- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.501
Kandan ölçtürdüğünde cok mu düşüktü folikasit degerın canımAklıma gelirse değil düzenli iç canım.
Cok cok önemli biliyosun benim bebeğin başına gelenleri folikasit eksikliğinden denildi
Öyle yapcam artıkBoşver kuzum doktorun ne dediyse ona uy sen
Canım biliyorum. Birde folik asit karşıtları var neymiş otizm ondan oluyormuş insan bi yerden sonra etkileniyorAklıma gelirse değil düzenli iç canım.
Cok cok önemli biliyosun benim bebeğin başına gelenleri folikasit eksikliğinden denildi
Aaaa o da mı var onu hiç duymamıştımCanım biliyorum. Birde folik asit karşıtları var neymiş otizm ondan oluyormuş insan bi yerden sonra etkileniyor
Bazı vucutlarda ile alakalı sknti oluyor folik asit emilimi az oluyor o yüzden bu kişiler de önemli kullanmak bazisina da fazla gelebilir ama doktora söyledim ben bunu fazlalığı.atiyor vücut dediCanım biliyorum. Birde folik asit karşıtları var neymiş otizm ondan oluyormuş insan bi yerden sonra etkileniyor
Benım folik asit degerım normal sınırlar içinde kullanmamam daha mı iyi hamıleyken?Bazı vucutlarda ile alakalı sknti oluyor folik asit emilimi az oluyor o yüzden bu kişiler de önemli kullanmak bazisina da fazla gelebilir ama doktora söyledim ben bunu fazlalığı.atiyor vücut dedi
Bunu bilmiyorum kanda bakılmadı hiç.Kandan ölçtürdüğünde cok mu düşüktü folikasit degerın canım
Evet bundan olduğu düşünülüyor muş kesin değil ama.Canım biliyorum. Birde folik asit karşıtları var neymiş otizm ondan oluyormuş insan bi yerden sonra etkileniyor
Hayır canım bebeğin beyin gelişimi için çok önemli normal olsa bile kullanılıyo ilk üç ayBenım folik asit degerım normal sınırlar içinde kullanmamam daha mı iyi hamıleyken?
Evet canım mesela epilepsi hastalarında folikasit kullanımı hiçbir işe yaramıyormuş yani fazla kullanmaları gerekiyor muş.Bazı vucutlarda ile alakalı sknti oluyor folik asit emilimi az oluyor o yüzden bu kişiler de önemli kullanmak bazisina da fazla gelebilir ama doktora söyledim ben bunu fazlalığı.atiyor vücut dedi
Normal düzeyde kullan mg dikkat yeterli yine kullanabilirsin mesela birini biliyorum kaç kutu folik asit kullanmış değeri gene de düşüktü. Ben doktora dedim bu değere bakalimmi diye oda gerek yok dedi fazlasını vücut atıyor dedi. Ama herşeyin fazlası tabiki ne olursa olsun zarar bana göre mg dikkat etsek daha iyiBenım folik asit degerım normal sınırlar içinde kullanmamam daha mı iyi hamıleyken?
Gerilme sakin ol canım herşey kendiliğinden ilerleyecek güzel dusunmeye çalış kafanı meşgul et odaklanma tamamen dua et bekle inşallahKızlar ben cumartesi gnü oldum transferimi çok heyecanlıyım ve açıkçası hiçbir şey hissermiyorum çok garipbugün 3.günüm acaba erken olduğu için mi böyle hiç hissetmiyorum bilemedim. Bu umartesi yani ayın 14ünde idrar testi yapmamı söyledi doktorum, pazartesi de kan vermeye gideceğim. İlk denemem aşırı gerginim
İnşallah tutulur bebeklerimiz o kadar ağır bir psikoloji ki.. Gün içinde farketmiyorum bile çok takılmıyorum ama akşam olur olmaz hop internetten araştırmaya başlıyorum tutamıyorum kendimiGerilme sakin ol canım herşey kendiliğinden ilerleyecek güzel dusunmeye çalış kafanı meşgul et odaklanma tamamen dua et bekle inşallah
Belirti aramak için cok erken canım.Kızlar ben cumartesi günü oldum transferimi çok heyecanlıyım ve açıkçası hiçbir şey hissetmiyorum çok garipbugün 3.günüm acaba erken olduğu için mi böyle hiç hissetmiyorum bilemedim. Bu cumartesi yani ayın 14ünde idrar testi yapmamı söyledi doktorum, pazartesi de kan vermeye gideceğim. İlk denemem aşırı gerginim
İlk denemen olduğu için endiseli heycanlisin ama defalarca denesen gene aynı duyguda oluyoruz sadece stresin seni ele gecirmesin bebeginle konuş belirti arama kendinde biliyorum hepsini düşünüyoruz ama biraz frenlicez kendimizi olumlu düşünmeye çalışmak her zaman iyidrİnşallah tutulur bebeklerimiz o kadar ağır bir psikoloji ki.. Gün içinde farketmiyorum bile çok takılmıyorum ama akşam olur olmaz hop internetten araştırmaya başlıyorum tutamıyorum kendimi
Tüh üstünde barkod falan var mı okutuyormuşsun öyle bir şey duymuştum bir baksanaKızlar vitaminleri internetten aldığımızda sorgulayabileceğimiz biryer varmı gercekmi değilmi diye ya ben internetten aldım bugün geldide biraz ambalajı falan değişik geldi sabahtan beride arıyorum bulamadım birtürlü sorgulayabilecek bir yer
E devlet üzerinden sanırım bi takım şeyler vardı ama bunda da geçerli mi bilemiyorum bi de orayı araştırın istersenizKızlar vitaminleri internetten aldığımızda sorgulayabileceğimiz biryer varmı gercekmi değilmi diye ya ben internetten aldım bugün geldide biraz ambalajı falan değişik geldi sabahtan beride arıyorum bulamadım birtürlü sorgulayabilecek bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?