- 12 Mart 2019
- 16.372
- 35.855
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.381
İnşallah canım gecmezse de korkma iğneyle hemen kahveye dönüyor.Sabah bende öyle düşünüyorum canım erkenden gidip vereyim diyorum bakalım inş geçerde
Allah yardım etsin hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahHemde nasıl
Şuan o hazırlıktayım canım evet haftaya salı kontrolüm var herşey yolundaysa inşallah belli olur bakalımtransfer olcaksın dımı canım?
trasnfer hazırlıgındasın
Benim rahim inatcı zor kalınlaşıyor ama bunu farketmeden önce bende sadece estrofemle asprin kullanmıştımBize niye sadece estrofemle aspirin verdiler
En son rahim kalinligim 8.6 di transfere de o şekilde girdim şimdi nasıl bilmiyorum hiç ilaçlarda çoğaldı olmuştur heralde bir 10 falanBenim rahim inatcı zor kalınlaşıyor ama
He tamam canım o zaman bende diyorum tok içtiğimden mi benim rahim az kalınlaştıYok canım aç tok fark etmiyor dediler bende sordum
Amin canımAllah yardım etsin hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
Çok güzel olmuş kalınlık maşallah 7 üstü kabul ediliyor zaten benim bunca ilaçlar 7.2 oldu geçen ay işte bakalım bu ay ne olcakEn son rahim kalinligim 8.6 di transfere de o şekilde girdim şimdi nasıl bilmiyorum hiç ilaçlarda çoğaldı olmuştur heralde bir 10 falan
İnşallah benmkide inatlasmaz bu seferBenim rahim inatcı zor kalınlaşıyor ama bunu farketmeden önce bende sadece estrofemle asprin kullanmıştım
Önceden yaşadınmı böyle bir sorun canım. Yaşamadıysan olmazdır benceİnşallah benmkide inatlasmaz bu sefer
Yok yaşamadım kuzum merkezi değiştirince herseyden korkar oldumÖnceden yaşadınmı böyle bir sorun canım. Yaşamadıysan olmazdır bence
Bana bu sekilde söylendi. Ayni ilaclari dr.lar farkli sekillerde kullandiriyorlarEstrofemi açmı içmek gerekiyormuş bana hiç belirtmediler böyle birşey
İnşallah canım gecmezse de korkma iğneyle hemen kahveye dönüyor.
Benim 10. Haftaya kadar lekelenmem vardı içerde kanama alanı filan yoktu.
Yok yok alakası yok onunla canımHe tamam canım o zaman bende diyorum tok içtiğimden mi benim rahim az kalınlaştı
Evet çok şükür herşey yolundaydı .tarnsferde ve rahimdede emriyoda da sıkıntı çıkmadı zaten taze dondurulmustu.insallah bu sefer tutarÇok güzel olmuş kalınlık maşallah 7 üstü kabul ediliyor zaten benim bunca ilaçlar 7.2 oldu geçen ay işte bakalım bu ay ne olcak
Amin canım
Yalnız hiç bir belirti ve kanamam yok anlamadım bendeÇok güzel olmuş kalınlık maşallah 7 üstü kabul ediliyor zaten benim bunca ilaçlar 7.2 oldu geçen ay işte bakalım bu ay ne olcak
Devam ederse belki bi doz daha yaptırır canım bekle sakince kalkma bu süreç te doktorum bana bol istirahat demişti 7. Günümde kanamam olunca. Yaşadıgım için bu şekilde söylüyorum sanadaÇok açık pembe benimde akıntıyla karışık kanama gibi değil ama peçeteye geliyo uzun sürmez inş tedirgin oldum çok sakince kanı bekliyodum çünkü
Progestan dex yapıyorum her gün ama yeterli mi gelmiyo anlamadım fitil kullanıyorum sabah akşam
Cok iyi cok kabız olmazsınKizlaaaar ben asiri su icmekten sanirim tuvaletten cikamiyorum ama frnalik geldi artiksizlerde durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?