- 12 Mart 2019
- 16.372
- 35.855
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.401
Kaçıncı günündesin canım8 gün beklemek zor şu an benim için heyecanlandım
Devam ederse belki bi doz daha yaptırır canım bekle sakince kalkma bu süreç te doktorum bana bol istirahat demişti 7. Günümde kanamam olunca. Yaşadıgım için bu şekilde söylüyorum sanada
Çalışıyomuydun senEve gidince dinlencem canım
Ben günde 1 litre içiyorum daha fazla içemiyorum zatenKizlaaaar ben asiri su icmekten sanirim tuvaletten cikamiyorum ama frnalik geldi artiksizlerde durum nedir
5 günüm bugün canımKaçıncı günündesin canım
cok sagol canımmmMerhaba, transfer oldum(4ocak) evet tahlil günümü bekliyorum şimdi, şu an folik asit ve progestan fitil devam ediyorum, transfer öncesi hiç bişey kullanmadım ilaç olarak, çatlatma iğnesi ile ilaçlara başladım. Nar suyu iyi demişlerdi günlük taze tükettim ama bir kaç gün, öyle özel birşey yapmadım açıkcası, doğal siklus daha rahat ama sadece sık kontrol oluyor hastane yakınsa o da problem olmuyor
hadı hayırlı olsun canımmm,Şuan o hazırlıktayım canım evet haftaya salı kontrolüm var herşey yolundaysa inşallah belli olur bakalım
Ben oldum bugun 5. GunumMerhaba aranızda doğal siklus olacak varmi
sizde kist yok demekki benim kist var yumurta kalitem yok denecek kadar düşük inşallah sizinki olur ikiz ikizYok benim kistim hiç birşeyim çok şükür yoktu ilk transferimde 3 Tane koydurdum tuttu 1 tanesi Sonra kalp atışları için gittik 5 6 haftada duyamadik boş gebelik oldu 2 transferde Hiç tutmadı .Sonra doktor daha temkinli olalım dedi testler falan yaptırdık polip çıktı 3 tane küçük küçük onlari yaptırdım aldırdım sonrası tekrar transfer oldum bekliyoruz bakalım
Dogru demis ben tup bebekten sonra dogal hanile kaldim ha benim ki yine dis gebelik oldu ama tuttu yani. Vucuttaa hala o hormonlar varken neden denemeyesinKızlar ben ocakta değil galiba şubat ya da nisan da transfer olucam dün düşük yaptım bugün dr a gittik nisana kadar doğal yolla dene olma olasılığı tüp bebekten sonra çok yüksek dedi böyle bir şey bilen var mı?? Ben şubat adetimle başlamak istediğimi söyledim doktora nisana kadar bekleyemem dedim
Yok cok sukur benim hic buzamana kadar kabizligim olmadi . Masallah diyimCok iyi cok kabız olmazsın
Ayy Allah razı olsun inşallahsizde kist yok demekki benim kist var yumurta kalitem yok denecek kadar düşük inşallah sizinki olur ikiz ikiz
Kistim yok şükürsizde kist yok demekki benim kist var yumurta kalitem yok denecek kadar düşük inşallah sizinki olur ikiz ikiz
Yumurtalıklar küçük olunca rahımde normalden küçük oluyomuş sende oyle bişeyvar mı kuzum yoksa rahım normal boyutlarda mı?Benim yumurtalarim çok küçük hiç yok gibi o yüzden kendi kendime doğal yoldan ne hamile kalabiliyorum ne de adet olabiliyorum ilaçlarla ancak oluyorum.Baska kişiden alındı dönor başka seçeneğimiz yoktu
Aynen transferde başlatıyo iğne ve asprineAlla alla sonra vercektir
Rahim sadece dar dedi doktor bir sorun yok dedi ama yumurtalıklarım yok denecek kadar küçük canım o yüzden de adet normal olamıyorum ilaçlarla oluyorumYumurtalıklar küçük olunca rahımde normalden küçük oluyomuş sende oyle bişeyvar mı kuzum yoksa rahım normal boyutlarda mı?
Ay ne 8 i okadar beklenir mi5 günüm bugün canım8 günüm kaldı
Oh süper maşallah darısı başımaYok cok sukur benim hic buzamana kadar kabizligim olmadi . Masallah diyim
Yok yok olmaz birşey canım güzelce kalınlaşırYok yaşamadım kuzum merkezi değiştirince herseyden korkar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?