- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.421
Benımde oldu o içerde kanama alanı yoktu ama lekelenmem oluyodu kahve neden oluyomuş ki o? Yerleşiyo ondan demişti doktorİnşallah canım gecmezse de korkma iğneyle hemen kahveye dönüyor.
Benim 10. Haftaya kadar lekelenmem vardı içerde kanama alanı filan yoktu.
Benimkide oksapara öyle başlatıcak sanırımAynen transferde başlatıyo iğne ve asprine
Aynen vala ya sorma beklemek çok zor şu an bana 13 gün sonra test yap dedi 5 gün gitti kaldı 8 gün erken den yaparsam umutsuzda olmak istemedim ne bilimAy ne 8 i okadar beklenir mi
10. Gün kan verdiriyor doktor bize
Evet doğruBana bu sekilde söylendi. Ayni ilaclari dr.lar farkli sekillerde kullandiriyorlar
İnşallahYok yok olmaz birşey canım güzelce kalınlaşır
Oksapar ben çok kullandım hala da kullanıyorumBenimkide oksapara öyle başlatıcak sanırım
Sabah 2 akşam 2 alıyorum canım şuandaYok yok alakası yok onunla canımKaçar tane alıyorsun günde
Çalışıyomuydun sen
Ama 13. Gün cok saçma uzun bi süre yani.Aynen vala ya sorma beklemek çok zor şu an bana 13 gün sonra test yap dedi 5 gün gitti kaldı 8 gün erken den yaparsam umutsuzda olmak istemedim ne bilim
2 gun daha dayan bence5 günüm bugün canım8 günüm kaldı
İnşallah güzek haberlerini alırızEvet çok şükür herşey yolundaydı .tarnsferde ve rahimdede emriyoda da sıkıntı çıkmadı zaten taze dondurulmustu.insallah bu sefer tutar
Neyse ki masa başıymışEvet canım dün başladım masa başı diye
Kizlar yerleşme kanaması diyolar ama ben onu hiç yaşamadım peki olmayınca kanama tutmuyor mu kiBenımde oldu o içerde kanama alanı yoktu ama lekelenmem oluyodu kahve neden oluyomuş ki o? Yerleşiyo ondan demişti doktor
Kaç gün oldu transfer olalıYalnız hiç bir belirti ve kanamam yok anlamadım bende
Ayyy inşallah canım benim sabırsızlıkla bekliyorum o günüİnşallah güzek haberlerini alırız
Valla tutup tutmamasını bıle gectım beklemek banada zor gelıyo ya en zor sürec bu zatenAynen vala ya sorma beklemek çok zor şu an bana 13 gün sonra test yap dedi 5 gün gitti kaldı 8 gün erken den yaparsam umutsuzda olmak istemedim ne bilim
Neyse ki masa başıymış
Geçen hamileliğimde bende kullanmıştım bunda verecekmi tam bilmiyorum.Oksapar ben çok kullandım hala da kullanıyorum
5 gün oldu 6 0cakta oldumKaç gün oldu transfer olalı
İnşallah kesilir canım korkma basit bi yerlesmedir muhtemelen1 hafta aldım izinde bu hafta başladım mecbur bakalım dinleneyim gidişat nolcak kesilsin istiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?