- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.461
Oda doğru canımBence hiç öyle düşünme herkesin vücudu farklı belirtileri farklı. Öyleki aynı kadının her hamileliği farklı geçiyorBekleyelim test yapıp görelim yapmayı düşünüyormusun gününü beklicekmisin
Evet ya sorma malesef çok uzun ilk transferimde 12 gündü 2 ncı transfer de 14 gün verdiler bunda da 13 gün dediler o yüzden gününü bekliyorum ama içimden yapmakta geliyor erken mi bilmiyorumÇok uzun değil mi ya 13. Gün mü belli olur dediler
Himm anladım canimYoo, genelde o tarz bi kanama yaşanirsa moral bozuklugu olmasin diye pozitife yoruyorlar. Çok değisken bir belirti.bazisinda pozitif belirtisi bazisinda negatif..
5. Gun mebrıyosu mu?Evet ya sorma malesef çok uzun ilk transferimde 12 gündü 2 ncı transfer de 14 gün verdiler bunda da 13 gün dediler o yüzden gününü bekliyorum ama içimden yapmakta geliyor erken mi bilmiyorum
Hım anladım canım bakalım hayırlısı inşallah bekliyecegim mecburBende ilk transferımde yerleşme kanamam yok diye cok endişelenmiştim sonra 10. Gunu pozitifi gordum 12. Gun yerleşme kanaması oldu mesela benım gec oldu. Ama cok fazla olmayanda var hatta bi kere kanaması olmuştu arkadasın megerse progestan fitil yapmış negatif gordu.
Aynen canım 2 tane taze dondurulmus emriyo koyuldu canımDemek ki o doktorlar öyle istiyor o zmn sen doktoruna göre hareket et kaç embriyo transferi oldu peki
Evet canım 5.Gun emriyosu 5 tane çıktı 1 tanesini koydurdum tutmadı 4 tanesini de dondurdum .2 sini koydurdum 2 kaldı bakalım5. Gun mebrıyosu mu?
İğneler yavaştan sinyal veriyor kalçadan olanlarBen de şu aşamada günde üç estrofem bir coraspin bir probiyotik ve folik asit alıyorum.
Kontrolden sonra bana da eklenir iğneler fitiller serumlar
5. Gun embrıyosu için 13. Gun cok gec geldi bana ama yınede doktorun daha iyi bilir kuzumAynen canım 2 tane taze dondurulmus emriyo koyuldu canım
Çok çöl teşekkür ederim rabbim inanıyorum ki hepimize nasip edecek herkes için dua ediyorumHayırlı olsunn canımmm
Hayırlı olsun güzel bişey değil mi değerHayırlı olsunn canımmm
Birde yumurta Donasyonu o yüzden sanırım normal devlet hastanelerinden çok çok farklı hem ilaç hem sistem olarak i yüzden de olabilirdi5. Gun embrıyosu için 13. Gun cok gec geldi bana ama yınede doktorun daha iyi bilir kuzum
Hadi hayirlisi olsun kuzumBugün oldu transferim kızlarr
İnşallah kesilir canım korkma basit bi yerlesmedir muhtemelen
Aminnn, çok fazla nötr hissediyorumm bebeyi verdiklerinde ağlarım sanıyordum ama dondum kaldımHadi hayirlisi olsun kuzum
Ben 2.günü tedaviye başladım, 7. 9. 11. Ve en son 13. Günde 18 mm yumurta ile son kontrolümü oldum hiç ilaç vermedi o güne kadar. 13. Gününde başladık çatlatma iğnesi oldum 15. Gün progestan fitil başladım günde 3kere ve folik asit. 20. Günde transfer olmuş oldu. Hastane yakın belki bu yüzden sık çağırmış olabilir beni.cok sagol canımmm
ınsallaahhh saglıkla poztıf gorursun,
ortalama kac gun gıttın kontrole acaba ?
adetın kacıncı gun trasnfer oldun?
hastane cok yakın degıl ,ordna işe geliyorum birde o biraz sıkıntı :) neyse saglıkla olsunda ne yapalım
Bekleyebilşrsen tabi daha iyi canımOda doğru canımAy içimden yapmak geliyor aslında en azından silikte olsa belki çıkar diye umut ediyorum .bir tarftanda gününü bekle az kaldı en azından haftasonuna kadar diye muhakkaktayim yani bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?