Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

En son rahim kalinligim 8.6 di transfere de o şekilde girdim şimdi nasıl bilmiyorum hiç ilaçlarda çoğaldı olmuştur heralde bir 10 falan
Çok güzel olmuş kalınlık maşallah 7 üstü kabul ediliyor zaten benim bunca ilaçlar 7.2 oldu geçen ay işte bakalım bu ay ne olcak

Çok açık pembe benimde akıntıyla karışık kanama gibi değil ama peçeteye geliyo uzun sürmez inş tedirgin oldum çok sakince kanı bekliyodum çünkü
Progestan dex yapıyorum her gün ama yeterli mi gelmiyo anlamadım fitil kullanıyorum sabah akşam
İnşallah canım gecmezse de korkma iğneyle hemen kahveye dönüyor.
Benim 10. Haftaya kadar lekelenmem vardı içerde kanama alanı filan yoktu.

Çok güzel olmuş kalınlık maşallah 7 üstü kabul ediliyor zaten benim bunca ilaçlar 7.2 oldu geçen ay işte bakalım bu ay ne olcak
Evet çok şükür herşey yolundaydı .tarnsferde ve rahimdede emriyoda da sıkıntı çıkmadı zaten taze dondurulmustu.insallah bu sefer tutar

Devam ederse belki bi doz daha yaptırır canım bekle sakince kalkma bu süreç te doktorum bana bol istirahat demişti 7. Günümde kanamam olunca. Yaşadıgım için bu şekilde söylüyorum sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…