- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.561
Aaa havası var mı ben korkudan hiç bakmadan vurmuştum hergün vurcam ben bir deBende bugün başladım gün aşırı vurulcakmışım.. Fenaa yakıyor gerçekten dex neymiş ki dedim. Havasını iyi al kuzum vururken.
Sevindim buna gerçektenilk oldugu için cok can yakıcı oluyor sonrasında alışıyosun canın
Bnmde öyle olmuştu cnm inşallah bebişin sımsıkı tutunuyordur sanaKızlar benimde birkaç saattie kasıklarımda batma yanma var cokmu hayır ama hissettiriyor rahatsız ediyor transferin 6. Günü
Aaahhh inşalllahhh keşkeeee ondan olsaaBnmde öyle olmuştu cnm inşallah bebişin sımsıkı tutunuyordur sana
Hepimizinki canim benim insallahAh kuzum çok haklısın ama olabildiğince rahatlatmaya çalış kendini. Sağlıkla sıhhatle pozitif olsun inşallahh
Hadi bakalım hayırlısı diyelim o zamanay hayır kesinlikle yokbende kendimden korkmuştum ama zaten işlemden çıkınca sedye de aşağıda bi süre bekletiyorlar olası uyanmama problemi olursa gibisinden sanırım kendinize gelmeye başlayınca çıkarıuorlar. Yani benim tedavi gördüğüm hastanede bu şekildeydi
Canım hayırlı olsunKızlar ben cumartesi günü oldum transferimi çok heyecanlıyım ve açıkçası hiçbir şey hissetmiyorum çok garipbugün 3.günüm acaba erken olduğu için mi böyle hiç hissetmiyorum bilemedim. Bu cumartesi yani ayın 14ünde idrar testi yapmamı söyledi doktorum, pazartesi de kan vermeye gideceğim. İlk denemem aşırı gerginim
Opu süreci kolay bir süreç taki operasyondan çıkana kadarHanımlar opu sonrası ağrı sızı vs oluyor mu ? Bide anesteziden korkuyorum opu süreci nasıl oluyor. Birde pco olup tüp bebek sürecini yaşayan var mı ?
Saolsun bir arkadaşım uyardı ampule vur ilaç tamamen aşağı insin havasını al öyle vur. O havadan dolayı morarma oluyor. Benim evet çok acıdı yaktı 10 dk uzandım hatta buz mu koysam bi beze sarıp dedim, hemşire öyle yapabilirsin dedi ama emin olamadım. Ama sonrasında morarma kızarma vs olmadı fazlaAaa havası var mı ben korkudan hiç bakmadan vurmuştum hergün vurcam ben bir de
Operasyondan sonrası noluyyyOpu süreci kolay bir süreç taki operasyondan çıkana kadar
Çok gergindim ama korktuğum gibi olmadı şükür. Transferden sonra proluton vurdular o yamulttu beni hala acıyor desem yeridir.
Herkeste aynı olmuyor canım şaka bir yana.Operasyondan sonrası noluyyykorkutmdan ürkütmeden söyle bu arada gonalf 250ml başladık doz cumartesi ilk kontrol olacak merakla bekliyorum bu doz bu kadar günde inşallah güzel sonuçlar doğurur. Extra ilaç almak istemiyorum
Beni hastane ortamı zaten geriyo ameliyat vs durumları hepten delirtiyo umarım o gün gereksiz stres yapmam . 15 dk az değil mi ya iş uzarda iş sırasında uyanırsamHerkeste aynı olmuyor canım şaka bir yana.
Operasyona girerken gayet keyifli oluyor rahatça uyuyorsun on 15 dakika sonra uyanıyorsun.
Sonrası biraz ağrılı olabiliyor adet sancısı gibi sancın oluyor.
Ben üç kez opu geçirdim sadece bir tanesi ağrısız oldu.
Son işlemim baya ağrılı olmuştu uyandığımda sancım vardı söyledim ağrı kesici iğne vurdular. Bulantım oldu bulantı için iğne yaptılar damar yolundan.
3-4 gün gaz sıkıntısı yaşaya biliyoruz gaz sancısı gibi karında rahatsızlık veren bir ağrı olabiliyor.
İlk seferim korkuyorumBeni hastane ortamı zaten geriyo ameliyat vs durumları hepten delirtiyo umarım o gün gereksiz stres yapmam . 15 dk az değil mi ya iş uzarda iş sırasında uyanırsam
Kız yok olurmu öyle seyBeni hastane ortamı zaten geriyo ameliyat vs durumları hepten delirtiyo umarım o gün gereksiz stres yapmam . 15 dk az değil mi ya iş uzarda iş sırasında uyanırsam
Hiç korkma çok sakin bir ortam diğer merkezime göre telaş yokİlk seferim korkuyorum
He iyi ya bi sürü senaryo dönüyo kafamdaKız yok olurmu öyle sey
Anestezi ona göre ayarlanıyor onlar uyandırmadan uyanamazsın
Ay evet nur hanım çok sakin enerjisi güzel geliyor banaHiç korkma çok sakin bir ortam diğer merkezime göre telaş yok
Bana da iğne vurdular ama ağrı olmadıÇok gergindim ama korktuğum gibi olmadı şükür. Transferden sonra proluton vurdular o yamulttu beni hala acıyor desem yeridir.
Bir de çok duygusal olurum sandım ama böyle robot gibi hissediyorum başkasının sürecini izler gibiyim.
Senin nasıl geçiyor kuzumm neler hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?