Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kıbrıs da cinsiyet secimide yapılıyor Muş .
Ebriyolarin cinsiyeti belliymiş aslında sen seçtiğini transfer ettirebiliyor mussun
Tıp çok gelismis gerçekten

Başka bi çözüm yoksa buna mecbursunuz tabiiki bu aşamaları bende biliyorum
Yani malesef, rabbim kimseyi sınamasın bu şekilde ama başka çaremiz yok, biliyorum aslında ben de kendi çapında inançlı biri olduğumu düşünüyorum, biliyorum din diyamet pek sıcak bakmıyor bu duruma, ama bazen daha büyük günahlara girmemek için bazı günahlara girmek zorunda kalıyor insan. Ben yinede donasyona bile şükrediyorum donayon yapabileceğimi geçen sene öprendim ben ve o günden beri daha mutluyum bi çarem var en azından bunu bilmek öyle hissetmek bile benim şükrümü artırmama sebep aksi halde isyana gidiyorum neden ben diye çok sorguladım ne bilim anlatması güç ama yinede şükür olsun bu halimize i. Rabim isteeiyen herkese hayırlısından evlat versin

Amin canım amin cok zor tabiki kolay değil
Kimse yaşamadan bilmez bunu bu tarz şeylerde dini boyutu düşünemez durumda oluyoruz ne yazıkki.
Bende gebelik sonlandırdım anomali yüzünden oda doğru değil bi bakıma ama mecburdum

O ara sana cok laf soyleyen oldu hatırlıyorum, sacmalıktı. Sana destek olmaları gerekirken… Sen mecburdun insanların nerde ne tepki vermesi gerektiğini bilmemeleri gercekten cok acı başına gelmeyen agzını acıp konusuyor boş boş

Ya işte diyorum ya insan sağlıklı düşünemiyor nefsine yenik düşüyor ne bilim işte. Misal sen Allahım sabrını versin belkş sonlandırmasaydın bebğin sağlıklı olucaktı, ama sen o an belkide bebeğe bu dünyada çekeceği zorlukla yüzleştirmemek için yine onu düşündüpünden sonlandırdın yoksa kim evladından vazgeçer ki. Ama işte bi bakıma Allah o yavruya da bu dünyada bir nefes ile rızıklandırsaydı doğardı bi şekilde... ALLAH yardımcımız olsun inşallah

Benimkinin sağlıklı doğma ihtimali yoktu canım 4 doktor onayından gecti zaten doğdugunda da problem ortadaydı ama yine de bize sonlandırma hakkını vermiyordu tabiki rabbim affetsin.
Amin cümlemizin yardımcısı olsun

Sen sadece vesilesi oldun canım emin ol sen istemeseydin de o çocuk doğmazdı. ALlah sabrını versin yinede zor bi sınav umarım bundam sonraki bebeklerin hep sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…