Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İşte daha kan vermedim ya eğer sabaha kadar geçmezse kan vercem sabah direk hastaneye gidip bende onu düşündüm corasprin içiyorum onu kesebilir diye
Lekelenme devam ederse doktora söyle hemen. Bu gibi durumlarda kan sulandırıcıları kesiyorlar canım.
Ayakların altına yastık koy uzan tuvalet harici kalkma bir süre bol su iç.

Evet malesef oteli gidiş geliş iğneler ilaçlar transfer ücreti ve bazı testler şimdi daha pahalıdır tabiki herşey pahalı çünkü ama siz bir araştırıp öğrenin fiyatları
100 bin filan diyorlar bize de sizinki neden olmadı kistten filan mı

100 bin filan diyorlar bize de sizinki neden olmadı kistten filan mı
Yok benim kistim hiç birşeyim çok şükür yoktu ilk transferimde 3 Tane koydurdum tuttu 1 tanesi Sonra kalp atışları için gittik 5 6 haftada duyamadik boş gebelik oldu 2 transferde Hiç tutmadı .Sonra doktor daha temkinli olalım dedi testler falan yaptırdık polip çıktı 3 tane küçük küçük onlari yaptırdım aldırdım sonrası tekrar transfer oldum bekliyoruz bakalım

Merhaba, transfer oldum(4ocak) evet tahlil günümü bekliyorum şimdi, şu an folik asit ve progestan fitil devam ediyorum, transfer öncesi hiç bişey kullanmadım ilaç olarak, çatlatma iğnesi ile ilaçlara başladım. Nar suyu iyi demişlerdi günlük taze tükettim ama bir kaç gün, öyle özel birşey yapmadım açıkcası, doğal siklus daha rahat ama sadece sık kontrol oluyor hastane yakınsa o da problem olmuyor

Estrofemi açmı içmek gerekiyormuş bana hiç belirtmediler böyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…