Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde öyle, folbiol verdi hatta doktorum mg yüksek diye

Aminnn, çok fazla nötr hissediyorumm bebeyi verdiklerinde ağlarım sanıyordum ama dondum kaldım
Ayy hele ben gozlerim doldu gerci ama doktor transfer oncesi geldi yanimiza dedi ki hicbir peoblem yok bebeginiz gayet canli kipir kipir bir dondum soyle Allahim insallah kollarima almayi da nasip eder, herkese de bana da nasip etsin Allahim

Bugun biraz adet agrim gibi agri var. umarim kotu bisey degildir . 3. Gunde olmustu bugun bir aci da girdi bi ara karnima kasigima dogru ama kotuye yormak istemedim tabiki

Ayy hele ben gozlerim doldu gerci ama doktor transfer oncesi geldi yanimiza dedi ki hicbir peoblem yok bebeginiz gayet canli kipir kipir bir dondum soyle Allahim insallah kollarima almayi da nasip eder, herkese de bana da nasip etsin Allahim
Aminnnn amin inşallahhh

Bugun biraz adet agrim gibi agri var. umarim kotu bisey degildir . 3. Gunde olmustu bugun bir aci da girdi bi ara karnima kasigima dogru ama kotuye yormak istemedim tabiki
Kaçıncı gün bugün..belirti ağrı vslere hiç takılma derim tonla ilaç kullanıyoruz yanıltıcı olur canım. Sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin Allahımm

Kaçıncı gün bugün..belirti ağrı vslere hiç takılma derim tonla ilaç kullanıyoruz yanıltıcı olur canım. Sağlıkla pozitif görmeyi nasip etsin Allahımm
Kuzum ben dogal oldugu icin sadece peogestan ignesi vuruyorum o kadar baska hicbisey yok . Ilaclardan degildir oyuzden ama progestan ignesi cok gaz yapiyor bende davul gibiyim. Belirti aramiyorum aslinda alistim da kotuye yormak istemiyorum sadece. 2 kere dis gebelik gecirince kasik agrisi ve karin agrisi biraz travmatik bende

Hanımlar opu sonrası ağrı sızı vs oluyor mu ? Bide anesteziden korkuyorum opu süreci nasıl oluyor. Birde pco olup tüp bebek sürecini yaşayan var mı ?
İş tamamen doktorun maharetine kalmis. Ben devlette de opu oldum ağri çektigimi hatirliyorum. Özelde ise hic ruhum duymadi. Ben de pcosluyum, aslinda pcoslulardan daha fazla folikül elde edilir ama bende yarım karton bile cikmamisti her iki merkezde de.

Hanımlar opu sonrası ağrı sızı vs oluyor mu ? Bide anesteziden korkuyorum opu süreci nasıl oluyor. Birde pco olup tüp bebek sürecini yaşayan var mı ?
Merhaba opudaki anestezi çok az verilen bi anestezi yani sizi 15 20 dk kadar uyuttuklaro düzeyde sonra gözünüz açık şekilde odaya götürüyorlar. Opu sonrası ohss gibi bi riskiniz olmazsa çok rahat geçiyor.

Ah kuzum çok haklısın ama olabildiğince rahatlatmaya çalış kendini. Sağlıkla sıhhatle pozitif olsun inşallahh

Aa sizin ne kadar folikül elde edildi peki. Ve fazla olmamasının sebebi acaba verilen ilaç dozuyla alakalı olabilir mi ?
Merhaba opudaki anestezi çok az verilen bi anestezi yani sizi 15 20 dk kadar uyuttuklaro düzeyde sonra gözünüz açık şekilde odaya götürüyorlar. Opu sonrası ohss gibi bi riskiniz olmazsa çok rahat geçiyor.
He yani şu internete düşen anestezi kafası durumuda yok demi

Aa sizin ne kadar folikül elde edildi peki. Ve fazla olmamasının sebebi acaba verilen ilaç dozuyla alakalı olabilir mi ?

He yani şu internete düşen anestezi kafası durumuda yok demi
ay hayır kesinlikle yok bende kendimden korkmuştum ama zaten işlemden çıkınca sedye de aşağıda bi süre bekletiyorlar olası uyanmama problemi olursa gibisinden sanırım kendinize gelmeye başlayınca çıkarıuorlar. Yani benim tedavi gördüğüm hastanede bu şekildeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…