Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

cok sagol canımmm
ınsallaahhh saglıkla poztıf gorursun,
ortalama kac gun gıttın kontrole acaba ?
adetın kacıncı gun trasnfer oldun?
hastane cok yakın degıl ,ordna işe geliyorum birde o biraz sıkıntı :) neyse saglıkla olsunda ne yapalım

sizde kist yok demekki benim kist var yumurta kalitem yok denecek kadar düşük inşallah sizinki olur ikiz ikiz

Dogru demis ben tup bebekten sonra dogal hanile kaldim ha benim ki yine dis gebelik oldu ama tuttu yani. Vucuttaa hala o hormonlar varken neden denemeyesin

sizde kist yok demekki benim kist var yumurta kalitem yok denecek kadar düşük inşallah sizinki olur ikiz ikiz
Ayy Allah razı olsun inşallah Keşke çok güzel olur vala olursa ama ikiz olursa alinicak bir tanesi kaldıramazsin dedi doktor.Allah herkese nasio etsin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese tutsa sağlıkla kucağına alsam başka bişey istemem

Benim yumurtalarim çok küçük hiç yok gibi o yüzden kendi kendime doğal yoldan ne hamile kalabiliyorum ne de adet olabiliyorum ilaçlarla ancak oluyorum.Baska kişiden alındı dönor başka seçeneğimiz yoktu
Yumurtalıklar küçük olunca rahımde normalden küçük oluyomuş sende oyle bişeyvar mı kuzum yoksa rahım normal boyutlarda mı?

Yumurtalıklar küçük olunca rahımde normalden küçük oluyomuş sende oyle bişeyvar mı kuzum yoksa rahım normal boyutlarda mı?
Rahim sadece dar dedi doktor bir sorun yok dedi ama yumurtalıklarım yok denecek kadar küçük canım o yüzden de adet normal olamıyorum ilaçlarla oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…