- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.321
Vala şanslı mi desek ne desek bilemedimAma baksana saatinde almayanlarında tutuyosen saatını mı kaçırdın
Bence yerleşme olabilir sizin artık normal değil mi. Gene de takip edin de hayırlısıyla vişet olmaz Allah’ın izniyleÇok açık pembe bi akıntı oldu bendede ya bugün 7.günüm korktum biraz daha kanda vermedim umarım sıkıntı yoktur
İnslalah yoktur canım benim de hiç bir belirtim yok bugün öğleden sonra baş dönmem oldu biraz hafif o kadar bugün 5.gunumÇok açık pembe bi akıntı oldu bendede ya bugün 7.günüm korktum biraz daha kanda vermedim umarım sıkıntı yoktur
İyi yapmisisn canım ben hep yanımda taşıyorumBilmiyorum öyle dedi diye saatınde aldım bende alarm kurdum
Evet haklısınız ben adet belirtilerim başladığı an test yaptım. Bir de ben ilk 5 gün hiçbir şey okumadım kendimi takip etmedim bir sıkıntım yoktu. 6. Gün baktım belirtiler var herkes de erkenden test yapmış ben de dayanamadım yaptım.Hosgeldin
İşte bu yüzden erken test yapmayin diyorlar, tek cizgiyi görüp tedbiri birakmayalim diye ama biz sabirsiz davranip yapiyoruz.
İdrar testi yaniltici olabilir,az kalmis kan testini beklemekte fayda var.
İnşallah canımBencede canım bekle daha net sonuç olur.Yinede moralini bozma hayırlısı olsun
beeennn :)Merhaba aranızda doğal siklus olacak varmi
E birbirmizden etkilenmemiz kacinilmaz sonEvet haklısınız ben adet belirtilerim başladığı an test yaptım. Bir de ben ilk 5 gün hiçbir şey okumadım kendimi takip etmedim bir sıkıntım yoktu. 6. Gün baktım belirtiler var herkes de erkenden test yapmış ben de dayanamadım yaptım.
Herkesin idrarda çıkmayabiliyor en iyisi kan vermekKaset yaptım bugün ama dün erken testti oda negatifti bence. Yani çok silik vardı onda ama o test biraz uyduruk olduğu için daha belirgin olmalıydı.
Bende adet olcak gibi artık ağrılarım oluyor. Kendimi biliyorum yani. Zaten 2 gün sonra da regl tarihim maalesef.
İnşallah dediğiniz gibidir. Ama tüm belirtileri aynı anda yaşıyorum. Bir de 5. gün embriyosu olduğu için 6. günde belli olurdu gibi geliyor.İki hamileliğimde de adet olacakmışım gibi ağrım vardı gebelik sürecince devam etti yani ağrınız varsa negatif diye bir şey yok canım
Acaba bende mi yapsam yarın öbür gün ya 8 Gün kaldı testimeEvet haklısınız ben adet belirtilerim başladığı an test yaptım. Bir de ben ilk 5 gün hiçbir şey okumadım kendimi takip etmedim bir sıkıntım yoktu. 6. Gün baktım belirtiler var herkes de erkenden test yapmış ben de dayanamadım yaptım.
Evet öyle. Aslında beklemeliydim ama dayanamadım. Hayırlı olsun ne diyelimHosgeldin
İşte bu yüzden erken test yapmayin diyorlar, tek cizgiyi görüp tedbiri birakmayalim diye ama biz sabirsiz davranip yapiyoruz.
İdrar testi yaniltici olabilir,az kalmis kan testini beklemekte fayda var.
aşağı yukarı mesela sizinki kaç tl tuttu acabaMerhaba ben Kıbrıs'ta tedavi görüyorum yumurta Donasyonu yaptırdım bu 3 yaptırmam oldu.Su an için memnunum ilk transferim tuttu 2 tutmadı bu 3 sonuç Bekliyorum.Cok basit ve çok kolay gidiliyor .Brnde uçakla gidip geliyorum 1 2 günde işlem hallediliyor donebilirsin istersen ertesi gün hemen dönersin.istanbulda oturuyorum bende .İlk transfer olucaksan değişiyor fiyatları 2 3 indirim uyguluyorlar.dondurma ücreti ve işlem ücreti aliyolar.Benimki Kaliteli taze emriyo 5.Gun emriyosu
Geçen aya baktımda benim oluyormuş yine canım o zamanda ağrımAlla alla bilemiyorum canım bende hiç olmaz agrı filan
Benim regl tarihim geçti. Transferin 4. günü regl tarihimde normalde. Ben de kendimi biliyorum canım haklısın. İnşallah bir mucize gerçekleşirKaset yaptım bugün ama dün erken testti oda negatifti bence. Yani çok silik vardı onda ama o test biraz uyduruk olduğu için daha belirgin olmalıydı.
Bende adet olcak gibi artık ağrılarım oluyor. Kendimi biliyorum yani. Zaten 2 gün sonra da regl tarihim maalesef.
Benim liste baya kabarıkHayırlı olsun siz ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?