunda çatlatma iğnesi, 2gün sonra progestan fitil başladım günde üç kere hala devam ediyorum işte. Çoğunluk iğne ekstra haplar yazınca kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?