- 24 Şubat 2022
- 249
- 407
- 33
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.581
Bende olmuştu valla akşama kadar sabah opuya girmiştim 38 yumurta toplanmıştı akşama kadar kasıklarım ağırdı:) gözümü açtığımda odaya dönmüştüm ama ağrım vardı açıkcasıHanımlar opu sonrası ağrı sızı vs oluyor mu ? Bide anesteziden korkuyorum opu süreci nasıl oluyor. Birde pco olup tüp bebek sürecini yaşayan var mı ?
Nasılsın canımBurdayım bendee
Oy oy 38 mi çok yumurta toplandığı için mi oldu acabaBende olmuştu valla akşama kadar sabah opuya girmiştim 38 yumurta toplanmıştı akşama kadar kasıklarım ağırdı:) gözümü açtığımda odaya dönmüştüm ama ağrım vardı açıkcası
Sımsıkı tutunsın inşallahBugün oldu transferim kızlarr
Yaa hadi inşallah her şey yolunda gitsin sımsıkı tutunsunAh hoşgeldin canımm
Şuan hazırlık aşamasındayım daha olmadım bebeğim
Hepsi öyle canım hemşireler filandaHe iyi ya bi sürü senaryo dönüyo kafamda
Ay evet nur hanım çok sakin enerjisi güzel geliyor bana
İnşallah kuzummYaa hadi inşallah her şey yolunda gitsin sımsıkı tutunsun
Benim 14 yumurta toplanmıştı ama üç gün yerimden kalkamadımBende olmuştu valla akşama kadar sabah opuya girmiştim 38 yumurta toplanmıştı akşama kadar kasıklarım ağırdı:) gözümü açtığımda odaya dönmüştüm ama ağrım vardı açıkcası
Şükür acımamış benim fenaydıBana da iğne vurdular ama ağrı olmadı
Sanırım progestran vurdular
Bende duygusal değildim bitsede çişimi yapsam derdindeydim.
Çok sakin ve monoton geçiyor şuan
Bişey hissetmiyorum
Birşeyden bakmıştık dohru cikmisti doktor bilmez canmDoktorunuza falan gösterdinizmi o onayladımı canım. Ben çakma falansa etkisini göremem diye korktum doğrusu
Oraları gorelimde yeterki devam etsin nabalimCok acı verici oluyor evet
Bi süre sonra geçiyor ama canım 12. Haftama geldiğimde geçmişti acımıyodu artık
E orası öyle kuzumOraları gorelimde yeterki devam etsin nabalim
Ben oksapar göbekten vuruluyorum canm digerini kalçadan.Ben göbekten vuruyorum, 14 ignem bugun bitti, sağ taraf komple iptal, asla iğne girmiyor.
Prolutex'i göbek deliginin üç parmak sağ ya da soluna vurun demişlerdi, mecbir sağa girmedigi için sola vuruyorum. Bugun hemsireye sordum göbek deliginin altina da vurabilirsiniz dedi. Bu igneyi kullananlar siz nasil yapiyorsunuz
Eveet öyle söyledi hemşire çok fazla yumurta toplandığı için ağrınız var dedi ağrı kesici yaptı zaten. Ve protein ağırlıklı beslenmemi söyledi birkaç gün kaybımız olutormus sanırımOy oy 38 mi çok yumurta toplandığı için mi oldu acaba
Valla bende akşama kadar oynadıkça karnım ağrım olduBenim 14 yumurta toplanmıştı ama üç gün yerimden kalkamadım
Karnım davul gibi şişmişti
Ay en kötüsü o süreç benim için 3 gün iki büklüm gezdmValla bende akşama kadar oynadıkça karnım ağrım olduertesi gün bile sersemledim ağrı hafifledi tabi ama vardı biraz
Aminnn güzel dilekleriniz için çokkk teşekkür ederimmmSımsıkı tutunsın inşallah
Bana eski anılarımı hatırlattı bu topikRabbim hepinizin yardımcısı olsun kolaylıklar versin sağlıcakla kavuşun bebişlerinize
Tutup sahlikla ilerlesinBugün oldu transferim kızlarr
Aminnn inşallahhhTutup sahlikla ilerlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?