Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bizde bir vitamin öyle geldi ama sorun olmadı eşime takviye almstik netten alalım demiştik ama sknti olmadı canm

Bende artık yan yatamıyorum iptal vurulan yerler
Ben göbekten vuruyorum, 14 ignem bugun bitti, sağ taraf komple iptal, asla iğne girmiyor.
Prolutex'i göbek deliginin üç parmak sağ ya da soluna vurun demişlerdi, mecbir sağa girmedigi için sola vuruyorum. Bugun hemsireye sordum göbek deliginin altina da vurabilirsiniz dedi. Bu igneyi kullananlar siz nasil yapiyorsunuz

İnşAllah olmaz canım bir daha doktor ne diyorsa uygulamak lazım

Bende progestan dex yapıyorum hergün daha 7günde karnım berbat oldu
Başta sağ sol olarak başladım bende göbek deliğinin altına yaptım daha az morardı gibi diye oraya devam ettim ama dünde hava kalmış sanırım aşırı şişti ödem gbi mosmor kaldı
Vala 12 hafta fln devamsa bu iğneler büyük sıkıntı karnımı açmak istemiyorum

Bugun üçüncü kutuyu aldim, 490 tl olmus. Ben ocaktan once almistim iki kutu, kactan aldigim da aklimda degil ama bayagi fazla geldi

Bizde bir vitamin öyle geldi ama sorun olmadı eşime takviye almstik netten alalım demiştik ama sknti olmadı canm
Doktorunuza falan gösterdinizmi o onayladımı canım. Ben çakma falansa etkisini göremem diye korktum doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…