- 12 Mart 2019
- 16.490
- 35.924
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.921
Ağrılara takılma hamile de olsak ağrı devam ediyor.6. Gün idrar testi negatif çıkmıştı. 8. Günde adet ağrılarım iyice sıklaştı.
Evet 12. Gün istediler 14 ocak tahlil günü12.gün mü istediler senden.
Hadi bakalim saglikla tutunsun.Evet 12. Gün istediler 14 ocak tahlil günü
İnşallah dediğiniz gibi olur ufacık bir umut bekliyo insan Rabbim bizleri çocuksuz bırakmasın. O varislerin en hayırlısıdır.Sacmalama yahu o belirtiler illa hamileleik olacak demek degil ama olmayacak demek de degil. Cok dinleme kendini bende ara ara kendimi dinliyorum yok kasik agrisi yok bilmem ne agrisi . Bence kan testi yaptirmadan bozma moralini.
Merhaba kızlar 2 senelik tedavi sonunda 5. gün embriyosu 16 Ocak transferim var yaşım 40 listeye beni de eklerseniz çok mutlu olurum.Allah hepimzin kucağını doldursun hepimize bol şans ve sabır diliyorumMerhabalar arkadaşlar bu ay transfer olacaklar gelin hep birlikte bu güzel süreci geçirelim
İsim embriyo bilgisi transfer sonuç @Cloudrose 5 gün Ocak Gelincik 5 gün Ocak Papatyam 5 gün ocak @Hope3535 5 gün Ocak Cnsub 5 gün Ocak Mucize1996 5 gün ocak @pembeumut111 5 gün Ocak @Ahsen555 5 gün Ocak LeylA84db 3 gün ocak Hope90 5 gün ocak Aymelek 5 gün 4 ocak Pitircikhanim 5 gün Ocak @Dilberay_ @geceyagmuru Ocak @Kubra Avci 5. Gün 6 ocak Busra992 Ocak Liya61 Ocak karamel Latte 5 gün ocak Mavibirmasal 3 gün ocak Minicivcive 5 gün Ocak Sihaymihay Ocak Smileess 5.gün 14 Ocak
BuDunyaninMukafatiOlmali 5.gün 2 ocak
@lor-kurabiyesi 5.gün 18 ocak
@123987ramu 6.gün Ocak
@Buurcuumm 5. Gün 2 ocak
İnşallah birbirimize dua edelim kulun kula duası en güzeliHadi bakalim saglikla tutunsun.
Umut oldunuz bana inşallah sevinçten ağlarız öğrendiğimizdeAğrılara takılma hamile de olsak ağrı devam ediyor.
Pozitif düşün sonuç alana kadar
İnşallah arkadaşım. Onlar bizimle olsun gerisi önemli değilEvet ama bize sormuyorlar ki.. hic kafani yorma arkadaşim. Nasip degilmis. Ya da bastan bunlari açika cik konusabilecegimiz kliniklerde doktorlara basvurmaliyiz. Ama elbet bi bilgileri vardir. Hem kafani kurcaliyorsa ilerleyen zamanda sorarsin gerekirse. İns bebeklerimiz bizimledir
Aslında doktorlar eğer yaş ileriyse ve kaliteli embriyo zor bulunuyorsa 5.güne gitmiyorsa 3.gün embriyosunu da transfer ediyor. Çünkü gelişimi yavaş embriyo rahimde daha hızlı gelişebiliyormuş. Tutunma şansı oluyormuş. Sizin doktorunuz kim bilmiyorum ama bana böyle demiştiYok hayır sadece 5.gün tutar gibi düşüncem yok. Diğer embriyom neden 3. gün veya transfer günü dondurulmadı diye merak ediyorum. Çünkü benim rezervim yaşıma göre çok düşük var olan embriyoyu kaybetmiş olmak canımı sıktı. İnşallah içimdeki benimle kalır tutunur ve gelişir.
Aramızda hoşgeldinizMerhaba kızlar 2 senelik tedavi sonunda 5. gün embriyosu 16 Ocak transferim var yaşım 40 listeye beni de eklerseniz çok mutlu olurum.Allah hepimzin kucağını doldursun hepimize bol şans ve sabır diliyorum
Amin inşallahAramızda hoşgeldiniz
Güzel günler bizi bekliyor
Kesinlikle öyle oluyorAmin inşallahgerçekten süreci çeken anlar birbirimizi okuyup umut olmak destek olmak hepimize iyi gelir
Yaşım 31. Amh 0.18Aslında doktorlar eğer yaş ileriyse ve kaliteli embriyo zor bulunuyorsa 5.güne gitmiyorsa 3.gün embriyosunu da transfer ediyor. Çünkü gelişimi yavaş embriyo rahimde daha hızlı gelişebiliyormuş. Tutunma şansı oluyormuş. Sizin doktorunuz kim bilmiyorum ama bana böyle demişti
Çıkar ama test bozuk değilse eğer genellikle pozitife dönmez canm sen yine serinkanlı ol.İnşallahhepimiz güzel haberler alırız inşallah Allah büyük benim test günüm cumartesi ama sanırım yarın da versem sonuç çıkar
Bazıları böyle anlanlamdirmak güç bazı merkez illa 5.gun istiyor bence ikinci denemeni orda yapmak istiyormusun iyi düşünYaşım 31. Amh 0.18
Taze transfer oldum 4.gün embriyosu.
Ama işte 1 embriyom daha vardı 5e çıkarsa donduralım dediler,o da nasip olmadı.
Benimde kafama takıldı istemsizce,neden 3.gün veya transfer günü dondurulmadı diye çünkü gelişimi iyi denmişti. Remzi Abalı doktorum..
Kaç gün sürdü dozlarınız yani ilaca başladıktan sonra kaç gün sonra opu oldu.yumurta buyuturken şişiriyo ıgneler bıde fena gaz yapıyor
bende 300 ıle başlamıstım
Doktorun yaptığına hiç bir anlam veremedim. 5.günü de beklememiş transfer için. Birini 3te bırakıp 4.gündekini transfer etmek anlamsız geldi banada. İkisini birden transfer etseymiş mademYaşım 31. Amh 0.18
Taze transfer oldum 4.gün embriyosu.
Ama işte 1 embriyom daha vardı 5e çıkarsa donduralım dediler,o da nasip olmadı.
Benimde kafama takıldı istemsizce,neden 3.gün veya transfer günü dondurulmadı diye çünkü gelişimi iyi denmişti. Remzi Abalı doktorum..
Yaştan ötürü sanırım 2 embriyo birden transfer edilmedi.Doktorun yaptığına hiç bir anlam veremedim. 5.günü de beklememiş transfer için. Birini 3te bırakıp 4.gündekini transfer etmek anlamsız geldi banada. İkisini birden transfer etseymiş madem
Genelde 10 gün sonra test istiyorlar5.gün embriyosu için 10.gün mü 12.gün mü tahlil istiyorlar peki biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?