- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.901
Pgtdede öğrenmek için cinsiyet genine bakmak gerekiypr. Benim embriyolarım pgtli. Ben sormuştum doktora cinsiyeti ne diye biz cinsiyete bakmadık dedi. Cinsiyeti bağlayan bir hastalık olsaydı o zaman bakardık dediEmbriyodan cinsiyet belli olmuyor. PGT yapılır ise cinsiyet öğrenilebilir. Hatta genetikten cinsiyet öğrenmenin ekstra maliyeti var ise bizim embriyoglar dahi öğrenmeyebilir.
Eğer cinsiyete dayalı kalıtsal hastalık riski yoksa PGT'den cinsiyet bilgisi talep etmek yasa dışı dahi olabilir.
Bazen çok bişey bilmemek en hayırlısıPgtdede öğrenmek için cinsiyet genine bakmak gerekiypr. Benim embriyolarım pgtli. Ben sormuştum doktora cinsiyeti ne diye biz cinsiyete bakmadık dedi. Cinsiyeti bağlayan bir hastalık olsaydı o zaman bakardık dedi
6. Gün yaptım negatif çıktı kaset test bir daha yapmadım. Bu kadar tüm belirtilerin olması hiç normal gelmiyo baş ağrısına kadar varMoralin neden bozuk. Evde test yaptin mi
6. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı. Tüm belirtiler var kimse böyle şeyler yazmıyor sanki tüm umudumu kaybettim.Moralin neden bozuk anlamadim ? Test yaptin da negatif mi cikti?
6. Gün idrar testi negatif çıkmıştı. 8. Günde adet ağrılarım iyice sıklaştı.Belirtilere takılma teste görene kadar üzülmek yıkılmak yok.
Yarin test günü. Umudumuzu kaybetmeyelim6. Gün yapmıştım negatif çıkmıştı. Tüm belirtiler var kimse böyle şeyler yazmıyor sanki tüm umudumu kaybettim.
Himm inşallah gönlüne göre olur uzulsekte tekrar ayağa kalkıyoruz bu yolda çok hayal kırıklığı yaşadım ama hala ayaktayım ve yürüyorum her zaman hayirlisi olsun hakknzda6. Gün idrar testi negatif çıkmıştı. 8. Günde adet ağrılarım iyice sıklaştı.
Bence de ama bazen işte meraktan alamıyoruz kendimiziBazen çok bişey bilmemek en hayırlısı
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsunYarin test günü. Umudumuzu kaybetmeyelim
Yok hayır sadece 5.gün tutar gibi düşüncem yok. Diğer embriyom neden 3. gün veya transfer günü dondurulmadı diye merak ediyorum. Çünkü benim rezervim yaşıma göre çok düşük var olan embriyoyu kaybetmiş olmak canımı sıktı. İnşallah içimdeki benimle kalır tutunur ve gelişir.Dondurulabilirdi evet ama tamamen doktor karari. Gelişim göremedikleri halde bazen 5.güne kadar göndermeye karar veriyorlar. Bunu da ne icin yaptiklari konusunda hic bi fikrim yok.
Ünlü bi doktor kendisinin, yanlis olmasin iki evladi var ikisi de 2.yada 3.gün emvriyosu. Allah yazmiş olsun.
Sadece beşinci gün embriyosu tutuyor gibi inanmak yanliş
Amin inşallah haklısınız. Adet olacağım sanıp hamile olduğunu öğrenen de olmuş ama ben o kadar şanslı değilim maalesefHimm inşallah gönlüne göre olur uzulsekte tekrar ayağa kalkıyoruz bu yolda çok hayal kırıklığı yaşadım ama hala ayaktayım ve yürüyorum her zaman hayirlisi olsun hakknzda
Amin ins. Malesef bunu sormadan bilemeyiz. Bu işlem cok bilindik kliniklerde de yapiliyor. Gebelik vadetmediğini mi düşüyorlar acaba bilemiyorumYok hayır sadece 5.gün tutar gibi düşüncem yok. Diğer embriyom neden 3. gün veya transfer günü dondurulmadı diye merak ediyorum. Çünkü benim rezervim yaşıma göre çok düşük var olan embriyoyu kaybetmiş olmak canımı sıktı. İnşallah içimdeki benimle kalır tutunur ve gelişir.
Öyle deme şans ile alakalı değil nasip biraz.Amin inşallah haklısınız. Adet olacağım sanıp hamile olduğunu öğrenen de olmuş ama ben o kadar şanslı değilim maalesef
İnşallahÖyle deme şans ile alakalı değil nasip biraz.
Olacaksa hakkında hayırlısıyla olsun tez zamanda mucizen seni bulsun
12.gün mü istediler senden.İnşallahhepimiz güzel haberler alırız inşallah Allah büyük benim test günüm cumartesi ama sanırım yarın da versem sonuç çıkar
Sacmalama yahu o belirtiler illa hamileleik olacak demek degil ama olmayacak demek de degil. Cok dinleme kendini bende ara ara kendimi dinliyorum yok kasik agrisi yok bilmem ne agrisi . Bence kan testi yaptirmadan bozma moralini.6. Gün yaptım negatif çıktı kaset test bir daha yapmadım. Bu kadar tüm belirtilerin olması hiç normal gelmiyo baş ağrısına kadar var
Benim ilk denemem olduğu için çok bir bilgim yok açıkcası,transfer günü doktor %100 ilerledik herşey yolunda iki embriyoda kaliteli ama transfer edeceğimiz kompakt durumda en iyisini transfer edip diğerini takip edicez dedi. Ama işte gelişim olmadığı haberi geldi ertesi gün. Bende acaba sadece 5.güne çıkan embriyolar mı donduruluyor diye düşündüm. Keşke 3.günde dondurabilseydik diğerinide..Amin ins. Malesef bunu sormadan bilemeyiz. Bu işlem cok bilindik kliniklerde de yapiliyor. Gebelik vadetmediğini mi düşüyorlar acaba bilemiyorum
Pazartesi gideceğim başlarız büyük ihtimalleAy ignelerde oturmak yatmak ta zor oldu yan taraflarına yatamiyorumhadi sende ignelen bir an önce
Belki hucre gelisimi istenilen gibi degildi . Bence bunu hastaneyi arayip sirabilirsin. Mutlaka cevap verirler diye dusunuyorumYok hayır sadece 5.gün tutar gibi düşüncem yok. Diğer embriyom neden 3. gün veya transfer günü dondurulmadı diye merak ediyorum. Çünkü benim rezervim yaşıma göre çok düşük var olan embriyoyu kaybetmiş olmak canımı sıktı. İnşallah içimdeki benimle kalır tutunur ve gelişir.
Evet ama bize sormuyorlar ki.. hic kafani yorma arkadaşim. Nasip degilmis. Ya da bastan bunlari açika cik konusabilecegimiz kliniklerde doktorlara basvurmaliyiz. Ama elbet bi bilgileri vardir. Hem kafani kurcaliyorsa ilerleyen zamanda sorarsin gerekirse. İns bebeklerimiz bizimledirBenim ilk denemem olduğu için çok bir bilgim yok açıkcası,transfer günü doktor %100 ilerledik herşey yolunda iki embriyoda kaliteli ama transfer edeceğimiz kompakt durumda en iyisini transfer edip diğerini takip edicez dedi. Ama işte gelişim olmadığı haberi geldi ertesi gün. Bende acaba sadece 5.güne çıkan embriyolar mı donduruluyor diye düşündüm. Keşke 3.günde dondurabilseydik diğerinide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?