Ocak 2023 tüp bebek transfer olacaklar

Sacmalama yahu o belirtiler illa hamileleik olacak demek degil ama olmayacak demek de degil. Cok dinleme kendini bende ara ara kendimi dinliyorum yok kasik agrisi yok bilmem ne agrisi . Bence kan testi yaptirmadan bozma moralini.
İnşallah dediğiniz gibi olur ufacık bir umut bekliyo insan Rabbim bizleri çocuksuz bırakmasın. O varislerin en hayırlısıdır.

Merhaba kızlar 2 senelik tedavi sonunda 5. gün embriyosu 16 Ocak transferim var yaşım 40 listeye beni de eklerseniz çok mutlu olurum.Allah hepimzin kucağını doldursun hepimize bol şans ve sabır diliyorum

İnşallah arkadaşım. Onlar bizimle olsun gerisi önemli değil

Aslında doktorlar eğer yaş ileriyse ve kaliteli embriyo zor bulunuyorsa 5.güne gitmiyorsa 3.gün embriyosunu da transfer ediyor. Çünkü gelişimi yavaş embriyo rahimde daha hızlı gelişebiliyormuş. Tutunma şansı oluyormuş. Sizin doktorunuz kim bilmiyorum ama bana böyle demişti

Yaşım 31. Amh 0.18
Taze transfer oldum 4.gün embriyosu.
Ama işte 1 embriyom daha vardı 5e çıkarsa donduralım dediler,o da nasip olmadı.
Benimde kafama takıldı istemsizce,neden 3.gün veya transfer günü dondurulmadı diye çünkü gelişimi iyi denmişti. Remzi Abalı doktorum..

Bazıları böyle anlanlamdirmak güç bazı merkez illa 5.gun istiyor bence ikinci denemeni orda yapmak istiyormusun iyi düşün

Doktorun yaptığına hiç bir anlam veremedim. 5.günü de beklememiş transfer için. Birini 3te bırakıp 4.gündekini transfer etmek anlamsız geldi banada. İkisini birden transfer etseymiş madem

Doktorun yaptığına hiç bir anlam veremedim. 5.günü de beklememiş transfer için. Birini 3te bırakıp 4.gündekini transfer etmek anlamsız geldi banada. İkisini birden transfer etseymiş madem
Yaştan ötürü sanırım 2 embriyo birden transfer edilmedi.
Düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal aldı bu durum benim için. 5.gün Pazar a denk geldi diye mi 4.gün transfer edildi diye bile düşünüyorum. Çok az rast geldim 4.gün transferine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…