- 9 Mayıs 2022
- 3.912
- 3.522
- 83
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.341
Yarın günüm inşallah herşey belli olacakHerkesin idrarda çıkmayabiliyor en iyisi kan vermek
özelden nasıl yazılıyor isterseniz ordan da yazabilirsinizMerhaba ben Kıbrıs'ta tedavi görüyorum yumurta Donasyonu yaptırdım bu 3 yaptırmam oldu.Su an için memnunum ilk transferim tuttu 2 tutmadı bu 3 sonuç Bekliyorum.Cok basit ve çok kolay gidiliyor .Brnde uçakla gidip geliyorum 1 2 günde işlem hallediliyor donebilirsin istersen ertesi gün hemen dönersin.istanbulda oturuyorum bende .İlk transfer olucaksan değişiyor fiyatları 2 3 indirim uyguluyorlar.dondurma ücreti ve işlem ücreti aliyolar.Benimki Kaliteli taze emriyo 5.Gun emriyosu
İlk transferim baya tuzlu oldu 100000 TL bulduaşağı yukarı mesela sizinki kaç tl tuttu acaba
Daha çok varmış yapmayın bence yanıltıcı olabilir sonuçAcaba bende mi yapsam yarın öbür gün ya 8 Gün kaldı testime
canım senın dogal sıklusta sorun olmustu yazılarını okumustum ,Peki sürec nasıl ilerledi canin
Hayırlısı olsun canımYarın günüm inşallah herşey belli olacakolumsuzsa da olumluysa da kabulümüz nasip
Aynen vala yine beklicemDaha çok varmış yapmayın bence yanıltıcı olabilir sonuç
transfer olcaksın dımı canım?Benim liste baya kabarık
Günde 4 estrofem
2 redostim
1 e vitamini
1 folikasit
1 corasprin
Oksapar
Climara bant
Rabbim mucizesiyle versin inşallah sevindirsinYarın günüm inşallah herşey belli olacakolumsuzsa da olumluysa da kabulümüz nasip
herkeste beta artışı aynı olmuyor canım.İnşallah dediğiniz gibidir. Ama tüm belirtileri aynı anda yaşıyorum. Bir de 5. gün embriyosu olduğu için 6. günde belli olurdu gibi geliyor.
Bize niye sadece estrofemle aspirin verdilerBenim liste baya kabarık
Günde 4 estrofem
2 redostim
1 e vitamini
1 folikasit
1 corasprin
Oksapar
Climara bant
Bence yerleşme olabilir sizin artık normal değil mi. Gene de takip edin de hayırlısıyla vişet olmaz Allah’ın izniyle
Banada coraspin estrofem verildi folik asitleBize niye sadece estrofemle aspirin verdiler
uçak konaklama ilaçlar filan herşey dahil mi bu fiyatİlk transferim baya tuzlu oldu 100000 TL buldu
Lekelenme devam ederse doktora söyle hemen. Bu gibi durumlarda kan sulandırıcıları kesiyorlar canım.Çok açık pembe bi akıntı oldu bendede ya bugün 7.günüm korktum biraz daha kanda vermedim umarım sıkıntı yoktur
Ben de şu aşamada günde üç estrofem bir coraspin bir probiyotik ve folik asit alıyorum.Banada coraspin estrofem verildi folik asitle
Şimdide progestan iğne , oksapar iğne , coraspin estrofem kullanıyorum transfer sorasi eklenecekler var bakalım
özelden nasıl yazılıyor isterseniz ordan da yazabilirsiniz
Evet ama şu an siz ilk yaptiriyorsaniz bir araştırın çünkü herkeste farklı fiyat oluyor her hastane farklı alıyor araştırmanız lazım birde benim 4 sene önceydi İlk tarnsferim 2 tarnsferim geçen sene oldu şimdi de son transferim bu sene oldu ama hepsi farklı farkı siz araştırın isterseniz çünkü dolar Euro üzerinden aliyolar ücretiuçak konaklama ilaçlar filan herşey dahil mi bu fiyat
4 sene önce mi 100 bini buldu çok pahalıymışEvet ama şu an siz ilk yaptiriyorsaniz bir araştırın çünkü herkeste farklı fiyat oluyor her hastane farklı alıyor araştırmanız lazım birde benim 4 sene önceydi İlk tarnsferim 2 tarnsferim geçen sene oldu şimdi de son transferim bu sene oldu ama hepsi farklı farkı siz araştırın isterseniz çünkü dolar Euro üzerinden aliyolar ücreti
Biraz dinlenin isterseniz kan testine kadar. Dikkatli hareket edin nolur nolmaz gene de bide hemşirelere de söylemenizde de fayda varBakındım biraz yerleşme olarak çıkıyo ama biraz endişelendim ya
Kizlar onların hepsini kullandım baya ekliyolar .Şimdi de daha farklı ilaçlar verildiBen de şu aşamada günde üç estrofem bir coraspin bir probiyotik ve folik asit alıyorum.
Kontrolden sonra bana da eklenir iğneler fitiller serumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?