- 12 Mart 2019
- 16.481
- 35.914
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.881
Ceza aldı demek oluyor bir iki gün canımBanlamak ne demek
neden öyle hissetmiştin ki bişeymi oldu yaHislerimde yanılmamışım..
Eyvah eyvah cok şaşırdım şuan napıcaz bana da verilebilir cünküYok maalesef nereleri aradım yok
Seninkini de gorebiliyorlae kuzum aslinda transfer oncesi zaten embriyologlar biliyor cinsiyetleri ama yasal degil oyuzden soyleyemeyiz diyorlar. Biz de malum sebepler oldugundan:)Kıbrıs da cinsiyet secimide yapılıyor Muş .
Ebriyolarin cinsiyeti belliymiş aslında sen seçtiğini transfer ettirebiliyor mussun
Tıp çok gelismis gerçekten
Ben prolotexi ararken de zorlandim , bi de eczaci dedi ki cok sasiriyoruz cunku indirimdeki bi ilac degil ee zam da geldi neden boyle oluyorEyvah eyvah cok şaşırdım şuan napıcaz bana da verilebilir cünkü
Depolar da tutuyorlar dır muhtemelen zam durumundan dolayı
Embriyodan cinsiyet belli olmuyor. PGT yapılır ise cinsiyet öğrenilebilir. Hatta genetikten cinsiyet öğrenmenin ekstra maliyeti var ise bizim embriyoglar dahi öğrenmeyebilir.Seninkini de gorebiliyorlae kuzum aslinda transfer oncesi zaten embriyologlar biliyor cinsiyetleri ama yasal degil oyuzden soyleyemeyiz diyorlar. Biz de malum sebepler oldugundan:)
Hayır yapılıyor ben doğal yumurtladim mesela pkom var öyle doğal siklüs transfer oldum kimyasal oldu.Yumurtlamasi güzel olanlara doğal sikulis deniyorlar .
PCO olanlara yapmıyorlar
Valla o kadarini bilmiyorum dogrudur ama ben oyle duymustum demekki yanlismis .Embriyodan cinsiyet belli olmuyor. PGT yapılır ise cinsiyet öğrenilebilir. Hatta genetikten cinsiyet öğrenmenin ekstra maliyeti var ise bizim embriyoglar dahi öğrenmeyebilir.
Eğer cinsiyete dayalı kalıtsal hastalık riski yoksa PGT'den cinsiyet bilgisi talep etmek yasa dışı dahi olabilir.
Evet canım eğer ki cinsiyetle alakalı bir hastalık yoksa Türkiye’de böyle bir şey söz konusu bile değil.Valla o kadarini bilmiyorum dogrudur ama ben oyle duymustum demekki yanlismis .
Evet pahalı ilaçlar hepsi zam gelicektir işte ondanBen prolotexi ararken de zorlandim , bi de eczaci dedi ki cok sasiriyoruz cunku indirimdeki bi ilac degil ee zam da geldi neden boyle oluyor
Benim daha var heralde ya pazartesi kontrol varBenm kaldı 2 günüm yarından soracumartesi günü sıkışma işi geçsin gitsin ben strese girince zor skşıyorum ya
Bende pcosluyum, doğal siklusHayır yapılıyor ben doğal yumurtladim mesela pkom var öyle doğal siklüs transfer oldum kimyasal oldu.
Dondurulabilirdi evet ama tamamen doktor karari. Gelişim göremedikleri halde bazen 5.güne kadar göndermeye karar veriyorlar. Bunu da ne icin yaptiklari konusunda hic bi fikrim yok.Merhaba arkadaşlar.
7 Ocakta 4.gün taze embriyo transferi oldum. İlk denemedeyiz.
2 yumurta toplandı ikiside döllendi,transfer günü diğer embriyo için 1 gün daha gözlemleyip gelişme gösterirse dondurulacağını söylediler ama maalesef gelişim göstermedi ve imha edildi.
Merak ettiğin şey sadece 5.güne çıkan embriyolar mu donduruluyor? Yoksa 3.gün embriyosu dondurulabilir miydi?
Benim 3. Gun dondrulmus yani oluyor .Merhaba arkadaşlar.
7 Ocakta 4.gün taze embriyo transferi oldum. İlk denemedeyiz.
2 yumurta toplandı ikiside döllendi,transfer günü diğer embriyo için 1 gün daha gözlemleyip gelişme gösterirse dondurulacağını söylediler ama maalesef gelişim göstermedi ve imha edildi.
Merak ettiğin şey sadece 5.güne çıkan embriyolar mu donduruluyor? Yoksa 3.gün embriyosu dondurulabilir miydi?
Moralin neden bozuk. Evde test yaptin miKızlar benim adet ağrıları devam ediyor. Bugün 9. günüm. Baş ağrısı karın ve kasık ağrısı var. Bağırsak hareketlerim arttı. Sivilcem çıktı. Anlayacağınız Tüm belirtileri yaşıyorum. Böyle olup pozitif gören var mı? Çok moralim bozuk
Moralin neden bozuk anlamadim ? Test yaptin da negatif mi cikti?Kızlar benim adet ağrıları devam ediyor. Bugün 9. günüm. Baş ağrısı karın ve kasık ağrısı var. Bağırsak hareketlerim arttı. Sivilcem çıktı. Anlayacağınız Tüm belirtileri yaşıyorum. Böyle olup pozitif gören var mı? Çok moralim bozuk
Ay ignelerde oturmak yatmak ta zor oldu yan taraflarına yatamiyorumBenim daha var heralde ya pazartesi kontrol var
Nar suyu aldım bugün yarın başlayacağım
Belirtilere takılma teste görene kadar üzülmek yıkılmak yok.Kızlar benim adet ağrıları devam ediyor. Bugün 9. günüm. Baş ağrısı karın ve kasık ağrısı var. Bağırsak hareketlerim arttı. Sivilcem çıktı. Anlayacağınız Tüm belirtileri yaşıyorum. Böyle olup pozitif gören var mı? Çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?