Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kesinlikle canım bende o şekilde düşünüyordum hep ama yalnız değiliz Bizimde sınavımız bu napalim rabbim bu şekilde uygun görmüş biz elimizden geleni yapalım çabalayalim dua edelim gerisi rabbimin bilicegi is artık .Amin hiç kimse yaşamasın tabiki çok zor bu durum alışıyor insan zamanla ama yinede bı ortamda dışarda yada evde fark etmez aklın kaliyir ister istemez istiyosun işte

O senin yumurtan değilse nasıl senin kanını taşıyor sen sadece eşinin spermiyle başka bir yumurtadan oluşan embriyoyu karnında taşıycaksın
Bak canım, donasyonda sadece üreme hücresi olan yumurta dışsrdan gelir, embriyo oluşması içün bir dişi, bir erkek üreme hücresi yani sperm ve yumurta gerekir, embryonun sağlıklı bi şekilde büyüyüp zigot sonra fetüs sonra bebek olup yavrumuzun kucağımıza gelmesi içinde sağlıklı bir rahim. Yani bebek için ilk oluşum dışardan alınan donör yumurta ama o bebeğin benek olması için rahmimizde biz taşıyacaz, bizim yediğimiz içtiğimiz besinler bizim kanımızla geçicek yavruya doğal olarak o benim kanımdan olucak, ona allahın izni ile ve benim kanım can olucak, sonra doğunca onu ben emziricem benim sütüm ona yğne kan olacak besin olacak. Dna dedipin şey hüçrelerdeli mataryel sadece ben öyle olduğunu düşünüyorum en azından.

Aynen canım Kesinlikle

Hadi ya bugün 6 günüm benim ben hala erken diye düşünüyorum 7 günüm kaldı
Ben biraz sabırsızım canım kendimi tutmaya çok çalıştım negatif çıkarsa üzülmeyeceğim diye söz verdim gün gün yaparım diye düşündüm. 5. Gün erken gebelik testi yaptım saçma sapan bir markayla çıkmadı. Ertesi gün hem erken hem kaset yaptım çıktı çok şükür. Kaset test 5. Gün de çıkarmış hatta yapsam. 6. Gün baya hızlı belirdi çünkü. Henüz çok yeni bakalım Rabbim bekleyen emek veren herkese, hepimize sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin

Amin inslalah canım Bende üzülüyorum tabiki ama ne bilim birazda yapmaya korkuyorum sonuç için ya çıkmazsa bu seferde olmazsa diye .Bugün yapmak istedim ama olmadı zaten alan kimsede yok şu an için ama yarın aldırmaya calisicam dayanamazsam denicem

Akışına bırak içinden ne zaman geliyorsa o zaman yap. Kendini zorlama hiç yapcam yapmıcam diye canım. İdrara geçme süresi herkesin farklı oluyor sonuçta kalbini ferah tut

Canımm yeni yıl yeni ay güzel başlangıçlar olsun inşallahhh her duamda sizde varsınız canım benimmm

Akışına bırak içinden ne zaman geliyorsa o zaman yap. Kendini zorlama hiç yapcam yapmıcam diye canım. İdrara geçme süresi herkesin farklı oluyor sonuçta kalbini ferah tut
Aynen tabii öyle de ama içimden de yapmamak gelmiyor yani yap yap diyo ama bakalım bir yarın olsunda

Başka bi çözüm yoksa buna mecbursunuz tabiiki bu aşamaları bende biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…