Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

İnşallah
Daha nar suyuna da başlayamadım yarın gidip almam lazım
Benimde bu ay başlayasım var ama eşim bunca ilaç kullanıyosun oda kalsın diyor. Doktorda zaten kan sulandırıcının etkisini bozabilir dedi. Ondan korkuyorum

Ay inslalah onda çok endişeliyim ya herkes yerleşme kanaması yaşıyor hemde çoğu yani
Bende ilk transferımde yerleşme kanamam yok diye cok endişelenmiştim sonra 10. Gunu pozitifi gordum 12. Gun yerleşme kanaması oldu mesela benım gec oldu. Ama cok fazla olmayanda var hatta bi kere kanaması olmuştu arkadasın megerse progestan fitil yapmış negatif gordu.

Kizlar yerleşme kanaması diyolar ama ben onu hiç yaşamadım peki olmayınca kanama tutmuyor mu ki
Yoo, genelde o tarz bi kanama yaşanirsa moral bozuklugu olmasin diye pozitife yoruyorlar. Çok değisken bir belirti.bazisinda pozitif belirtisi bazisinda negatif..

Olmasin tâbi kötü olucaksa kanamada ama herkes çoğu kanaması oluyor yerleşme ve belirti de oluyor benim hiç yok erken mi acaba olabilir mi?
Bence hiç öyle düşünme herkesin vücudu farklı belirtileri farklı. Öyleki aynı kadının her hamileliği farklı geçiyor Bekleyelim test yapıp görelim yapmayı düşünüyormusun gününü beklicekmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…