Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Bnmde öyle olmuştu cnm inşallah bebişin sımsıkı tutunuyordur sana
Aaahhh inşalllahhh keşkeeee ondan olsaa Yani tarifte edemiyorum cok ama batma yanma cız ediyor böyle aniden sanki şuan geçt mesela ama arada oldu bir iki saat Bir an ne oluyor dedm donra burdaki onlarca kişilik dert ortağım geldi aklıma

Hadi bakalım hayırlısı diyelim o zaman

Canım hayırlı olsun aynı şekildeyim bende cuma gününu de ben transfer oldum bugün ,5 günüm 8 günüm kaldı doktor 13 gün sonra gebelik testi yaptır dedi.Ama senin erken değil mi test için pazartesi

Aaa havası var mı ben korkudan hiç bakmadan vurmuştum hergün vurcam ben bir de
Saolsun bir arkadaşım uyardı ampule vur ilaç tamamen aşağı insin havasını al öyle vur. O havadan dolayı morarma oluyor. Benim evet çok acıdı yaktı 10 dk uzandım hatta buz mu koysam bi beze sarıp dedim, hemşire öyle yapabilirsin dedi ama emin olamadım. Ama sonrasında morarma kızarma vs olmadı fazla

Opu süreci kolay bir süreç taki operasyondan çıkana kadar
Operasyondan sonrası noluyyy korkutmdan ürkütmeden söyle bu arada gonalf 250ml başladık doz cumartesi ilk kontrol olacak merakla bekliyorum bu doz bu kadar günde inşallah güzel sonuçlar doğurur. Extra ilaç almak istemiyorum

Teach_Mavi
Canım transferin nasıl geçti bakalım
Çok gergindim ama korktuğum gibi olmadı şükür. Transferden sonra proluton vurdular o yamulttu beni hala acıyor desem yeridir.
Bir de çok duygusal olurum sandım ama böyle robot gibi hissediyorum başkasının sürecini izler gibiyim.
Senin nasıl geçiyor kuzumm neler hissediyorsun

Herkeste aynı olmuyor canım şaka bir yana.
Operasyona girerken gayet keyifli oluyor rahatça uyuyorsun on 15 dakika sonra uyanıyorsun.
Sonrası biraz ağrılı olabiliyor adet sancısı gibi sancın oluyor.
Ben üç kez opu geçirdim sadece bir tanesi ağrısız oldu.
Son işlemim baya ağrılı olmuştu uyandığımda sancım vardı söyledim ağrı kesici iğne vurdular. Bulantım oldu bulantı için iğne yaptılar damar yolundan.
3-4 gün gaz sıkıntısı yaşaya biliyoruz gaz sancısı gibi karında rahatsızlık veren bir ağrı olabiliyor.

Beni hastane ortamı zaten geriyo ameliyat vs durumları hepten delirtiyo umarım o gün gereksiz stres yapmam . 15 dk az değil mi ya iş uzarda iş sırasında uyanırsam

Bana da iğne vurdular ama ağrı olmadı
Sanırım progestran vurdular
Bende duygusal değildim bitsede çişimi yapsam derdindeydim.
Çok sakin ve monoton geçiyor şuan
Bişey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…