Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Canım biliyorum. Birde folik asit karşıtları var neymiş otizm ondan oluyormuş insan bi yerden sonra etkileniyor
Bazı vucutlarda ile alakalı sknti oluyor folik asit emilimi az oluyor o yüzden bu kişiler de önemli kullanmak bazisina da fazla gelebilir ama doktora söyledim ben bunu fazlalığı.atiyor vücut dedi

Kandan ölçtürdüğünde cok mu düşüktü folikasit degerın canım
Bunu bilmiyorum kanda bakılmadı hiç.
Ama ben folikasite transfer hazırlığı başladığında başlamıştım multivitamin şeklindeydi.
Her vücut aynı olmayabiliyor bazı bünyeye yetersiz gelirmiş. Yükleme doz şeklinde içeriği yüksek folik Asit kullanmam gerekiyor muş

Canım biliyorum. Birde folik asit karşıtları var neymiş otizm ondan oluyormuş insan bi yerden sonra etkileniyor
Evet bundan olduğu düşünülüyor muş kesin değil ama.
Kullanmasak daha kötü nöral tüp defecti gelişebiliyor.
Benim gibi nöral tüp defecti gebeliği geçirenler için kullanmama gibi bir durum söz konusu bile değil

Bazı vucutlarda ile alakalı sknti oluyor folik asit emilimi az oluyor o yüzden bu kişiler de önemli kullanmak bazisina da fazla gelebilir ama doktora söyledim ben bunu fazlalığı.atiyor vücut dedi
Evet canım mesela epilepsi hastalarında folikasit kullanımı hiçbir işe yaramıyormuş yani fazla kullanmaları gerekiyor muş.
Benim böyle bir geçmişim olduğu için yüksek mg folik Asit kullanmam gerekiyor

Kızlar ben cumartesi günü oldum transferimi çok heyecanlıyım ve açıkçası hiçbir şey hissetmiyorum çok garip bugün 3.günüm acaba erken olduğu için mi böyle hiç hissetmiyorum bilemedim. Bu cumartesi yani ayın 14ünde idrar testi yapmamı söyledi doktorum, pazartesi de kan vermeye gideceğim. İlk denemem aşırı gerginim

Benım folik asit degerım normal sınırlar içinde kullanmamam daha mı iyi hamıleyken?
Normal düzeyde kullan mg dikkat yeterli yine kullanabilirsin mesela birini biliyorum kaç kutu folik asit kullanmış değeri gene de düşüktü. Ben doktora dedim bu değere bakalimmi diye oda gerek yok dedi fazlasını vücut atıyor dedi. Ama herşeyin fazlası tabiki ne olursa olsun zarar bana göre mg dikkat etsek daha iyi

Gerilme sakin ol canım herşey kendiliğinden ilerleyecek güzel dusunmeye çalış kafanı meşgul et odaklanma tamamen dua et bekle inşallah

Gerilme sakin ol canım herşey kendiliğinden ilerleyecek güzel dusunmeye çalış kafanı meşgul et odaklanma tamamen dua et bekle inşallah
İnşallah tutulur bebeklerimiz o kadar ağır bir psikoloji ki.. Gün içinde farketmiyorum bile çok takılmıyorum ama akşam olur olmaz hop internetten araştırmaya başlıyorum tutamıyorum kendimi

Belirti aramak için cok erken canım.
Öncelikle pozitif düşünmeyi hiç bırakmıyoruz

İnşallah tutulur bebeklerimiz o kadar ağır bir psikoloji ki.. Gün içinde farketmiyorum bile çok takılmıyorum ama akşam olur olmaz hop internetten araştırmaya başlıyorum tutamıyorum kendimi
İlk denemen olduğu için endiseli heycanlisin ama defalarca denesen gene aynı duyguda oluyoruz sadece stresin seni ele gecirmesin bebeginle konuş belirti arama kendinde biliyorum hepsini düşünüyoruz ama biraz frenlicez kendimizi olumlu düşünmeye çalışmak her zaman iyidr

Kızlar vitaminleri internetten aldığımızda sorgulayabileceğimiz biryer varmı gercekmi değilmi diye ya ben internetten aldım bugün geldide biraz ambalajı falan değişik geldi sabahtan beride arıyorum bulamadım birtürlü sorgulayabilecek bir yer

Tüh üstünde barkod falan var mı okutuyormuşsun öyle bir şey duymuştum bir baksana

E devlet üzerinden sanırım bi takım şeyler vardı ama bunda da geçerli mi bilemiyorum bi de orayı araştırın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…