- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.821
Zorlanıyorum ama sabredicem galibaBekleyebilirsen bekle canımdaha güvenli olur senin için
Aynen yapan çok tabiki özellikle evlenmemiş olanlar ben hastanede tedavi görürken çoğu evlenmemis tedavi görüp dondiruyordu.Yok canım Türkiye'de yapılmıyor malesef YurtdışıBöyle birşeyi Türkiye de yapıyorlar mı ki
O zaman evlenmemiş kişiler ilerde çocuk sahibi olmak için yumurtalarını falan döndürüyor menopoza girmeden .
Böyle birşeyi ilk defa duydum
Bende inanıyorumAmiiinnn canım benımmm, çok amiiinnn.
sızler benım en yakınlarım oldunuz, burda aılemden daha yakın arkadaslıklarım oldu...
meryoş ile sende sıra dualarım sizinle , @Teach_Mavi
evet Rabbiim buyuktur olacak ınanıyorum ...
Aslında öyle düşündüm ilaçtan galibaNormaldir canım takılma belirtilere ilaçlarda yapar
Tatlım bize de dua etBende inanıyorum
Hee yumurtlama takip ediceksiniz canım olsn ilaç kullanmaktan daha buKuzummm soonunda regl oldum,
ucuncu gun bugun, dun kontrole gıttım..
dogal sıkulus seklınde basladık , ılac kullanmıyorum ya hıc hazırlıktamıyım anlamıyorum ama basladık
Sen şimdi bu şekilde mi tüp bebek yaptirdin şimdi .Aynen yapan çok tabiki özellikle evlenmemiş olanlar ben hastanede tedavi görürken çoğu evlenmemis tedavi görüp dondiruyordu.Yok canım Türkiye'de yapılmıyor malesef Yurtdışı
Yumurtlamasi güzel olanlara doğal sikulis deniyorlar .Kuzummm soonunda regl oldum,
ucuncu gun bugun, dun kontrole gıttım..
dogal sıkulus seklınde basladık , ılac kullanmıyorum ya hıc hazırlıktamıyım anlamıyorum ama basladık
aynen valla,suan pek analayamadım :))Gercekten ilaç kullanmaya başlayınca anlaşılıyo sanki transfer süreci
Yok canım sorabilirisin sıkıntı yok.Sen şimdi bu şekilde mi tüp bebek yaptirdin şimdi .
Başka yerde mi yasiyorsun sen yurt dışında mi yani
Bide kaç yaşındasın
Cok soru sordum kusura bakmaama merak ettim
Etmez miyim tüm isteyen bu yolda uğraş veren herkese Allah'ım anne baba olmayı nasip etsin sağlıklı evlatlar versinTatlım bize de dua et
aynen bende ılac beklıyordum ama dogal sıklus dedı ıkı uc yumurta ölçtü,Hee yumurtlama takip ediceksiniz canım olsn ilaç kullanmaktan daha bu
Amin canım cümlemize isteyen herkese versin inşallahEtmez miyim tüm isteyen bu yolda uğraş veren herkese Allah'ım anne baba olmayı nasip etsin sağlıklı evlatlar versin
Hım tutsada birini alacaklar demek. Keşke almasalar ya bi kerede çıkardı aradan hem ben ikizim olsun çok istiyorum2 şansı olduğu için tutarsa ikiz olarak 1 tanesini de alicaklar kaldıramazsin bunyen onu kaldırmaz dedi doktor .ama rabbim hayırlısını versin inşallah
heray duzenlı adet goruyorsun degıl mı vs konustuk, sonra yumurta gordu ölçtü onları hemsıreye dogal sıklus devam edelım dedı, tam konusmak ıcın donumu gıydım hoca opu ya gırmıs :))))Yumurtlamasi güzel olanlara doğal sikulis deniyorlar .
PCO olanlara yapmıyorlar
Ah ah bende çok istiyorum ama. Olsun napalim rabbim neyi nasıl nasip ederse razıyım.Keske almasalar ama belki supriz olur o zamana tutarsa almayadabilirler o zamana bağlı birazda .Biri tutsa o bile bir mucize benim içinHım tutsada birini alacaklar demek. Keşke almasalar ya bi kerede çıkardı aradan hem ben ikizim olsun çok istiyorumbakalım bana ne diyecekler.
Ben erken ve kaseti aynı anda yaptım erkende çıkmadı kasette çıktı 6. Günümde.Evet bilen bilgi versin kizlar
Emin ol bizim gibi çok var bende bu sayfayla tanışana kadar hep karalar bağlardım acırdım kendime dünyada bi bende sanırdım öyle acırdı içim. Şimdi bu sayfada yalnız olmadığımı görmek ve bu kişilerin de bi yerde anne olabildiğini görmek okumak bana güç veriyor Rabbim kimsenin başına vermesin bu sınavı kimse bu duruma düşsün istemem ama benden başka insanlardada var olduğunu bilmek bi nebze psikolojiyi rahatlatıyor.. Allah hepimizin yardımıcısı olsunEvet aynen kuzum Bende 5 yaşından beri kullanıyorum.Ne kadar ortak yönümüz varmıştek yol malesef bizim gibi arkadaşlara bu başka yol yok çok araştırdım ama yok .Eşimle evlenmeden önce ilk konuşmuştuk Allah razı olsun başkası olsa bu şekilde kabul etmezdi belki ama eşim çok iyi biri o konuda hep destekcim aşkım ya Rabbim nasip etsin inşallah
Aynı durum bende de var folik asitim >24 çıktı decavit kullanıyorum zararlı mı bukdr yükseklik korktum bayaOtizmden cok korkuyorum Allah korusun
Rabbim ayırmasın sizi birbirinize hep bağlasın kör düğüm gibi olunEvet aynen kuzum Bende 5 yaşından beri kullanıyorum.Ne kadar ortak yönümüz varmıştek yol malesef bizim gibi arkadaşlara bu başka yol yok çok araştırdım ama yok .Eşimle evlenmeden önce ilk konuşmuştuk Allah razı olsun başkası olsa bu şekilde kabul etmezdi belki ama eşim çok iyi biri o konuda hep destekcim aşkım ya Rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?