Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Kıbrıs da cinsiyet secimide yapılıyor Muş .
Ebriyolarin cinsiyeti belliymiş aslında sen seçtiğini transfer ettirebiliyor mussun
Tıp çok gelismis gerçekten
Seninkini de gorebiliyorlae kuzum aslinda transfer oncesi zaten embriyologlar biliyor cinsiyetleri ama yasal degil oyuzden soyleyemeyiz diyorlar. Biz de malum sebepler oldugundan:)

Seninkini de gorebiliyorlae kuzum aslinda transfer oncesi zaten embriyologlar biliyor cinsiyetleri ama yasal degil oyuzden soyleyemeyiz diyorlar. Biz de malum sebepler oldugundan:)
Embriyodan cinsiyet belli olmuyor. PGT yapılır ise cinsiyet öğrenilebilir. Hatta genetikten cinsiyet öğrenmenin ekstra maliyeti var ise bizim embriyoglar dahi öğrenmeyebilir.
Eğer cinsiyete dayalı kalıtsal hastalık riski yoksa PGT'den cinsiyet bilgisi talep etmek yasa dışı dahi olabilir.

Valla o kadarini bilmiyorum dogrudur ama ben oyle duymustum demekki yanlismis .

Merhaba arkadaşlar.
7 Ocakta 4.gün taze embriyo transferi oldum. İlk denemedeyiz.
2 yumurta toplandı ikiside döllendi,transfer günü diğer embriyo için 1 gün daha gözlemleyip gelişme gösterirse dondurulacağını söylediler ama maalesef gelişim göstermedi ve imha edildi.
Merak ettiğin şey sadece 5.güne çıkan embriyolar mu donduruluyor? Yoksa 3.gün embriyosu dondurulabilir miydi?

Dondurulabilirdi evet ama tamamen doktor karari. Gelişim göremedikleri halde bazen 5.güne kadar göndermeye karar veriyorlar. Bunu da ne icin yaptiklari konusunda hic bi fikrim yok.
Ünlü bi doktor kendisinin, yanlis olmasin iki evladi var ikisi de 2.yada 3.gün emvriyosu. Allah yazmiş olsun.
Sadece beşinci gün embriyosu tutuyor gibi inanmak yanliş

Benim 3. Gun dondrulmus yani oluyor .

Moralin neden bozuk. Evde test yaptin mi

Moralin neden bozuk anlamadim ? Test yaptin da negatif mi cikti?

Belirtilere takılma teste görene kadar üzülmek yıkılmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…