- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.541
Benimde öyle, folbiol verdi hatta doktorum mg yüksek diyeBunu bilmiyorum kanda bakılmadı hiç.
Ama ben folikasite transfer hazırlığı başladığında başlamıştım multivitamin şeklindeydi.
Her vücut aynı olmayabiliyor bazı bünyeye yetersiz gelirmiş. Yükleme doz şeklinde içeriği yüksek folik Asit kullanmam gerekiyor muş
ilk oldugu için cok can yakıcı oluyor sonrasında alışıyosun canınKızlar bgn ilk defa oksapar iğne kullandım ayy bu nasıl bir iğne hoplattı resmen çok cnm yandı
Bende folbiol kullanıyorum canım.Benimde öyle, folbiol verdi hatta doktorum mg yüksek diye
Ayy hele ben gozlerim doldu gerci ama doktor transfer oncesi geldi yanimiza dedi ki hicbir peoblem yok bebeginiz gayet canli kipir kipir bir dondum soyle Allahim insallah kollarima almayi da nasip eder, herkese de bana da nasip etsin AllahimAminnn, çok fazla nötr hissediyorumm bebeyi verdiklerinde ağlarım sanıyordum ama dondum kaldım
Yuksek dozda icersen eger o dedigin var 400 mg dan yuksegi cok tehlikeli. Ben yillardir iciyorum doktora da sordum devam dedi.Canım biliyorum. Birde folik asit karşıtları var neymiş otizm ondan oluyormuş insan bi yerden sonra etkileniyor
Kuzu benim kanda pıhtılaşma ya yatkınlık vardı doktor özellikle folbiol önermişti..Bende folbiol kullanıyorum canım.
Nöral tüp defecti gebelik mi geçirdin sende
anladım canım.Kuzu benim kanda pıhtılaşma ya yatkınlık vardı doktor özellikle folbiol önermişti..
Aminnnn amin inşallahhhAyy hele ben gozlerim doldu gerci ama doktor transfer oncesi geldi yanimiza dedi ki hicbir peoblem yok bebeginiz gayet canli kipir kipir bir dondum soyle Allahim insallah kollarima almayi da nasip eder, herkese de bana da nasip etsin Allahim
Kaçıncı gün bugün..belirti ağrı vslere hiç takılma derim tonla ilaç kullanıyoruz yanıltıcı olur canım. Sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin AllahımmBugun biraz adet agrim gibi agri var. umarim kotu bisey degildir . 3. Gunde olmustu bugun bir aci da girdi bi ara karnima kasigima dogru ama kotuye yormak istemedim tabiki
Bende bugün başladım gün aşırı vurulcakmışım.. Fenaa yakıyor gerçekten dex neymiş ki dedim. Havasını iyi al kuzum vururken.Kızlar bgn ilk defa oksapar iğne kullandım ayy bu nasıl bir iğne hoplattı resmen çok cnm yandı
Günde 1 alıyorum bendeYuksek dozda icersen eger o dedigin var 400 mg dan yuksegi cok tehlikeli. Ben yillardir iciyorum doktora da sordum devam dedi.
Kuzum ben dogal oldugu icin sadece peogestan ignesi vuruyorum o kadar baska hicbisey yok . Ilaclardan degildir oyuzden ama progestan ignesi cok gaz yapiyor bende davul gibiyim. Belirti aramiyorum aslinda alistim da kotuye yormak istemiyorum sadece. 2 kere dis gebelik gecirince kasik agrisi ve karin agrisi biraz travmatik bendeKaçıncı gün bugün..belirti ağrı vslere hiç takılma derim tonla ilaç kullanıyoruz yanıltıcı olur canım. Sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin Allahımm
İş tamamen doktorun maharetine kalmis. Ben devlette de opu oldum ağri çektigimi hatirliyorum. Özelde ise hic ruhum duymadi. Ben de pcosluyum, aslinda pcoslulardan daha fazla folikül elde edilir ama bende yarım karton bile cikmamisti her iki merkezde de.Hanımlar opu sonrası ağrı sızı vs oluyor mu ? Bide anesteziden korkuyorum opu süreci nasıl oluyor. Birde pco olup tüp bebek sürecini yaşayan var mı ?
Merhaba opudaki anestezi çok az verilen bi anestezi yani sizi 15 20 dk kadar uyuttuklaro düzeyde sonra gözünüz açık şekilde odaya götürüyorlar. Opu sonrası ohss gibi bi riskiniz olmazsa çok rahat geçiyor.Hanımlar opu sonrası ağrı sızı vs oluyor mu ? Bide anesteziden korkuyorum opu süreci nasıl oluyor. Birde pco olup tüp bebek sürecini yaşayan var mı ?
Ah kuzum çok haklısın ama olabildiğince rahatlatmaya çalış kendini. Sağlıkla sıhhatle pozitif olsun inşallahhKuzum ben dogal oldugu icin sadece peogestan ignesi vuruyorum o kadar baska hicbisey yok . Ilaclardan degildir oyuzden ama progestan ignesi cok gaz yapiyor bende davul gibiyim. Belirti aramiyorum aslinda alistim da kotuye yormak istemiyorum sadece. 2 kere dis gebelik gecirince kasik agrisi ve karin agrisi biraz travmatik bende
Aa sizin ne kadar folikül elde edildi peki. Ve fazla olmamasının sebebi acaba verilen ilaç dozuyla alakalı olabilir mi ?İş tamamen doktorun maharetine kalmis. Ben devlette de opu oldum ağri çektigimi hatirliyorum. Özelde ise hic ruhum duymadi. Ben de pcosluyum, aslinda pcoslulardan daha fazla folikül elde edilir ama bende yarım karton bile cikmamisti her iki merkezde de.
He yani şu internete düşen anestezi kafası durumuda yok demiMerhaba opudaki anestezi çok az verilen bi anestezi yani sizi 15 20 dk kadar uyuttuklaro düzeyde sonra gözünüz açık şekilde odaya götürüyorlar. Opu sonrası ohss gibi bi riskiniz olmazsa çok rahat geçiyor.
ay hayır kesinlikle yokAa sizin ne kadar folikül elde edildi peki. Ve fazla olmamasının sebebi acaba verilen ilaç dozuyla alakalı olabilir mi ?
He yani şu internete düşen anestezi kafası durumuda yok demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?