- 10 Ocak 2023
- 119
- 57
- 33
- 43
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.361
Evet malesef oteli gidiş geliş iğneler ilaçlar transfer ücreti ve bazı testler şimdi daha pahalıdır tabiki herşey pahalı çünkü ama siz bir araştırıp öğrenin fiyatları4 sene önce mi 100 bini buldu çok pahalıymış
Lekelenme devam ederse doktora söyle hemen. Bu gibi durumlarda kan sulandırıcıları kesiyorlar canım.
Ayakların altına yastık koy uzan tuvalet harici kalkma bir süre bol su iç.
Biraz dinlenin isterseniz kan testine kadar. Dikkatli hareket edin nolur nolmaz gene de bide hemşirelere de söylemenizde de fayda var
100 bin filan diyorlar bize de sizinki neden olmadı kistten filan mıEvet malesef oteli gidiş geliş iğneler ilaçlar transfer ücreti ve bazı testler şimdi daha pahalıdır tabiki herşey pahalı çünkü ama siz bir araştırıp öğrenin fiyatları
Bendeİyi yapmisisn canım ben hep yanımda taşıyorum
Benim yumurtalarim çok küçük hiç yok gibi o yüzden kendi kendime doğal yoldan ne hamile kalabiliyorum ne de adet olabiliyorum ilaçlarla ancak oluyorum.Baska kişiden alındı dönor başka seçeneğimiz yoktusiz başka donerden mi aldılar yumurtayı sizden mi
Yok benim kistim hiç birşeyim çok şükür yoktu ilk transferimde 3 Tane koydurdum tuttu 1 tanesi Sonra kalp atışları için gittik 5 6 haftada duyamadik boş gebelik oldu 2 transferde Hiç tutmadı .Sonra doktor daha temkinli olalım dedi testler falan yaptırdık polip çıktı 3 tane küçük küçük onlari yaptırdım aldırdım sonrası tekrar transfer oldum bekliyoruz bakalım100 bin filan diyorlar bize de sizinki neden olmadı kistten filan mı
Merhaba, transfer oldum(4ocak) evet tahlil günümü bekliyorum şimdi, şu an folik asit ve progestan fitil devam ediyorum, transfer öncesi hiç bişey kullanmadım ilaç olarak, çatlatma iğnesi ile ilaçlara başladım. Nar suyu iyi demişlerdi günlük taze tükettim ama bir kaç gün, öyle özel birşey yapmadım açıkcası, doğal siklus daha rahat ama sadece sık kontrol oluyor hastane yakınsa o da problem olmuyorcanımm selam,
bende dogal sıklus ıle transfer olcam gıbı duruyor, bugun kontrole gıttım reglın ıkıncı gunuydu dogal sıklus dedı doktorum.
pazartesı kontrole gıtcem...
sen transfer oldun mu? oncesınde bıseyler kullandın mı acaba?
bana suan folık asıt kullan sadece dedı...
Biliyorum canım. Daha önce 3 transfer gecirdim her transferimde farklı ilaçlar eklendiKizlar onların hepsini kullandım baya ekliyolar .Şimdi de daha farklı ilaçlar verildi
Aynen canım bir de baya pahalıBiliyorum canım. Daha önce 3 transfer gecirdim her transferimde farklı ilaçlar eklendi
Bana aspirin bile vermediler sadece estrofemBize niye sadece estrofemle aspirin verdiler
Sen kan ver doktoruna yaz kanda verdim sonucum bu lekenmem var diye.İşte daha kan vermedim ya eğer sabaha kadar geçmezse kan vercem sabah direk hastaneye gidip bende onu düşündüm corasprin içiyorum onu kesebilir diye
Alla alla sonra vercektirBana aspirin bile vermediler sadece estrofem
Hemde nasılAynen canım bir de baya pahalı
Sen kan ver doktoruna yaz kanda verdim sonucum bu lekenmem var diye.
Estrofemi açmı içmek gerekiyormuş bana hiç belirtmediler böyle birşeyBana da özel bi dikkat belirtmediler estrofemle alakali. Sabah aç akşam aç dendi. Aç almayi unuttugumda yazdim tok alin dendi.
Doktor ya da hemsire ne dediyse ona harfiyyen uymak gerek. Ben sabah fix her gün 10.00 da uyaniyorum kendi kendime,sabahi saati saatinde almis oluyorum. Akşamda ortalama 18-19 arasi aç almis oluyorum
Estrofem yetiyor herşeye maşallah zaten doktor bana hiç biraktirmadi onceden 2 şer taneydi sonra 3 çıktı sonra 4 çıktı en son 5 yaptıkBana aspirin bile vermediler sadece estrofem
Yok canım aç tok fark etmiyor dediler bende sordumEstrofemi açmı içmek gerekiyormuş bana hiç belirtmediler böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?