- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.481
Mecbur kuzum napalimBekleyebilşrsen tabi daha iyi canım
Doğuma kadar canımKızlar oksapar iğne doğuma kadar mı kullanılıyor yoksa belirli bir süre mi
Aynen ama hic öyle bişey olmuyorAminnn, çok fazla nötr hissediyorumm bebeyi verdiklerinde ağlarım sanıyordum ama dondum kaldım
Bence o idrar sıkıntısından kimse bişey hissedemiyor kiAynen ama hic öyle bişey olmuyor
Haklısın valaBence o idrar sıkıntısından kimse bişey hissedemiyor kiolayın maneviyatını bozuyor o durum
Kuzum kişiden kişiye dwgısıyo pıhtılaşma genın varsa evet özellikle faktör 5 varsaKızlar oksapar iğne doğuma kadar mı kullanılıyor yoksa belirli bir süre mi
KesinlikleeBence o idrar sıkıntısından kimse bişey hissedemiyor kiolayın maneviyatını bozuyor o durum
Gerçekten baya varmış canım seninBenim liste baya kabarık
Günde 4 estrofem
2 redostim
1 e vitamini
1 folikasit
1 corasprin
Oksapar
Climara bant
Ben kullanmadım doğuma kadar 16. Haftada bıraktımKızlar oksapar iğne doğuma kadar mı kullanılıyor yoksa belirli bir süre mi
Bugün reglin ikinci günüydü kontrole gittim canım henüz yeni başlıyoruz:))Nasıl gidiyor süreç
Hayırlı olsun canımEvet doğal siklus trasfer süreci
Anladım canimm cok sağol..Ben 2.günü tedaviye başladım, 7. 9. 11. Ve en son 13. Günde 18 mm yumurta ile son kontrolümü oldum hiç ilaç vermedi o güne kadar. 13. Gününde başladık çatlatma iğnesi oldum 15. Gün progestan fitil başladım günde 3kere ve folik asit. 20. Günde transfer olmuş oldu. Hastane yakın belki bu yüzden sık çağırmış olabilir beni.
Çok sağolasın inşallah hepimiz için güzel şeyler olur, Rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin hayırlısıyla
Boşver kuzum doktorun ne dediyse ona uy senBenimde bu ay başlayasım var ama eşim bunca ilaç kullanıyosun oda kalsın diyor. Doktorda zaten kan sulandırıcının etkisini bozabilir dedi. Ondan korkuyorum
Ah hoşgeldin canımmTık tıkkk
Misafirliğe geleyim dedim
Karamelim aklımdasın kaç gündür soramadım ne yaptınız transfer oldun mukaramel Latte
Tırsmaya başlıyorum zaman yaklaştıkçaİğneler yavaştan sinyal veriyor kalçadan olanlar
Pıhtılaşmam yoktu benim doktorum 12. Haftaya kadar demiştiKızlar oksapar iğne doğuma kadar mı kullanılıyor yoksa belirli bir süre mi
Aklıma gelirse değil düzenli iç canım.Gerçekten baya varmış canım seninolsun hayırlısı olsunda ben sadece estrofem kullanıyorm aklıma gelirse folik asit içiyorum bu kadar
Sonu güzel olcak amaMecbur kuzum napalimZor ama dayanicam
Benim kalınlaşma problemim var canım oyüzden bu kadar destekliyoruz işte ancaGerçekten baya varmış canım seninolsun hayırlısı olsunda ben sadece estrofem kullanıyorm aklıma gelirse folik asit içiyorum bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?