- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.441
Yok yok illa olmuyo yerleşme kanaması kuzumKizlar yerleşme kanaması diyolar ama ben onu hiç yaşamadım peki olmayınca kanama tutmuyor mu ki
Hemde nasıl birde onun yanında başka bir iğne daha kullanıyorum 2 side göbektenGeçen hamileliğimde bende kullanmıştım bunda verecekmi tam bilmiyorum.
Hiçte sevmiyorum onu cok yakıyo
Of of rabbim yardımcımız olsunHemde nasıl birde onun yanında başka bir iğne daha kullanıyorum 2 side göbekten
Ay inslalah onda çok endişeliyim ya herkes yerleşme kanaması yaşıyor hemde çoğu yaniYok yok illa olmuyo yerleşme kanaması kuzum
Benimde bu ay başlayasım var ama eşim bunca ilaç kullanıyosun oda kalsın diyor. Doktorda zaten kan sulandırıcının etkisini bozabilir dedi. Ondan korkuyorumİnşallah
Daha nar suyuna da başlayamadım yarın gidip almam lazım
belirti arama canım herkeste olmayabiliyor kanamada olmasın zaten kız5 gün oldu 6 0cakta oldum
Kesinlikle beklemek zor ama olsun ya ağrılar acılar yapılan işlemler falan ne bilim uğraşıyorsun o kadar maddi manevi zor yanı olsun isterim cabaliyorz en azındanValla tutup tutmamasını bıle gectım beklemek banada zor gelıyo ya en zor sürec bu zaten
Bende ilk transferımde yerleşme kanamam yok diye cok endişelenmiştim sonra 10. Gunu pozitifi gordum 12. Gun yerleşme kanaması oldu mesela benım gec oldu. Ama cok fazla olmayanda var hatta bi kere kanaması olmuştu arkadasın megerse progestan fitil yapmış negatif gordu.Ay inslalah onda çok endişeliyim ya herkes yerleşme kanaması yaşıyor hemde çoğu yani
Yoo, genelde o tarz bi kanama yaşanirsa moral bozuklugu olmasin diye pozitife yoruyorlar. Çok değisken bir belirti.bazisinda pozitif belirtisi bazisinda negatif..Kizlar yerleşme kanaması diyolar ama ben onu hiç yaşamadım peki olmayınca kanama tutmuyor mu ki
Anam perim de burdaymışbelirti arama canım herkeste olmayabiliyor kanamada olmasın zaten kız
Nasıl gidiyor süreçbeeennn :)
Olmasin tâbi kötü olucaksa kanamada ama herkes çoğu kanaması oluyor yerleşme ve belirti de oluyor benim hiç yok erken mi acaba olabilir mi?belirti arama canım herkeste olmayabiliyor kanamada olmasın zaten kız
Burdayım bendeeAnam perim de burdaymış
Evet doğal siklus trasfer sürecicanım senın dogal sıklusta sorun olmustu yazılarını okumustum ,
yıne mı dogal sıklus deneyecek doktorun ?
başladın mı ?
dogal sıklus trasnfer surecı mı bu arada ,tüp bebek işlemi mi?
Hoş geldin canım naber nasilsinBurdayım bendee
Merhaba ben Kıbrıs'ta tedavi görüyorum yumurta Donasyonu yaptırdım bu
Çok uzun değil mi ya 13. Gün mü belli olur dediler5 günüm bugün canım8 günüm kaldı
Bence hiç öyle düşünme herkesin vücudu farklı belirtileri farklı. Öyleki aynı kadının her hamileliği farklı geçiyorOlmasin tâbi kötü olucaksa kanamada ama herkes çoğu kanaması oluyor yerleşme ve belirti de oluyor benim hiç yok erken mi acaba olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?