Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Pgtdede öğrenmek için cinsiyet genine bakmak gerekiypr. Benim embriyolarım pgtli. Ben sormuştum doktora cinsiyeti ne diye biz cinsiyete bakmadık dedi. Cinsiyeti bağlayan bir hastalık olsaydı o zaman bakardık dedi

Yok hayır sadece 5.gün tutar gibi düşüncem yok. Diğer embriyom neden 3. gün veya transfer günü dondurulmadı diye merak ediyorum. Çünkü benim rezervim yaşıma göre çok düşük var olan embriyoyu kaybetmiş olmak canımı sıktı. İnşallah içimdeki benimle kalır tutunur ve gelişir.

Himm inşallah gönlüne göre olur uzulsekte tekrar ayağa kalkıyoruz bu yolda çok hayal kırıklığı yaşadım ama hala ayaktayım ve yürüyorum her zaman hayirlisi olsun hakknzda
Amin inşallah haklısınız. Adet olacağım sanıp hamile olduğunu öğrenen de olmuş ama ben o kadar şanslı değilim maalesef

Amin ins. Malesef bunu sormadan bilemeyiz. Bu işlem cok bilindik kliniklerde de yapiliyor. Gebelik vadetmediğini mi düşüyorlar acaba bilemiyorum

6. Gün yaptım negatif çıktı kaset test bir daha yapmadım. Bu kadar tüm belirtilerin olması hiç normal gelmiyo baş ağrısına kadar var
Sacmalama yahu o belirtiler illa hamileleik olacak demek degil ama olmayacak demek de degil. Cok dinleme kendini bende ara ara kendimi dinliyorum yok kasik agrisi yok bilmem ne agrisi . Bence kan testi yaptirmadan bozma moralini.

Amin ins. Malesef bunu sormadan bilemeyiz. Bu işlem cok bilindik kliniklerde de yapiliyor. Gebelik vadetmediğini mi düşüyorlar acaba bilemiyorum
Benim ilk denemem olduğu için çok bir bilgim yok açıkcası,transfer günü doktor %100 ilerledik herşey yolunda iki embriyoda kaliteli ama transfer edeceğimiz kompakt durumda en iyisini transfer edip diğerini takip edicez dedi. Ama işte gelişim olmadığı haberi geldi ertesi gün. Bende acaba sadece 5.güne çıkan embriyolar mı donduruluyor diye düşündüm. Keşke 3.günde dondurabilseydik diğerinide..

Belki hucre gelisimi istenilen gibi degildi . Bence bunu hastaneyi arayip sirabilirsin. Mutlaka cevap verirler diye dusunuyorum

Evet ama bize sormuyorlar ki.. hic kafani yorma arkadaşim. Nasip degilmis. Ya da bastan bunlari açika cik konusabilecegimiz kliniklerde doktorlara basvurmaliyiz. Ama elbet bi bilgileri vardir. Hem kafani kurcaliyorsa ilerleyen zamanda sorarsin gerekirse. İns bebeklerimiz bizimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…