- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.521
Otizmden cok korkuyorum Allah korusunHayır canım bebeğin beyin gelişimi için çok önemli normal olsa bile kullanılıyo ilk üç ay
İnşallah güzel ilerler , bu türlüsü konforlu gibi geldi bana. Sonuçlarda güzel olsun inşallahAnladım canimm cok sağol..
Bakalım benim sürecimde inaallah sorunsuz ilerler
Aminnnn
Sende epilepsi yok di mi kuzum?Evet canım mesela epilepsi hastalarında folikasit kullanımı hiçbir işe yaramıyormuş yani fazla kullanmaları gerekiyor muş.
Benim böyle bir geçmişim olduğu için yüksek mg folik Asit kullanmam gerekiyor
Bizde bir vitamin öyle geldi ama sorun olmadı eşime takviye almstik netten alalım demiştik ama sknti olmadı canmKızlar vitaminleri internetten aldığımızda sorgulayabileceğimiz biryer varmı gercekmi değilmi diye ya ben internetten aldım bugün geldide biraz ambalajı falan değişik geldi sabahtan beride arıyorum bulamadım birtürlü sorgulayabilecek bir yer
Yok canım çok şükür.Sende epilepsi yok di mi kuzum?
Cok şükür kuzumYok canım çok şükür.
Bende artık yan yatamıyorum iptal vurulan yerlerTırsmaya başlıyorum zaman yaklaştıkça
Ben göbekten vuruyorum, 14 ignem bugun bitti, sağ taraf komple iptal, asla iğne girmiyor.Bende artık yan yatamıyorum iptal vurulan yerler
Böyle bşey duymuştum canım ama kesinlikle net bir bilgim yok herkesin doktorunu dinlemesinde fayda varAaaa o da mı var onu hiç duymamıştımdoktorlar folik asiti verıyo hiç duymamıştım otizm yapıyo diyeni
İnşAllah olmaz canım bir daha doktor ne diyorsa uygulamak lazımEvet bundan olduğu düşünülüyor muş kesin değil ama.
Kullanmasak daha kötü nöral tüp defecti gelişebiliyor.
Benim gibi nöral tüp defecti gebeliği geçirenler için kullanmama gibi bir durum söz konusu bile değil
Ben göbekten vuruyorum, 14 ignem bugun bitti, sağ taraf komple iptal, asla iğne girmiyor.
Prolutex'i göbek deliginin üç parmak sağ ya da soluna vurun demişlerdi, mecbir sağa girmedigi için sola vuruyorum. Bugun hemsireye sordum göbek deliginin altina da vurabilirsiniz dedi. Bu igneyi kullananlar siz nasil yapiyorsunuz
Bugun üçüncü kutuyu aldim, 490 tl olmus. Ben ocaktan once almistim iki kutu, kactan aldigim da aklimda degil ama bayagi fazla geldiBende progestan dex yapıyorum hergün daha 7günde karnım berbat oldu
Başta sağ sol olarak başladım bende göbek deliğinin altına yaptım daha az morardı gibi diye oraya devam ettim ama dünde hava kalmış sanırım aşırı şişti ödem gbi mosmor kaldı
Vala 12 hafta fln devamsa bu iğneler büyük sıkıntı karnımı açmak istemiyorum
Cok acı verici oluyor evetBende artık yan yatamıyorum iptal vurulan yerler
Aynen canım inşallah kimse yaşamasınİnşAllah olmaz canım bir daha doktor ne diyorsa uygulamak lazım
Bugun üçüncü kutuyu aldim, 490 tl olmus. Ben ocaktan once almistim iki kutu, kactan aldigim da aklimda degil ama bayagi fazla geldi
Barkod varda okutamadım qr kot istiyor. İlaç firmasının instagram hesabına yazdım bakalım cevap gelcekmiTüh üstünde barkod falan var mı okutuyormuşsun öyle bir şey duymuştum bir baksana
Tarım orman bakanlığının var birşeyi ama sürekli hata veriyor. E devlete bakayım birdeE devlet üzerinden sanırım bi takım şeyler vardı ama bunda da geçerli mi bilemiyorum bi de orayı araştırın isterseniz
Doktorunuza falan gösterdinizmi o onayladımı canım. Ben çakma falansa etkisini göremem diye korktum doğrusuBizde bir vitamin öyle geldi ama sorun olmadı eşime takviye almstik netten alalım demiştik ama sknti olmadı canm
Amin canimmmİnşallah güzel ilerler , bu türlüsü konforlu gibi geldi bana. Sonuçlarda güzel olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?