- 9 Ağustos 2021
- 531
- 1.029
- 63
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.841
Evet canımm ziraat mühendisiyimKuzum sen mühendis misin?meslektaş mıyız diye merak ettım
Kesinlikle canım bende o şekilde düşünüyordum hep ama yalnız değilizEmin ol bizim gibi çok var bende bu sayfayla tanışana kadar hep karalar bağlardım acırdım kendime dünyada bi bende sanırdım öyle acırdı içim. Şimdi bu sayfada yalnız olmadığımı görmek ve bu kişilerin de bi yerde anne olabildiğini görmek okumak bana güç veriyor Rabbim kimsenin başına vermesin bu sınavı kimse bu duruma düşsün istemem ama benden başka insanlardada var olduğunu bilmek bi nebze psikolojiyi rahatlatıyor.. Allah hepimizin yardımıcısı olsun
Amin canım Allah razı olsunRabbim ayırmasın sizi birbirinize hep bağlasın kör düğüm gibi olunsaygınız sevginiz hiç bitmesin...
Hadi ya bugün 6 günüm benim ben hala erken diye düşünüyorum 7 günüm kaldıBen erken ve kaseti aynı anda yaptım erkende çıkmadı kasette çıktı 6. Günümde.
Bak canım, donasyonda sadece üreme hücresi olan yumurta dışsrdan gelir, embriyo oluşması içün bir dişi, bir erkek üreme hücresi yani sperm ve yumurta gerekir, embryonun sağlıklı bi şekilde büyüyüp zigot sonra fetüs sonra bebek olup yavrumuzun kucağımıza gelmesi içinde sağlıklı bir rahim. Yani bebek için ilk oluşum dışardan alınan donör yumurta ama o bebeğin benek olması için rahmimizde biz taşıyacaz, bizim yediğimiz içtiğimiz besinler bizim kanımızla geçicek yavruya doğal olarak o benim kanımdan olucak, ona allahın izni ile ve benim kanım can olucak, sonra doğunca onu ben emziricem benim sütüm ona yğne kan olacak besin olacak. Dna dedipin şey hüçrelerdeli mataryel sadece ben öyle olduğunu düşünüyorum en azından.O senin yumurtan değilse nasıl senin kanını taşıyor sen sadece eşinin spermiyle başka bir yumurtadan oluşan embriyoyu karnında taşıycaksın
Yok ben kan testleri bittikten sonra yapıyorum hemen cıkıyo falan guzel oluyoAhahah
Benim doktor yeter kan verme daha diyene kadar yapılmış 7-8 idrar testi birikmiş oluyor
Aynen canım KesinlikleBak canım, donasyonda sadece üreme hücresi olan yumurta dışsrdan gelir, embriyo oluşması içün bir dişi, bir erkek üreme hücresi yani sperm ve yumurta gerekir, embryonun sağlıklı bi şekilde büyüyüp zigot sonra fetüs sonra bebek olup yavrumuzun kucağımıza gelmesi içinde sağlıklı bir rahim. Yani bebek için ilk oluşum dışardan alınan donör yumurta ama o bebeğin benek olması için rahmimizde biz taşıyacaz, bizim yediğimiz içtiğimiz besinler bizim kanımızla geçicek yavruya doğal olarak o benim kanımdan olucak, ona allahın izni ile ve benim kanım can olucak, sonra doğunca onu ben emziricem benim sütüm ona yğne kan olacak besin olacak. Dna dedipin şey hüçrelerdeli mataryel sadece ben öyle olduğunu düşünüyorum en azından.
Ben biraz sabırsızım canım kendimi tutmaya çok çalıştım negatif çıkarsa üzülmeyeceğim diye söz verdim gün gün yaparım diye düşündüm. 5. Gün erken gebelik testi yaptım saçma sapan bir markayla çıkmadı. Ertesi gün hem erken hem kaset yaptım çıktı çok şükür. Kaset test 5. Gün de çıkarmış hatta yapsam. 6. Gün baya hızlı belirdi çünkü. Henüz çok yeni bakalım Rabbim bekleyen emek veren herkese, hepimize sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsinHadi ya bugün 6 günüm benim ben hala erken diye düşünüyorum 7 günüm kaldı
Amin inslalah canımBen biraz sabırsızım canım kendimi tutmaya çok çalıştım negatif çıkarsa üzülmeyeceğim diye söz verdim gün gün yaparım diye düşündüm. 5. Gün erken gebelik testi yaptım saçma sapan bir markayla çıkmadı. Ertesi gün hem erken hem kaset yaptım çıktı çok şükür. Kaset test 5. Gün de çıkarmış hatta yapsam. 6. Gün baya hızlı belirdi çünkü. Henüz çok yeni bakalım Rabbim bekleyen emek veren herkese, hepimize sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin
Benım folik asit 14 ama b12 baya yüksek cıktı o da sorunmuş galıba ama doktorum bişey demedi bu konuda bılmıyorumAynı durum bende de var folik asitim >24 çıktı decavit kullanıyorum zararlı mı bukdr yükseklik korktum baya
Endüstri mühendisiyım bendeEvet canımm ziraat mühendisiyimsen
Akışına bırak içinden ne zaman geliyorsa o zaman yap. Kendini zorlama hiç yapcam yapmıcam diye canım. İdrara geçme süresi herkesin farklı oluyor sonuçta kalbini ferah tutAmin inslalah canımBende üzülüyorum tabiki ama ne bilim birazda yapmaya korkuyorum sonuç için ya çıkmazsa bu seferde olmazsa diye .Bugün yapmak istedim ama olmadı zaten alan kimsede yok şu an için ama yarın aldırmaya calisicam dayanamazsam denicem
Canımm yeni yıl yeni ay güzel başlangıçlar olsun inşallahhhAmiiinnn canım benımmm, çok amiiinnn.
sızler benım en yakınlarım oldunuz, burda aılemden daha yakın arkadaslıklarım oldu...
meryoş ile sende sıra dualarım sizinle ,Teach_Mavi
evet Rabbiim buyuktur olacak ınanıyorum ...
amiiinnn kuzum , inşallaaahhhCanımm yeni yıl yeni ay güzel başlangıçlar olsun inşallahhhher duamda sizde varsınız canım benimmm
Benim de kontrolüm var cumartesi sorucam ben de aklıma çok takılıyor bu konu vallaBenım folik asit 14 ama b12 baya yüksek cıktı o da sorunmuş galıba ama doktorum bişey demedi bu konuda bılmıyorumsorcam tekrardan
Aynen tabii öyle de ama içimden de yapmamak gelmiyor yani yap yap diyo ama bakalım bir yarın olsundaAkışına bırak içinden ne zaman geliyorsa o zaman yap. Kendini zorlama hiç yapcam yapmıcam diye canım. İdrara geçme süresi herkesin farklı oluyor sonuçta kalbini ferah tut
İyi olcak canım benimaynen bende ılac beklıyordum ama dogal sıklus dedı ıkı uc yumurta ölçtü,
bakalım ınsallah ıyı olur kuzum
Kizlar çok sık tuvalete cikiyomusunuz?İyi olcak canım benim
Ben ilaçlardan dolayı çok su tüketiyorum o yüzden çıkıyorum.Kizlar çok sık tuvalete cikiyomusunuz?
Başka bi çözüm yoksa buna mecbursunuz tabiiki bu aşamaları bende biliyorumBak canım, donasyonda sadece üreme hücresi olan yumurta dışsrdan gelir, embriyo oluşması içün bir dişi, bir erkek üreme hücresi yani sperm ve yumurta gerekir, embryonun sağlıklı bi şekilde büyüyüp zigot sonra fetüs sonra bebek olup yavrumuzun kucağımıza gelmesi içinde sağlıklı bir rahim. Yani bebek için ilk oluşum dışardan alınan donör yumurta ama o bebeğin benek olması için rahmimizde biz taşıyacaz, bizim yediğimiz içtiğimiz besinler bizim kanımızla geçicek yavruya doğal olarak o benim kanımdan olucak, ona allahın izni ile ve benim kanım can olucak, sonra doğunca onu ben emziricem benim sütüm ona yğne kan olacak besin olacak. Dna dedipin şey hüçrelerdeli mataryel sadece ben öyle olduğunu düşünüyorum en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?